in

Meryem epizódlista

Meryem epizódlista.

Meryem 1. rész

A gazdag, befolyásos Sargün családból származó Savas arra készül, hogy feleségül vegye szegény sorból származó szerelmét, Sevincet. Apja, Yurdal nem örül neki, azt szeretné, ha a kormányzó lányát, Derint venné feleségül.

Derin fel is keresi a lányt, beülteti az autójába, hogy rábeszélje, mondjon le Savasról. A vita során Derin kiteszi a sötét, esős országúton. Ekkor hajt arra egy vacsoráról az ügyész Oktay, és barátnője Meryem.

Oktay elgázolja Sevincet, de Meryemnek azt mondja, csak egy hordót ütött el.

Meryem – 2. rész

Meryem, hogy szerelmének ne legyenek gondjai a munkahelyén, magára vállalja a balesetet, nem tudván, hogy valakit halálra gázoltak. Arról fogalma sincs, hogy Oktay épp szakítani akart vele, mert már rég viszonyt folytat egy ügyvédnővel. A rendőrség letartóztatja Meryemet, aki továbbra is azt állítja, hogy ő vezetett, és nem érti, minek ekkora felhajtás egy hordó miatt. Savas eközben bosszút esküszik szerelme gyilkosa ellen. Barátja, és fogadott testvére, Güclü mindenben a segítségére van.

Meryem – 3. rész

Yurdal arra kéri Rizát, intézze el, hogy Meryem a legszigorúbb büntetést kapja, így próbál kedveskedni Savasnak, remélve, hogy utána irányítani tudja. Meryem csak a rendőrségen értesül arról, hogy egy terhes nőt is elgázoltak, mert Oktay nem engedte kiszállni a kocsiból. Oktay kijárja, hogy ő kapja Meryem ügyét, és azt állítja, pár hónapra börtönbe kerül majd. Meryem úgy véli, pár hónap nem nagy ár azért, hogy szerelmének ne legyenek problémái ügyészként az ittas vezetés és gázolás miatt.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Meryem – 4. rész

Yurdal megvesztegeti Oktayt, hogy a legsúlyosabb büntetést kérje a lányra, cserébe jól fizető munkát ajánl a cégénél. Oktay 8 év fegyházbüntetést kér Meryemre, aki alig hisz a fülének. Feltűnik neki, hogy apja nem vett részt a tárgyaláson, de senki nem közli vele, hogy szívroham miatt kórházban ápolják. Meryemet átszállítják a börtönbe, ahol nincs könnyű dolga, mert egyik cellatársa, Selma esküszik, hogy megkeseríti az életét, amiért halálra gázolt egy terhes asszonyt.

Meryem – 5. rész

Güclü próbál Burcu nyomozó közelébe férkőzni, hogy megkapja a biztonsági kamerák felvételeit, amikből esetleg kiderülhet, hogy került Sevinc az országútra éjjel. Oktay ráveszi szeretőjét, Belizt, hogy ő képviselje Meryemet a továbbiakban. Selma valóban mindent elkövet, hogy megkeserítse Meryem életét. Egy pengét akar elrejteni a matraca alá, de végül nem teszi, mert Meryem megvédi őt két támadójától. Ám a penge mégis odakerül, és az őrök magánzárkába viszik Meryemet.

Meryem – 6. rész

Derin meg akarja szerezni a biztonsági kamera felvételét Sevinc munkahelyéről, mert a felvételen látszik, hogy az ő autójába ült be a lány a halála előtt. Némi pénz fejében ez sikerül is neki, ezzel megelőzi Gücüt, aki szintén a felvételre pályázik. Meryem a börtönben nagyon szenved, de akad egy pártfogója. Elif felháborodik azon, hogy Nurten, Oktay anyja mindent elszállíttat a pékségből, ami mozdítható. Arif azzal fenyegeti Oktayt, hogy mindent elmond Turannak a balesetről. Oktay megpróbálja megölni.

Meryem – 7. rész

Beliz féltékenykedik Meryemre, és mivel dühös Oktayra, felhívja Savast, és elmondja neki, hogy Meryemet kiengedték a börtönből. Savas éktelen haragra gerjed, és elindul megkeresni menyasszonya gyilkosát. Meryemet a pékségben találja, ahol közli vele, hogy ez a hely már az övé. Meryem hiába kérleli, felgyújtja az épületet. Meryem visszamegy a lángok közé egy kanáriért. Savas bemegy érte, és megmenti az életét, de közben megsérül.

Meryem – 8. rész

A kórházban Oktay mindenáron rá akarja venni Meryemet, hogy tegyen feljelentést Savas ellen, hogy lecsukathassa, de Meryem nem írja alá, noha akkor még azt hiszi, Oktay hozta ki az égő épületből, és az ügyész ezt továbbra is el akarja hitetni vele. Meryem megkéri Burcu nyomozót, hogy adja zálogba a nyakláncát, hogy a kórházi számlát kifizethesse. Burcu titokban inkább a saját pénzéből ad a számlára, nehogy elússzon Meryem nyaklánca. Savas elrabolja Meryemet a kórházból.

Meryem – 9. rész

Burcu nyomozó Güclüvel Savasék nyomában van, de ő egérutat nyer, és nyomát veszítik. Oktay felkeresi Derint, és együtt rájönnek, hogy Savas az anyjától örökölt erdei házba vihette Meryemet. Oktay még a rendőrség előtt oda akar érni, ezért Derinnel tart, aki tudja, hol van a ház. Savas hiába faggatja Meryemet, nem árulja el, hogy ki ült a volánnál aznap este. Miközben Meryem szökni próbál, Savas elájul az égő épületben szerzett sérülése miatt, és Meryem nem hagyja magára az eszméletlen fiút. Oktay ismét tombol a dühtől.

Meryem – 10. rész

Meryem rájön, hogy nem Oktay mentette ki az égő épületből. Burcu furcsállja, hogy az ügyész előbb ért a házhoz, de hiába keresi Meryemet, nem találja, mert Oktay még időben elvitte. Megtalálja viszont Meryem kendőjét, így biztos benne, hogy a lány ott járt. Derin azt hazudja Savasnak, hogy eszméletlenül talált rá, és Meryem már nem volt ott. De Savas emlékszik arra, hogy Meryem borogatta a homlokát. Tülin tippeket ad Derinnek, hogyan édesgesse magához Savast.

Meryem – 11. rész

Meryem vallomást tesz Burcunak, de nem mond terhelőt Savasra és Güclüre nézve. Ertan minden lépéséről beszámol az ügyésznek. Güclüt kiengedik a börtönből, mert Meryem nem tett feljelentést. Meryem rájön, hogy valaki elvitte a drága gépeket a pékségből, míg ő börtönben volt. Mivel nincs hová mennie, felkeresi Belizt, aki felajánlja, hogy aludjon a vendégszobában. Meryem munkát keres, de mivel priusza van, senki nem veszi fel.

