in

Megjelent Szolnoki Péter új dala, „Szeretni nem bonyolult” címmel

Szolnoki Péter egy újabb dallal készült. Ezúttal egy fiatal tehetséggel, Gaál Zsófival énekel romantikus duettet.

– Zenészként és énektanárként számomra mindig fontos volt a tehetségek felkarolása és támogatása. Próbálom továbbadni azt a sok jót és bizalmat, amit én kaptam pályám elején az idősebb kollégáimtól. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutathassak egy nagyon tehetséges, sokoldalú fiatal énekes-színésznőt, Gaál Zsófit, aki már nem teljesen ismeretlen a közönség számára, és aki megtisztelt azzal, hogy duettet énekelt velem.
A “Szeretni nem bonyolult” című Duba Gáborral közösen írt dalunkból, családtagjaink főszereplésével és egy rendkívül profi stáb vezényletével varázslatos klipet forgattunk a Festetics-kastélyban – részletezte Szolnoki Péter, aki Gaál Zsófiát kérte fel a közös szerzemény megvalósítására:

– Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy az egyik legkiválóbb zenésszel, Szolnoki Péterrel elkészülhetett a közös duettünk, ami nemcsak azért jelent nagyon sokat, mert gyermekkorom egyik legmeghatározóbb énekesével dolgozhattam együtt, hanem, mert a klipben szereplők rendkívül fontos személyek számomra/számunkra. A mai világban, ahol sok nehézséggel és komoly problémákkal szembesülünk nap mint nap, sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a szeretet, az odafigyelés, a támogatás, az empátia, a megbecsülés, az önzetlenség mennyire szükségszerűek és fontosak az életben, melyek jelentősen megkönnyítik, és szebbé tehetik mindennapjainkat – mondta Gaál Zsófi.

A dal szövegét Duba Gábor írta, akivel már régóta együttműködik Szolnoki Peti, és hoznak létre közösen jobbnál jobb szerzeményeket:

– Egyre bonyolultabb, összetettebb a világ, de elsősorban azért, mert mi azzá tesszük. Pedig az általános értékek – amelyek segítenek eligazodni, segítenek normális emberi módon élni – több ezer éve nem változtak. Bármennyire is felgyorsult körülöttünk minden, ha figyelünk egymásra, ha megértőek, elfogadóak vagyunk, ha engedjük, hogy a szívünk vezessen minket, akkor megtaláljuk a helyünket. Mert lehet, hogy a körülöttünk lévő világot összetettnek, olykor viharosnak érezzük, de szeretni igazán nem bonyolult.

A klip itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=fIRFIhHg_nc

Zene: Szolnoki Péter
Szöveg: Duba Gábor

Gaál Zsófi – ének
Szolnoki Péter – ének, rhodes, basszusgitár
Demko Gergő – zongora
Sipeki Zoltán – gitár
Szentmihályi Gábor – dob

Hangszerelés – Szolnoki Péter, Szentmihályi Gábor
Vonóshangszerelés – Ott Rezső

Hangfelvétel, mix, master – Szentmihályi Gábor
A hangfelvétel a Michel-Sound Stúdióban készült.


Videoklip:
Producer / Kreatív rendező – Demko Gergely
Rendező / Operatőr / Vágó – Rosta Márk András
Bestboy – Kovács Zoltán “Zeller”
Werkfotók – Purger Tamás
Executive producer – Szolnoki Péter

Ruha: Karácsony Andrea
Smink: Szolnoki Boglárka
Haj: Radványi Levente
Sofőr: Gaál Péter

Gyártó: Demko Sound Studio

Szereplők:
Balatoni Bence, Farkas Olivér, Fischer-Heim Kata, Fischer Károly, Gaál Zsófi, Marton Emma, Pap Jánosné, Pap János, Szolnoki Boglárka, Szolnoki Istvánné, Szolnoki István, Szolnoki Péter

Helyszín: Keszthely, Festetics-kastély

 

Szólj hozzá!

A sziget meséje 70. rész videa – nézd meg online!

Szeretni nem bonyolult – Megjelent Szolnoki Péter új dala