in

Megvan az Álarcos énekes 2021 nyertese!

Megvan az Álarcos énekes 2021 nyertese!

Véget ért a világ legőrültebb showműsorának harmadik évada az RTL Klubon! Az első évad Nyuszija és a második évad Banánját követően a harmadik évadban a Kaméleon aratott győzelmet!

A legjobban rejtőzködő sztár, az Álarcos énekes legújabb győztese Vastag Tamás lett, őt rejtette a Kaméleon álarca! A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Cápa, azaz Szabó-Kimmel Tamás, míg a másodikra a Vízlió, azaz Cserpes Laura léphetett!

A Fináléban a TOP3 egy hármaspárbajon csapott össze, majd az első leleplezést követően a két finalista, a Kaméleon és a Víziló állt színpadra egy-egy újabb, szemkápáztató produkció erejéig. Az Álarcos énekes Fináléjában is a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntöttek a helyezésekről.

A Vízlió kőkemény sztárparádéval kezdte meg a Finálét! Produkciójának összes előadójával együtt nyomta a színapdon! A Valmar, Bruno x Spacc, valamint Manuel is a fellépett az Álarcos énekes színpadán.

Az első párbajt követően a Cápa lett a Finálé első leleplezettje. Szabó Zsófi kivéletével, aki szerint Nagy Sándort rejti az álarc, a Nyomozók teljes egyetértésben tippeltek a harmadik évad harmadik helyezettjére: a kiválóan rejtőzködő Szabó-Kimmel Tamásra.

A végső megmérettetést követően, ahol még repülő Vízlovat is láthattak a nézők, a Nyomozók és a stúdióban ülő közönség közös döntése alapján az ezüstérmet a Vízlió szerezte meg! Leleplezésekor a nyomozói tippek egybecsengtek: egyszerre mondta ki Cserpes Laura nevét mind a négy detektív.

Ő nyerte az Álarcos énekes 3. évadát!

A győztes Kaméleon leleplezésekor azonban már nem volt ennyire egybehangzó vélemény, de így is több találat született. Fluor Tomi szerint Gáspár Laci, Nagy Ervin szerint Vastag Csaba, Szabó Zsófi és Szandi szerint pedig Vastag Tamást rejtette az álarc!

Az Álarcos énekes döntőjében a Kaméleon és a Víziló küzdött meg egymással. A győztes pedig nem más, mint a …

Az Álarcos énekes 2021 győztese a Kaméleon lett, az álarc mögött Vastag Tamás rejtőzött.

Szólj hozzá!

Ki nyerte az Álarcos énekes 2021-et?

Álarcos énekes 2021 – Víziló: “Blinding Lights” (The Weeknd)