Meryem 12. rész

Yurdal busásan megjutalmazza Oktayt a szolgálataiért. Savas továbbra is arról faggatja Meryemet, hogy kinek falaz, mert abban biztos, hogy nem ő okozta Sevinc halálát. Yurdal megbízza Oktayt, hogy próbálja meg ellopni Turan államügyésztől a rá nézve terhelő bizonyítékokat. Oktay egy magánklinikára viteti Meryem apját, azt hazudja a lánynak, hogy hitelt vett fel a kezelésére. Meryem boldog, mert felhívták, hogy munkát ajánljanak neki, a priusza ellenére. Nem tudja, hogy mindezt Savas intézte, de nem puszta jótékonyságból, arra számít, hogy Meryem talán megnyílik Gülümsernek.

Meryem  13. rész

Savas épp Derinnel vacsorázik, amikor Güclü értesíti, hogy Meryem az Ayden szállodában van Oktay-jal. Savas azonnal odarohan, Derin pedig értesíti Oktayt. Mire Savas és Güclü odaérnek, már nem Meryemmel találják az ügyészt, hanem Belizzel, intim körülmények között. Güclü nem éri, hogy surranhatott ki Meryem a szállodából.

Meryem  14. rész

Yurdal próbálja megértetni Savassal, hogy Oktay az utolsó reménye, mivel Turan Ersoy börtönbe akarja záratni. Savas bevallja, hogy jobban szerette azokat az időket, amikor még egy kis kunyhóban éltek, és nem voltak gazdagok. Meryem kimegy Sevinc sírjához, de Zeliha elüldözi onnan. Beliz folyton féltékenykedik Meryemre, Oktay élvezi a helyzetet. Turan meg akarja látogatni Arifot, és Oktay mindenképp ott szeretne lenni, nehogy kiderüljön, hogy Turan hozta ki a börtönből, és nem ő.

Meryem  15. rész

Meryem megkérdezi Turant, hogy ő hozta-e ki a börtönből, de mire válaszolhatna, Oktay közbelép. Meghívatja magukat Turan házába, hogy ellophassa a Yurdalra nézve terhelő iratokat, mert így örökre lekötelezheti Yurdal Sargünt. Meryem kezd rájönni, hogy Oktay minden szava hazugság, de az ügyész mindig kimagyarázza magát, és Meryem nagy jótevőjének szerepét játssza.

Meryem  16. rész

Selmát kiengedik a börtönből, és Gülümser neki is munkát ajánl. A lányok boldogok, hogy rájuk mosolygott a szerencse. Selma ragaszkodik ahhoz, hogy Meryem nála lakjon. A lány amúgy sem fogadta el, hogy Oktay béreljen neki valamit, inkább a leégett, romos házukban lakik. Yurdal utasítja Rizát, hogy semmisítsen meg céges iratokat, ám Burcu nyomozó résen van, és elcsípi, mielőtt megtehetné. Oktay és Meryem meglátogatják Turant. Oktay a mosdóba igyekezvén, megtalálja Turan dolgozószobáját, és letölti a gépéről Yurdalnak a fájlokat. Savas is megjelenik Turannal, és kényszeríti, hogy mondja el Meryemnek, ki hozta ki a börtönből.

Meryem 17. rész

Yurdal megszökik a letartóztatás elől, és Derin galériájában bujkál. Oktay letartóztatja Savast, mert meg akarja mutatni, hogy bármit megtehet, de Savas nem ijed meg tőle. A kihallgatóban Oktay számára kínos dolgokat mond Savas, az ügyésznek fogalma sincs arról, hogy a felettese is figyeli a kihallgatást. Oktay Meryem minden lépését figyeli. Selma volt férje a cimboráival rátámad a lányokra. Egyetlen szerencséjük, hogy Savas, akit aggaszt Meryem sorsa, épp arra jár.

Meryem 18. rész

Selma furcsállja, hogy épp az a Savas Sargün segít rajtuk, aki barátnőjét börtönbe juttatta. Meryem barátnője, Elif, azzal hívja fel őt, hogy úgy tűnik, a pékségüket lebontják. Ám amikor odaér, kiderül, hogy csak felújítják. Beliz próbálja a becsületes oldalra terelni Oktayt, ám az ügyész becsvágya mindennél erősebb.

Meryem 19. rész

Oktay elhatározza, hogy galád módszerekkel megszabadul Turantól, akinek az igazságérzete nem hagyná, hogy Yurdal megússza, amit tett, és mivel túl nagy a befolyása, mindenképpen veszély jelent Oktay jövőbeni céljaira. Ha Turant félreállítja, Yurdal Sargünt egy életre lekötelezi. Oktay megpróbálja elhitetni Meryemmel, hogy Turan korrupt.

Meryem 20. rész

Savas arra kéri apját, hogy tartsa távol magától az ügyészt. Bizonyos tranzakciók miatt Derin családja és a Sargün vállalat között, Yurdal börtönbe kerülhet gazdasági bűncselekményért, hacsak Savas feleségül nem veszi Derint. Savas közli Derinnel, hogy amennyiben rájön, hogy titkolózik, a házasságból nem lesz semmi. Savas elmondja Meryemnek, hogy Oktaynak köszönhető Turan letartóztatása. Yurdal egy luxuslakást ad Oktaynak a szolgálataiért cserébe.

Meryem 21. rész

Meryem nagyon szenved, úgy érzi, csak bajt hoz a szeretteire. Savas próbálja megmutatni Meryemnek Oktay igazi arcát, de a lány nagyon bizalmatlan. Sevinc anyja felkeresi Savast, és kérdőre vonja a hírrel kapcsolatosan, miszerint feleségül veszi Derint, miközben még a gyászidő sem járt le. Ertan igyekszik közel kerülni Burcuhoz, hogy az ügyészt időben tájékoztathassa, de a nyomozónő nem szeretne barátkozni. Derin és Oktay szövetkeznek Meryem ellen, mert tudják, hogy csak az apjával tudják befolyásolni.

Meryem 22. rész

Nurten váratlanul megjelenik Oktay lakásában, mert azt hiszi, Meryemmel van. Oktay azt hazudja, hogy Beliz lakása, és Meryemnek nem szabad tudnia róla. Savas azt tervezi, hogy egy helyre csalja az ügyészt, Derint és Meryemet, hogy kihallgathassa, miről beszélnek, mert biztosra veszi, hogy mindhárman tudnak egy bizonyos titokról. Naz segít bátyjának véghez vinni a tervet. Amikor Meryem távozna, lövés dördül, és Oktay összeesik.

Meryem 23. rész

Oktayt kórházba szállítják, a rendőröket az érdekli, hogy ki lőtt rá az ügyészre. Savast és Meryemet őrizetbe veszik. Derin elmeséli Yurdalnak, hogy amikor az ügyész attól félt, hogy Meryem kitálal Savasnak, megkérte, hogy lője meg, és mivel Derin nem volt rá hajlandó, meglőtte saját magát. Yurdal dühös, amiért Savas nem hagyja ezt az ügyet, és megígéri Derinnek, hogy kihúzza a pácból.

Meryem 24. rész

Burcu rájön, hogy Sevinc elgázolásakor nem vezethette Meryem az autót, mert az őrizetbe vételkor készült fényképen tisztán látszik az utasoldali biztonsági öv nyoma. Már csak azt kellene tudni, hogy kinek falaz. Haldun közli Meryemmel, hogy mégis ott maradhat az apja a kórházban. Beliz panaszkodik Nurtennek, hogy Oktay nem hajlandó véget vetni a kapcsolatának Meryemmel. Nurten megnyugtatja, hogy ez nem így lesz.

