in

A mi kis falunk a tévében – időpontok

A mi kis falunk a tévében – időpontok.

A mi kis falunk a Content Factory Kft. által készített magyar vígjátéksorozat. A sorozat első epizódját 2017. február 2-án mutatta be az RTL Klub televíziós csatorna, a sorozat második szériája 2018 február 3-án indult, míg harmadik etap első része 2018 szeptember elsején került adásba.

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan szereplők segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedni igyekvő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy csinos kocsmárosnő, egy ostoba rendőr, egy rezignált állatorvos és egy playboy fociedző.

A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel olyan keretbe helyezi a sorozatot, mely garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

Nézzük, mikor láthatjuk legközelebb a népszerű sorozatot.

Április 3. – Szombat 20:00 RTL Klub V / 8. rész
Április 6. – Kedd 21:05 RTL Klub IV / 7. rész
Április 7. – Szerda 21:05 RTL Klub IV / 8. rész
Április 8. – Csütörtök 21:05 RTL Klub IV / 9. rész
Április 10. – Szombat 20:00 RTL Klub V / 9. rész
Április 12. – Hétfő 21:05 RTL Klub IV / 10. rész

Újabb A mi kis falunk kvíz érkezett! Sikerül a telitalálat?

A mi kis falunk aktuális évadából egyébként hasonló módon tavaly és tavaly előtt is csak 5-5 epizódot sugároztak ősszel, majd az évad hátralévő részeit a következő év első felében vetítették. Épp ezért ezúttal is arra lehet számítani, hogy az RTL Klub jövő év elején fogja folytatni a sorozatát. – írja a media1.hu

Szólj hozzá!
Hirdetés

A Tanár – a szereplők névsora

A mi kis falunk – szereplők névsora