in

Megjelent a Karthago újdonsága – Együtt 40 éve!!

Megjelent a Karthago újdonsága - Együtt 40 éve!!
Hirdetés

Megjelent a KARTHAGO új, 10 évvel a legutóbbi, 2009-es “Időtörés” album után érkező “Együtt 40 éve!!!” című nagylemeze.

A legendás zenekar tagsága – Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás – már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. A 40 éves különleges jubileumot az új album után egy óriási koncerttel is ünneplik a Papp László Budapest Sportarénában.

Az album megrendelhető a metalshop.hu-n, digitálisan pedig meghallgatható és megvásárolható több népszerű online streaming felületen (Spotify, Tidal, Deezer, Amazon, Google Play), továbbá elérhető valamennyi újságos standon, valamint Relay és InMedio üzletben HammerWorld CD Specialkén egy korábbi HammerWorld lapszámmal együtt.

A 10 vadiúj dalt tartalmazó “Együtt 40 éve!!!” nagylemez mindössze 1000 darabra limitálva, akusztikus bónusz CD-vel, exkluzív csomagolásban, ajándék poszterrel is kapható. Az akusztikus lemezen 13 klasszikus dal kapott helyet, köztük olyanok, mint “A fények, a hangok, az árnyak”, “Requiem”, “Apáink útján”, “Keleti éj”, illetve a “Senki lánya”. Ennek felvételeit a Ram Colosseum-Rock Múzeumban készítette 2015-ben Csordás Zoltán, az utómunka a Jankai Stúdióban és a Zolasound Stúdióban zajlottak.

Rendelés a metalshop.hu felületén:

– Együtt 40 éve!!!:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21055

– Együtt 40 éve!!! + Akusztikus koncert DIGI 2CD:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21057

– Együtt 40 éve!!! VINYL LP:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21056

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Dolly Roll – Ábrándos szép napok

Demjén Ferenc túl van a műtéten – íme a hivatalos közlemény