Meryem 25. rész

Ertan folyamatosan Burcu körül legyeskedik, hogy tájékoztatni tudja az ügyészt, ha a nyomozó rájön valamire. Burcu előkeresi a bizonyítékokat a baleset helyszínéről, és talál egy márkás mandzsettagombot. Nurten elmegy Meryem munkahelyére, ennivalót visz neki, az edény alá csúsztatja az Oktay lakását nyitó kártyát. Arra számít, hogy ha Meryem odamegy, és együtt látja Belizzel, kiábrándul belőle.

Meryem 26. rész

A mandzsettagomb után kutatva eljutnak a Prestige nevű boltig, és elkérik a vásárlói listát, amit Burcu magával visz. Meryem elmegy Oktay lakására, és ott találja köntösben, amiből biztosra veszi, hogy a Sargün vállalat pénzeli Oktayt. Az ügyész fél, hogy Meryem lebuktatja. Beliz sírva hallgatja őket a szomszéd szobából. Burcut megtámadják, elrabolják tőle a listát. Güclü a támadó nyomába ered, de megsérül. Meryem bevallja Selmának a teljes igazságot a baleset éjszakájáról.

Meryem 27. rész

Yurdált nagyon érdekli, milyen kapcsolatban áll Oktay Beliz Bilennel, mert Beliz apja volt az ügyvédje, míg autóbalesetben meg nem halt, és ő nem akar még egy Bilent a cége környékén. Güclüt behívják a rendőrségre, hogy azonosítsa Burcu támadóját. Güclü a támadás során megsebesítette Ertant a lábán, ezért egy piti tolvaj lábát megsebesíti, hogy a nyakába varrhassák a támadást.

Meryem 28. rész

Meryem beviharzik Oktayhoz, és megfenyegeti, hogy mindent kitálal a főügyésznek, ha még valakinek bántódása esik a szerettei közül. Oktay mindent elkövet, hogy kimagyarázza magát. Meryem felkeresi Savast az irodában, amin Yurdal felháborodik, de Meryemet már nem könnyű megfélemlíteni. Derin átlátja Oltay terveit, tudja, hogy a Sargün vállalatra pályázik. Naz egy londoni fiúval csetel, és nagyon boldog, amikor megtudja, hogy hamarosan Törökországba utazik.

Meryem 29. rész

Meryem apja, Arif, újra elkezd beszélni a kórházban, és elmondja Meral nővérnek, hogy Oktay Sahin okozta a kómát. Oktayt értesíti a takarító, hogy Meral nővér megtudta az igazat. Arif épp el akarja mondani Meryemnek is, de a takarító tornázni viszi Arifot. Oktay a kórházba siet, és Arifot belefojtja a medencébe, hogy elhallgattassa.

Meryem 30. rész

Meryem teljesen magába zuhan apja halálhírére. Savas végig mellette van, és támogatja, közben megpróbálja megszerezni a biztonsági kamerák felvételeit, de azokat valaki már törölte. Az ápolónő, aki hallotta Arifot beszélni, nyom nélkül eltűnt. Oktay megbízza az anyját, hogy ne tágítson Meryem mellől, minden lépését figyelje. Burcunak gyanús Ertan sérülése, felmerül benne, hogy ő volt a támadója. Meryem elüldözi az átkozódó Nurtent.

Meryem 31. rész

Yurdal parancsára Oktay megpróbálja elérni, hogy Beliz ne nyomozzon Arif halálának ügyében. Savas megkéri az apját, hogy kerítse elő Meral nővért. Yurdal örül, mert úgy érzi, Oktay hibát követett el, és most már a markában tartja. Beliz testvére, Berk, megérkezik Londonból, a lány nagy örömére. Burcu rájön, hogy Gülümser Meryem főnöke, és kérdőre vonja Güclüt, hogy mikor mondják el a lánynak az igazat.

Meryem 32. rész

Hogy segítsen Haldunnak eltüntetni az ápolónőt, aki hallotta Arif utolsó szavait, Yurdal megbízza Rizát, hogy kutassa fel, és küldje el Kubába. Savas azt hiszi, Meryem a vonat alá akarta vetni magát, de elvonszolta, mielőtt a menetszél a kerekek alá sodorja. Savas és Meryem elmennek Meralhoz, de az ápolónő nem meri elmondani, mit mondott neki Arif. Güclü arra gyanakszik, hogy Ertan volt Burcu támadója. Még mielőtt meggyőződhetne róla, az ügyész kimenekíti Ertant szorult helyzetéből.

Meryem 33. rész

Savas meg akarja győzni Meryemet, hogy ne higgyen a nővér szavainak, mert kizárt, hogy Arif utolsó szavaival arra biztatta volna, hogy tartsa élete végéig titokan a baleset éjszakáján történteket. Derin azzal bosszantja Oktayt, hogy Meryem és Savas lassan egymásba szeretnek. Oktay haragszik az anyjára, amiért magára haragította Meryemet, és így nem tud a közelébe férkőzni. Savas megkéri Caspert, hogy kutassa fel Alit, Selma fiút, akit az apja magával vitt.

Meryem 34. rész

Oktay elhiteti Meryemmel, hogy szívesen agyonlövi magát, ha a lány nem hiszi el, hogy semmi köze nem volt az apja halálához. Burcu már nyomoz az autó után, amivel Riza a reptérre szállította Meralt, de Ertan arra kényszerítik az autókölcsönzőt, hogy törölje Riza kölcsönzését. Ertanról készítenek egy álbevetéses filmet, hogy meggyőzzék Burcut, nem ő áll a támadás mögött. Meryemet elbizonytalanítja, hogy Burcu szerint felmerül az idegenkezűség az apja halála ügyében.

Meryem 35. rész

Nurten követi hazáig Gülümsert, és csodálkozik, hogy Savast és Güclüt is az udvarában látja. Biztos benne, hogy a hír érdekelni fogja Oktayt, és a fia talán megbocsát neki. Oktay szövetkezik ismét Derinnel, és új ötlete támad: ha Yurdalra tereli a gyanút Arif halálának ügyében, az örökre éket ver Savas és Meryem bimbózó románcába. Elmondja Derinnek, hogy sosem engedi, hogy Meryemet elvegyék tőle. Yurdal nagyon dühös, hogy fia folyton Meryem nyomában lohol.

Meryem 36. rész

Derin ideges, amiért Savas nem hajlandó elvenni, mert összeveszett az apjával. Savas úgy dönt, elköltözik otthonról. Güclü és Gülümser tárt karokkal fogadják. Meryemet bosszantja, hogy Savas talán többet tud a nővér eltűnéséről, de mivel ő is titkolózik előtte, tudja, hogy nincs joga követelőzni. Yurdalt letartóztatják. Savas úgy dönt, elmondja Meryemnek, amit megtudott, de Oktay megelőzi, hogy ellene fordíthassa a lányt. Beliz rájön, hogy öccse, Berk titkol valamit, de Berk egyáltalán nem beszédes.

Meryem 37. rész

Meryem elveszíti a bizalmát Savasban, mivel eltitkolta, hogy az apjának köze van a nővér eltűnéséhez. Derin azzal zsarolja Oktayt, hogy ha nem tesz valamit, hogy elválassza Meryemet Savastól, ő elutazik, de még előtte elmondja Savasnak, hogy ki a felelős Sevinc haláláért. Berk kitartóan udvarol Naznak, így sikerül bejutnia a Sargün rezidenciára. Nurten elmondja Oktaynak, hogy Meryem főnökasszonya valójában Güclü anyja.

Meryem 38. rész

Oktay kihasználja az új információt, amit anyjától kapott, és biztos benne, hogy Meryem örökre hátat fordít Savasnak, ha megtudja, hogy Gülümser a nevelőanyja, és mindvégig hazudtak neki. Meryem nagyon csalódott, és soha többé nem akarja látni Gülümsert, akinek kiöntötte a szívét. Úgy érzi, elárulták. Gülümser, aki immár anyjaként szereti Meryemet, belebetegszik a helyzetbe. Savas hiába próbálja mentegetni, Meryem ezúttal nem akar megbocsátani.

Meryem 39. rész

Mahmut elrabolja Selmát, Savas és Meryem a nyomába erednek, mert a kisfiú keresése közben Savas már talált egy vidéki címet. Burcu és Güclü szintén elindulnak. Savas nem vár senkire, beoson a farmra, ahol megtalálja Alit. Amikor Mahmut rájön, hogy lebukott, felpakolja egy teherautó platójára a megkötözött Selmát, és elviszi a telekről Alival együtt. Yurdal tombol, mert rájön, hogy valaki járt a házban, ráadásul a hálószobájukban. Tülin nem árulja el neki, hogy Berk beosont Nazhoz.

Meryem – 40. rész

Beliz folyamatosan aggódik Berkért. Szeretne segíteni neki, de Berk nagyon titokzatos. Yurdal elárulja Haldunnak, hogy Derin anyját sejti a betörés hátterében. Yurdal arra kéri Savast, hogy mégis vegye feleségül Derint, mert ő csak így kerülheti el a börtönt, de Savas nem kér apja üzelmeiből. Berk felkeresi Derint a galériában, műgyűjtőnek adva ki magát. Savasék megmentik Selmát, épp mielőtt Mahmut megölné. Burcu erősítést hív, és Mahmmutot letartóztatják.

Meryem – 41. rész

Derin követi Berket, és rájön, hogy Beliz testvére. Meryem megköszöni Savasnak, hogy megmentette Selmát, de figyelmezteti, hogy többé nem találkozhatnak. Oktay felajánlja Mahmutnak a szabadságot, ha cserébe végez Savassal. Beliz és Berk elmesélik Derinnek, hogy Yurdal Sargün és Tekin Berker a felelősek apjuk haláláért, aki korábban Yurdal ügyvédje volt. Burcu értesíti Meryeméket, hogy Mahmut megszökött. Gülümser elmegy Meryemhez bocsánatot kérni, de Meryem túlságosan meg van bántva.

Meryem – 42. rész

Oktayt az őrületbe kergeti, hogy valaki zsarolja, és nem sikerül bemérni a számot. Gülümser nagyon szenved, amiért Meryem csalódott benne, mert immár lányaként szereti. Savas és Güclü tehetetlenek, mert Meryemet nem tudják meggyőzni, hogy Gülümser nem tehet arról, hogy ők hazudtak. Yurdal fegyverrel várja, hogy a titokzatos ismeretlen ismét beosonjon a házba. Csaknem megöli Nazt, aki a titkos találkájáról érkezik a kert felől.

Meryem – 43. rész

Oktay elintézi, hogy kilakoltató végzést küldjenek Selmának, ugyanis megígéri Mahmutnak, hogy övé lesz volt felesége háza, ha cserébe megöli Savast. Gülümser megtudja a boltos fiútól, hogy Nurten kémkedett utána. Burcu értesíti Savasékat, hogy Meryemet és Selmát ki fogják lakoltatni. Savas felajánlja a helyreállított pékséget, de Meryem hallani sem akar róla. Oktay azt tervezi, hogy feltöri Yurdal széfjét, különben a zsaroló egyre több embernek árulja el a titkát.

Meryem 44. rész

Gülümser elindul a fiúkkal, hogy meggyőzze Meryemet, fogadja el Savastól a pékséget, különben utcára kerülnek. Oktay kideríti, hogy Yurdal nincs az irodában, de Riza megneszeli, hogy készül valamire, és miután sikerül kinyitnia a széfet, rajtaütnek. Mahmut Selma házánál leselkedik, hogy lecsapjon Savasra, ám Gülümser a lövedék elé ugrik, és súlyosan megsérül. Gülümsert kórházba szállítják, az állapota válságos. Güclü, Savas és Meryem rettegnek, hogy elveszítik.

Meryem 45. rész

A kórházban az orvosok küzdenek Gülümser életéért. A műtét után az orvos arról tájékoztatja Savasékat, hogy Gülümser mája annyira károsodott, hogy átültetésre lesz szüksége. Savas és Meryem jelentkeznek donornak. Meryemet találják alkalmasnak. Oktay végezni akar Mahmuttal, hogy eltüntesse a nyomait.

Meryem 46. rész

A rendőrség Mahmut nyomában van, Oktay attól tart, ha elkapják, leleplezi, hogy ő bízta meg Savas megölésével. Utasítja Ertant, hogy mentse ki a gyógyszertárból, amit körülvettek a rendőrök. Mahmut leszúrja Ertant, és elmenekül. Casper figyeli a rendőrségi rádiót, és mindenről értesíti Güclüt, aki titokban fegyvert szerez, és bosszút akar állni. Oktay egy vidámparkban találkozik Berkkel.

Meryem 47. rész

Berk az óriáskeréken találkozik Oktay-jal, ahol Oktay tehetetlen. Az orvosok közlik, hogy nem tudják elvégezni a májátültetést. Gülümser meghal. Güclü mindenkit leráz és elindul, hogy végezzem Mahmuttal. Savas, Meryem és Burcu a nyomában vannak, nehogy ostobaságot kövessen el. Güclü lábon lövi a menekülő Mahmutot, a rendőrök érkezésekor Burcu magára vállalja a lövést. Oktay utasítja Cengizt, hogy végezzen a kórházba került Mahmuttal.

Meryem 48. rész

Meryem és Naz próbál segíteni a fiúknak a házban, mindenki nehezen tér magához Gülümser halála után. Beliz és Berk továbbra is utasításokat kapnak egy titokzatos nőtől, és tovább dolgoznak Yurdal és Tekin lebuktatásán. Cengiz elmondja Rizának, hogy Mahmut a halála előtt azt mondta, hogy Oktay akarta megöletni Savast. Riza elindul, hogy beszámoljon Yurdalnak, de az ügyész leüti, és a fegyverével megöli Cengizt és társait, majd megzsarolja Rizát.

Meryem  49. rész

Miután Mahmut anyja leégette Selmáék házát, Meryem elfogadja a helyreállított pékséget Savastól, azzal a feltétellel, hogy naponta törleszt neki a bevételből. Mivel Oktay zsarolja Rizát, ő kénytelen beszámolni arról, hogy főnöke mit tervez. Anyja temetésének napján Oktay letartóztatási parancsot ad ki Güclü ellen. Meryem elmegy Oktayhoz, hegy megkérje, engedje el Güclüt az anyja temetésére.

Meryem 50. rész

Oktay hamisan vádolja Güclüt Mahmut meggyilkolásával, miközben az ő parancsára dobta ki Cengiz a kórház ablakán a sérült férfit. A rejtélyes telefonáló egy magánbank széfjéhez küldi Berket, azt állítva, hogy ott perdöntő bizonyítékokat talál. Oktay leüti a bankból távozó Berket, hogy megszerezze a széf tartalmát, de megjelenik Beliz, és az események új fordulatot vesznek.

Meryem 51. rész

Derin egyre növekvő gyűlölettel figyeli Savas és Meryem kibontakozó szerelmét. Meryem érzi, hogya hallgatása, amivel védelmezi Sevinc gyilkosát, örökre Savas és közte fog állni, ezért nem lehetnek egymáséi. Derin elmeséli Oktaynak, hogy látta Meryemet Savassal csókolózni. Az ügyész gyilkos haragra gerjed. Beliz és Berk megnézik a széfben talált videót, melyen apjuk, Kemal, esetlegesen bekövetkező haláláért Yurdal Sargünt és Tekin Berkert vádolja.

Meryem 52. rész

Meryem azt hiszi, Oktay akarta meggyilkolni azzal, hogy az alsó szintre beosonva bekapcsolta a gázkészüléket. Yurdal és Tekin elindulnak a széfhez. Oktay megbízza Ertant, hogy szerezzen egy embert, aki éjjel-nappal figyeli Meryemet. Güclü megtudja, hogy valaki meg akarta ölni Meryemet. Savas úgy véli, valaki figyeli Meryem minden lépését, és ezt az embert kell megtalálniuk.

Meryem 53. rész

Caser segítségével megtalálják a megfigyelőt, aki Meryem minden lépéséről tájékoztatja Oktayt. Savas úgy dönt, kiugrasztja a nyulat a bokorból, és Meryem hálószobájának erkélyén mutatkozik, hogy a fotó eljusson Oktayhoz. Meryem inkább lemond a szerelméről, mert tudja, mire képes Oktay, és félti Savas életét.

Meryem 54. rész

Oktay őrjöngve megjelenik Meryemnél, miután a megfigyelő átküldte neki a képet Savasról, és ezzel besétál Savas csapdájába. Meryem nem akarja, hogy Savas is Oktay áldozatává váljon. Oktay felkeresi Belizt, aki azt tanácsolja, hagyja békén Savast és Meryemet, lépjen túl a dolgon, mert a lány addig őrzi csak a titkát, míg nem bántja Savast. Meryem úgy dönt, a titok már sok ember életét tönkretette, videóra veszi vallomását az igazságról.

Meryem  55. rész

Meryem, hogy megállítsa Oktay bosszúhadjáratát, elküldi neki e-mailben videóra vett vallomását a baleset éjszakájáról. Güclü kitartóan udvarol Burcunak, ám a rendőrnő folyamatosan lehűti a hangulatát. Savas, aki megszerezte az ügyész telefonját, megbízza Caspert, hogy találjon egy hackert, aki feltöri. Oktay mindent bevet, hogy a rendőrség be tudja mérni a telefont.

Meryem 56. rész

Savas és Güclü keresi a pendrive-ot, amire lementették az adatokat Oktay telefonjáról, és amit ki kellett dobniuk a kocsiból, amikor a rendőrök megállították őket. Oktay azzal zsarolja Derint, hogy mindent elmond Savasnak arról, hogy meg akarta ölni Meryemet, ha nem deríti ki, hogy mire jutottak a telefonjával. Yurdal elküldi Rizát kémkedni Berk után. Oktay utasítására a rendőrfőnök felfüggeszti Burcut.

Meryem  57. rész

Meryem attól tart, hogy Savas megöli Oktayt, de hiába könyörög neki, Savas hajthatatlan, nem engedi ki Oktayt a kezei közül, és elhajt vele. Meryem bepattan Derin autójába, és követeli, hogy kövesse őket. Eközben Burcu és Güclü az ügyész minden viselt dolgáról tájékoztatják a főügyészt. Derin azzal fenyegeti Meryemet, hogy amint Savas megtudja, hogy az ügyésszel járt, meggyűlöli.

Meryem 58. rész

Meryem Burcunak is megmutatja a felvételt a vallomásáról. Savas előtt még mindig nem teljesen tiszta, hogy milyen kapcsolat van Oktay és Meryem között, de bevallja Güclünek, hogy nem tudná megbocsátani, ha korábban együtt lettek volna. Meryem tart attól, hogy Savas meggyűlöli, de el akarja mondani neki a teljes igazságot. Burcu kérésére előbb Orhan főügyésznek tesz vallomást. Eközben Oktay, aki érzi a vesztét, megszökik a főügyész irodájából.

Meryem 59. rész

Meryem elmegy Savashoz, és vállalva a következményeket, elmondja neki, hogy milyen kapcsolat volt Oktay és közte. Oktay elmegy Turdalhoz, és pénzt követel tőle és Tekintől. Tekin belemegy, hogy fizessenek neki, ezek után Yurdal sem tehet mást. Oktay szökni készül, és felajánlja Beliznek, hogy tartson vele. Az ügyvédnőnek eszében sincs. Güclü könyörög az ügyvédnek, hogy ne engedjék ki Savast a fogdából, mert Oktay után indul majd, hogy végezzen vele.

Meryem 60. rész

Miután fény derült az Oktay által elkövetett bűncselekményekre, és az ápoló beszámolt arról, hogy Oktay ölhette meg Arifot, Meryem elviszi Burcu autóját a fegyverével együtt, és Burcu attól tart, hogy végezni fog az ügyésszel. Meryem megtalálja Oktayt, aki még mindig tagadja, hogy köze lenne az apja halálához. Savas utoléri Meryemet, de nem tudja megakadályozni, hogy meghúzza a ravaszt. Oktay megsérül, Meryem elindul a rendőrségre vallomást tenni, amit Savas szeretne megakadályozni. A helyszínre érkező Ertan örül annak, hogy az ügyész sorsa megpecsételődött, és csak tetteti, hogy mentőt hív.

Meryem 61. rész

Nurten őrjöng, és gyilkosnak nevezi Meryemet a kórházban. Yurdal Berk és Naz nyomára akad, és végezni akar a fiúval, de Naz nem engedi. Savas magára vállalja az ügyész lelövését. Oktay állapota válságos. Derin nem akarja hagyni, hogy Savas börtönbe kerüljön, ezért apja segítségével eléri, hogy Meryemet gyanúsítsák. Ertan megsúgja Burcunak, hogy a főügyész úton van a kórházba, hogy kihallgassa Meryemet, aki 15 évet kap, ha bűnösnek vallja magát. Savas megszökteti a kórházból.

Meryem 62. rész

Meryem dühös, amiért Savas akarata ellenére elhozta a kórházból, de a fiú nem engedi, hogy vallomást tegyen. Güclü ragaszkodik ahhoz, hogy Burcu mondja el az igazat, miért kosarazza ki folyton. A nyomozónő beadja a derekát, és elmeséli, hogy egykori rendőr férje zűrös ügybe keveredett, és a bűnözők őt lőtték meg terhesen, elveszítette a gyereket, és Kaant. A férjét, többé nem látta. Megmutatja az érintetlen gyerekszobát is. Tekin ismét megjelenik Yurdálnál, és elmondja, hogy az utóbbi idők nyomasztó történései mögött volt sógornője, Derin Amerikába kivándorolt anyja, Suzan Sahika áll.

Meryem 63. rész

Savas felhívja Burcut, hogy állítsa meg Meryemet, aki elindult vallomást tenni. Meryem Ertanhoz kerül, akinek annyira elege van az ügyészből, hogy segíteni szeretne a lányon. Savas reménykedik, hogy Oktay életben van, és így Meryemet nem ítélik el. A még mindig eszméletlen Oktayt Derin emberei elrabolják a kórházból. A mentő felrobban, így mindenki azt hiszi, hogy az ügyész meghalt. Nurten meggyőződése, hogy Meryem felel a fia haláláért, ezért bosszút esküszik.

Meryem 64. rész

Jasmine felkeresi Derint. Burcu közli a jó hírt, miszerint a fegyveren, amivel Oktayt meglőtték, nem volt ujjlenyomat, és azt gyanítja, hogy Ertan keze van a dologban. Derin megdöbben, amikor megtudja, hogy Jasmine valójában a rokona, de a lány titokzatos, nem sok mindent árul el magáról. Nurten megbízza Belizt, hogy adja el Oktay lakását, mert kell neki a pénz, hogy bosszút állhasson. A Burcu által elmesélt nyomasztó történet nem megy ki Güclü fejéből, ezért megbízza Caspert, hogy nyomozzon a férje után. Tülin el akarja hagyni Yurdalt, aki felajánlja, hogy ő megy el a házból, csak ne hagyja el.

Meryem 65. rész

Derin felkeresi az államügyészt, hogy nyomást gyakoroljon rá apján keresztül, és Meryemet börtönbe juttassa, mert így akarja elválasztani Savastól. A bujkáló Yurdalt 6 év börtönre ítélték távollétében. A sajtó zaklatja Tülint és a családot. Güclü Casperc segítségével elő akarja keríteni Burcu férjét. Ertan telefonál Burcunak, hogy egy egység elindult Meryemért. Burcu azonnal hívja Savast, hogy vigye el Meryemet, mielőtt a rendőrök odaérnek. Meryem nem akar menekülni, de Savas nem engedi, hogy vallomást tegyen.

Meryem 66. rész

Güclü felkeresi Ertant, és kényszeríti, hogy mondjon el mindent, amit tud anyja halálának körülményeiről. Nurten arra kéri Derint, hogy segítsen neki eltüntetni Meryemet a föld színéről, mert őt okolja fia haláláért. Derin kideríti, hova menekítette a lányt Savas. Meryem és Savas boldogok a néptelen nyaralóövezetben, mígnem Meryem kihallgatja Savas és Güclü beszélgetését. Güclü nem tud elvonatkoztatni az Ertantól hallottaktól, és bármennyire szereti Meryemet, nem akarja a közelében tudni, mivel közvetetten miatta halt meg Gülümser. Meryem nem akar a két barát közé állni, gyalog indul el az erdei úton. Az ügyvéd közli Yurdallal, hogy Rizát gyilkossággal vádolják.

Meryem 67. rész

Derin retteg, hogy Savas meglátta a kocsiban, amikor megmentette Meryemet attól, hogy Nurten egy szirtről a tengerbe lökje. Meryem elmondja Savasnak, hogy Derin segített Nurtennek. Güclü nem akar Meryemmel egy fedél alatt lakni, ezért átköltözik Burcuhoz. Aliye, Selma anyósa, egy gyorsan ható mérget ad Nurtennek, amivel végezhet Meryemmel. Tülin bejelenti a Sargün Vállalat dolgozóinak, hogy Yurdal távollétében átveszik a cég irányítását, és senkinek nem kell attól tartania, hogy az utcára kerül. Tülin megbízza Ertant, hogy tüntessen el minden bizonyítékot, Meryem ne kerülhessen börtönbe.

Meryem 68. rész

Meryem és Savas kérdőre vonják Derint, a lány köntörfalazása láttán Meryem kiprovokálja, hogy bevallja, a baleset éjszakáján ő tette ki Sevincet az esőben, a sötét országúton. Burcu furcsállja, hogy új szemtanú bukkant fel az ügyész lelövése kapcsán. Derin telefonál a rendőrségre, hogy bejelentse, Meryem nála van, ott elfoghatják. Döbbenten hallja, hogy már nem körözik, mert Ertan nyomozó magára vállalta az ügyész lelövését. A kis halászfaluban tengődő Yurdalnak hiányzik Riza, de nem tudja megbocsátani neki, hogy Oktay zsarolásának engedve, elárulta őt.

Meryem 69. rész

Naz felkeresi Meryemet, hogy elmondja, szakítottak Berkkel, mert leütötte és elrabolta. Savas éppen akkor érkezik, és rettentő dühös lesz. Meg akarja keresni Berket, hogy ellássa a baját. Casper kideríti Burcu volt férjének lakcímét Sariyerben. Savas figyelmeztetése ellenére Güclü azonnal elindul a házhoz. Savas megtudja Beliztől és Berktől, hogy Yurdal ölte meg az apjukat. Az ügyvéd bevallja Savasnak, hogy apja Cemal bácsi régi kunyhójában bujkál. Savas elindul, hogy felelősségre vonja. Berk követi Savast, és be akarja jelenteni a rendőrségen a tartózkodási helyét, ám Riza megakadályozza. Berk bevallja, hogy mindennek a hátterében Susan Sahika áll.

Meryem 70. rész

Oktay magához tér Suzan Sahika otthonában. Derin elmeséli neki, hogyan lopták ki a kórházból, és miért tudja úgy mindenki, hogy halott. Jasmine, szállodásnak adva ki magát, hatalmas rendelést ad le Meryem pékségében. Oktay nem hagy fel azzal, hogy Meryemet elválassza Savastól. Burcu aggódik Güclü miatt, akit nem ér el telefonon, sejti, hogy valami zűrbe keveredett, és érzi, hogy volt férjének is köze van hozzá.

Meryem  71. rész

Savas felkeresi Derint, de csak Jasmine-t találja a lakásban, aki azt hazudja, hogy Suzane Sahika a főnöke, és megígéri, hogy elviszi hozzá. Suzan eközben kilakoltatási felszólítást küldet Tülinnek, akinek el kell hagynia a Sargün villát, amit árverésre bocsátanak. Burcu haragszik Güclüre, aki titokban Kaan után nyomoz. Selma és Meryem alkalmazza Alicant, hogy legyen aki kiszállítja a megrendeléseket. Naz és Tülin kétségbe esik, amikor kiderül, hogy Yurdal minden vagyonát zárolták.

Meryem 72. rész

Savas elviszi Meryemet a Sargün villába, hogy megbeszéljék a teendőket Yurdal vagyonának zárolása kapcsán. Oktay azon mesterkedik, hogy Meryem meggyűlölje Savast, ezért Derin egy aktát rejt el Savas kocsijában, és Oktay Beliz számáról küld üzenetet róla Meryemnek, aki meg is találja az aktát, melyben az áll, hogy Yurdal megölte Kemal Bilent. Oktay arra számít, hogy Meryem elhagyja Savast, amiért egy gyilkosnak falaz. Yurdal arra kéri Tülint, hogy váljon el tőle, de ő hallani sem akar róla.

Meryem 73. rész

Oktay apró trükköket vet be, hogy összezavarja a szálakat, közben elégedetten figyeli, hogy éket vert Savas és Meryem közé. Ela üzenetet küld Burcunak, hogy Kaan találkozni akar vele. Burcu bezárja Güclüt az edzőterembe, mert tudja, hogy volt férje őt nem bántaná, de Güclüt igen. Meryemnek meggyőződése, hogy valaki folyamatosan figyeli, és rossz előérzete van. Oktay kihasználja a helyzetet, minthogy mindenki halottnak hiszi, úgy tevékenykedhet, akár egy szellem. Oktay akciója után Suzan úgy dönt, kockázatos a továbbiakban a házában bújtatni.

Meryem 74. rész

Naz riasztja Savast, hogy Tülin eltűnt, ám nemsokára előkerül, csak Yurdalt látogatta meg. Tekin fegyverrel jelenik meg a Sargün vállalatnál, és pénzt követel Tülintől meg Naztól. Azt a pénzt követeli, ami az ügyészhez került, aki meghalt. Nurten megbízza Ertant, hogy derítse ki, hol lakik Suzan Sahika. Oktay továbbra is rejtélyes üzenetekkel bombázza Meryemet. Tekin zaklatja Nurtent, vissza akarja szerezni a pénzt, amit Oktaynak adott. Meryem azt követeli Savastól, hogy vigye el Yurdalhoz.

Meryem 75. rész

Tekin épp felforgatja Nurten lakását a pénz miatt, amikor megjelenik Oktay, és az őrjöngő Nurtent elkábítja, hogy ne tudja meg, hogy életben van. Tekin holttestét a rendőrök Yurdal búvóhelyénél találják meg, éppen akkor, amikor Savas és Meryem odaérnek. Oktay célja az volt, hogy Tekin meggyilkolását Yurdalra kenje, ami úgy tűnik, sikerült is. Ráadásul Oktay abban reménykedik, hogy a történtek éket vernek Meryem és Savas közé.

Meryem 76. rész

Derin megdöbben, amikor megtudja, hogy Oktay meggyilkolta a bácsikáját. Tülin rájön, hogy terhes, noha úgy tudta, nem lehet gyereke, de egyúttal kétségbe is esik, hogyan fogja felnevelni, mivel az apja egy körözött bűnöző. Orhan főügyész beviteti Savast kihallgatásra. Kaan felkeresi Burcut, és azt bizonygatja, hogy azért tűnt el, hogy bosszút álljon azokon, akik miatt Burcu elveszítette a gyermekét. Güclü épp az ajtón dörömböl, de Burcu nem engedi be. Amikor felhívja, azt hazudja, hogy nincs otthon. Attól tart, volt férje megölné.

Meryem 77. rész

Burcu megtiltja Güclünek, hogy volt férjére vadásszon, mert félti az életét. De Güclü nem adja fel. Tudja, hogy Burcuval nem teljesedhet ki a kapcsolata, míg a múlt árnyai kísértik a lányt. Tülin elmondja a családnak, hogy gyermeket vár, és készül a házuk árverésére. Minden pénzt összeszed, és licitálni akar rá. Nurten elmeséli Beliznek a történteket, mert nem tud napirendre térni afölött, hogy épp fia kedvenc ételét főzte a támadás előtt, és a lábosból a fele hiányzott, mire magához tért. Suzan elmeséli Oktaynak, honnan ered a gyűlölete Yurdal irány.

Meryem 78. rész

Az árverésen jól alakul a licit, Tülin már úgy érzi, megnyerte a házat, ám ekkor bevonul Suzam Sahika Jasmine-nal,és olyan nagy összeget ígérnek, amivel már nem képes versenyezni. Casper segítségével Güclü becserkészi Kaan emberét. Meryem kíváncsi, miért gyűlöli Suzan a Sargün családot, és megkéri Burcut, hogy segítsen neki kideríteni mindent Suzan húgáról. Meryem azon tépelődik, hogyan mondja el Savasnak, hogy feltehetően van még egy testvére.

Meryem 79. rész

Meryem rejtélyes üzenetet kap,melyben a temetőbe rendelik, Oktay sírjához. A rengeteg furcsa üzenet Oktay stílusára vall, de Turan bácsi azt állítja, DNS alapján azonosították Oktay holttestét a kiégett mentőben. Güclü és Savas találkoznak Kaannal, de még mielőtt bevinnék a rendőrségre, ismeretlen fegyveresek tüzet nyitnak rájuk, és Kaan elmenekül. Yurdal beoson Suzan Sahika házába, ahol szembesül azzal, hogy Suzan halálos beteg. Derin felfedezi Oktay titkos szobáját, ami tele van fotókkal Meryemről. Meryemnek egyre inkább az a meggyőződése, hogy Oktay életben van.

Meryem 80. rész

Oktay Meryem házában bujkál, és amikor Savas elmegy, leszúrja Selmát és elrabolja Meryemet. Burcu folyamatosan elutasítja Güclüt, leginkább azért, mert tudja, hogy volt férje megölné előbb-utóbb, amiért együtt van vele. Savas embere meglátja Oktayt, ezért az ügyész egy kissé aggódik, mert felfedte a világ előtt, hogy életben van. Savas kórházba szállítja Selmát. Selma egy pillanatra magához tér, és elmondja Savasnak, hogy Oktay szúrta le, tehát biztos ő rabolta el Meryemet.

Meryem 81. rész

Oktay szeretné eltitkolni anyja elől, hogy Meryemet is a búvóhelyére hozta, mert tudja, hogy az anyja gyűlöli a lányt. Meryem a szobájába zárva sírdogál, és attól fél, hogy sosem látja újra szerelmét. Suzan dühöng, amiért az ügyész felfedte, hogy életben van, és Derint okolja, amiért nem akadályozta meg a történteket. Derin viszont örül, hogy Meryem már nincs Savas mellett, bármit megtenne, hogy elválassza őket. Savas elkapja Oktay emberét, Gozit, és kényszeríti, hogy vigye el Oktayhoz. Berk és Beliz megdöbbennek azon, hogy Oktay életben van. Meryem elszökik, Oktay az erdőben üldözi, és azt hazudja, hogy Savas már nem él.

Meryem 82. rész

Meryem fegyverrel fenyegeti Oktayt, aki azt állítja, foglyul ejtette Savast, aki meghal, ha őt megöli. Yurdal és Savas kényszerítik Derint, hogy vigye el őket Oktay rejtekhelyére. Oktay embere leüti Meryemet, akit visszavisznek a titkos rejtekhelyre. Yurdal arra kéri Savast, engedje, hogy ő végezzen Oktay-jal, mert őt már így is körözik gyilkosság miatt. Oktay Suzan életével zsarolja Derint, így a lány nem mer segíteni Savasnak. Beliz nem hajlandó belebonyolódni Oktay ügyébe, és kéri Berket, hogy utazzanak el Angliába. Berk titokban felhívja Suzant, kész segíteni neki.

Meryem 83. rész

Berk megállapodik Yurdallal: elküldi az ügyész címét, amennyiben Yurdal feladja magát a rendőrségen apja meggyilkolásáért. Yurdal fia boldogságáért megígéri, hogy feladja magát. Suzan Sahika elárulja Berknek Oktay tartózkodási helyét. Berk kioson Beliz tudta nélkül, és fotót küld Savasnak a helyszínről és Oktayról. Nurten folyamatosan zaklatja Meryemet. Yurdal besétál a rendőrségre, és feladja magát. Oktay lelövi Berket.

Meryem 84. rész

Jasmine haragszik Suzanra, amiért feláldozta Berket a bosszúja miatt. Derin ekkor értesül arról, hogy anyja halálos beteg, már nincs sok hátra az életéből. Savas megígéri Meryemnek, hogy többé nem hagyja magára, és jó hírt is közöl vele: Selmát Németországba szállították további kezelésekre, és minden valószínűség szerint fel fog épülni. Güclü továbbra is nyomoz Kaan után, Casper kideríti, hogy Oktay emberei voltak a lövöldözők, akik miatt Kaan kicsúszott a kezükből.

Meryem  85. rész

Oktay Burcu volt férjével szövetkezik. Savas, Güclü és Burcu megtalálják Kaan házát, de az ügyész elmenekül. Savas és Güclü utána erednek, Burcu Kaannal marad. Kaan azt állítja, elő tudja keríteni Sadikot, ezért Burcu futni hagyja. Jasmine felkeresi Meryemet, és elmondja neki, hogy ő Savas féltestvére. Arra kéri Meryemet, segítsen neki közelebb kerülni a bátyjához.

Meryem 86. rész

Oktay szökni készül, ezért arra kéri anyját, keresse meg a hátsó kertben elrejtett pénzét. Nurten megtalálja, ám ekkor érkezik Beliz, aki el akarja venni tőle, mert tudja, ha Oktay elutazik, akkor nem tud bosszút állni Berk meggyilkolása miatt. Savas és Meryem időpontot kérnek az anyakönyvvezetőtől. Naz Valentin napi üzenetet vár Berktől, még nem tudja, hogy Oktay meggyilkolta a szerelmét. Derin elviszi a pénzt Oktaynak, és arra kéri, most már hagyja el az országot, de Oktay Meryem nélkül nem hajlandó elutazni. Burcu Kaant követi, mert azt ígérte, elvezeti Sadikhoz, Beliz és Savas Oktay nyomába erednek.

Meryem 87. rész

Derin azt állítja Meryemnek, hogy tudja, hol van Savas, és elviszi hozzá. Ám Savast Oktay egy tengerparti kunyhóban a gerendához kötözte, ő pedig arra készül, hogy magával viszi Meryemet. Burcu meglövi Kaant, még mielőtt megölné Güclüt. A helyszínre érkező Cevdet felügyelő Burcu tiltakozása ellenére magára vállalja a szökésben lévő bűnöző lelövését, hogy ne induljon vizsgálat Burcu személyes érintettsége miatt. Amikor Oktay magával akarja vonszolni Meryemet, Güclü és Burcu a helyszínre érkeznek, Oktay börtönbe kerül. Naz vigasztalhatatlan, miután elmondják neki, hogy Berk meghalt.

Meryem 88. rész

Oktay nehezen viseli, hogy rácsok mögé került. Naz úgy érzi, nem képes elmenni az esküvőre, Berket gyászolja. A családi összejövetelre Savas elhívja Jasmine-t, és mindenkivel közli, hogy ő a féltestvérük. Yurdal megdöbben, mert nem tudott a létezéséről, Tülin dühöng, mert Jasmine akkor foganhatott meg, amikor Yurdal neki udvarolt. Beliz felkeresi Oktayt a börtönben, mert végezni akar vele egy szikével.

Meryem 89. rész

Oktay azt állítja, Burcu nyomozónak mindent bevall. Szeretne a kihallgatóba kerülni, hogy megszerezze a szék lábába eldugott szikét. Yurdal próbál közel kerülni Jasmine-hoz, azt bizonygatja, hogy nem tudott a létezéséről, ezért nem gondoskodott róla. Burcu igent mond Güclünek, akivel madarat lehetne fogatni, annyira boldog. Oktay mindent elkövet, hogy kiszabaduljon, mindenáron meg akarja akadályozni Savas és Meryem esküvőjét.

Meryem 90. rész

Yurdal próbálja megbékíteni Tülint, miután kiderül, hogy miközben udvarolt neki, lánya született egy másik nőtől. Güclü felveti, hogy négyesben menjenek majd nászútra. Tülin befogadja Jasmine-t, amit Naz nem néz jó szemmel, de Tülin ragaszkodik ahhoz, hogy a Sargün család összetartson. Derin sok időt tölt haldokló anyjával. Oktay leszúrja cellatársát, majd Mithat rendőrtisztet, és kiszabadul a cellából. Megjelenik Meryemék esküvőjén és meglövi Jasmine-t.

Meryem 91. rész

Oktay Kaant kéri meg, hogy bújtassa el, mert a nyomában van a rendőrség. Yurdal arra kéri Savast és Güclüt, hogy bízzák rá Oktayt, ha megtalálják. Oktay azt kéri Kaantól, intézzen neki egy helikoptert, ami egy hajóra viszi, cserébe elárulja neki, hol van Sadik, hogy elintézhesse, mielőtt lebuktatja. Burcu bemegy a kórházba, Sadik elmondja neki, hogy Kaan ölte meg a társát, Mehmetet, mert az rájött, hogy korrupt. Yurdal és Savas szeme láttára Oktay a tengerbe zuhan egy szikláról.

Meryem 92. rész

Meryem orvosa közli a jó hírt, miszerint babát vár, ez a szédülésének az oka. Meryem kimondhatatlanul boldog, de nincs ideje elmondani Savasnak, mert ő meglepetéssel készült: Burcu és Güclü megjelennek egy lakóautóval, és útnak indulnak. Oktay embere mindenhová követi őket. Jasmine visszafogadja a Sargün villába Tülint és Nazt. Yurdal is kap egy kis lakosztályt, ahol elbújhat a rendőrök elől.

Meryem 93. rész

Meryem elárulja Savasnak, hogy babát vár, de azt kéri, ne mondják el egyelőre Güclünek és Burcunak. Beliz felkeresi Nazt, hogy megérdeklődje, hol lesz Savas és Meryem esküvője. Noha megnyugtatja Nazt, hogy bár Oktay holttestét nem találták meg, biztosan meghalt, ő érzi, hogy Oktay életben van, és még mindig bosszút forral Savas ellen. Aggodalma nem alaptalan, Oktay embere végig követi Savasék lakóautóját.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Meryem 89. rész magyarul – nézd online

Euronics nyereményjáték 2021 – Nyiss és nyerj! A játék november 15-ig tart!