in

Miért jó, ha alumíniumkerítést választasz?

Neked is sok munkát ad a régi fa- vagy fémkerítés karbantartása, és se időd, se hajlandóságod rá? Szeretnéd megúszni ezeket a feladatokat, és csak élvezni a szépségét hosszú évtizedeken keresztül?

A gondozásmentes alumíniumkerítések tökéletesek lesznek akkor is, ha meglévő kerítésedet cserélnéd korszerűbbre és akkor is, ha új, dekoratív kerítést építenél modern családi házad köré. Elfelejtheted a kényszerű, időrabló ápolást, és az így nyert időt arra fordíthatod, amire csak szeretnéd. És azt tudtad, hogy összességében anyagilag is jobban jársz? Hogy miért, azt cikkünkből megtudhatod!

 

A legnépszerűbb kerítésanyag

 

Napjaink világszerte leggyakrabban telepített kerítés alapanyaga az alumínium, sokan szavaznak bizalmat neki, ugyanis a minimál stílusú alu kerítés léc letisztult vonalvezetése révén jól illik a modern épületekhez.

 

Különféle változatokban, különféle divatos és klasszikus színekben kapható, de a famintás alumínium lécek látványa is sokakat meggyőz, hogy családi házukba vagy a nyaralóba ezt válasszák.

 

Azoknak is nagyszerű, akik klasszikus kerítést építenének, hiszen a lécek vízszintesen is, függőlegesen is elhelyezhetők, kisebb és nagyobb lécközökkel, illetve akár zártan is, hogy tökéletes privát szférát biztosítsanak.

 

Felejtsd el a csiszolást és festést!

 

Legtöbben talán amiatt kedvelik az alumíniumkerítéseket, mert nem igényelnek hosszadalmas és következetes karbantartást, ugyanis ellenállóak a napsugárzással, csapadékkal és széllel szemben. Nem fakulnak, így nincs szükség újrafestésre, nem vetemednek, nem rohadnak, nem rozsdásodnak, így nincs szükség a lécek javítására, cseréjére.

 

Ezek a munkák az évek során rengeteg időt igényelnek, és a karbantartás költségei is magasra rúgnak, így amikor az alumínium rendszerek árát elsőre magasnak találod, kezdd el kiszámolni, hogy 10-15 év alatt összesen mennyi plusz kiadást jelent egy hagyományos fakerítés.

 

A Kerítés Profilnál elérhető, lécekből és egyéb kiegészítőkből felépülő alumínium kerítésrendszerek nagy előnye, hogy a tervek szerinti méretekben kerülnek legyártásra, összeszerelésük egyszerű, akár házilag is megoldható.

 

Használd a fantáziád!

 

Harmonikus összhatást eredményez, amikor a környezet különböző elemei, a kerítések, korlátok, kerti elemek hasonló stílusban, színben, ugyanolyan anyagokból készülnek.

 

Alumínium kerítéslécekből nemcsak kerítés épülhet, elkészítheted belőle a kukatárolót, a kerti pergolát, de felhasználhatod erkély- vagy lépcsőkorlátnak, tartós falburkolatnak is, illetve tervezhetsz és megvalósíthatsz belőle bármilyen kerti építményt. A profilok elrendezése és távolsága igényeid szerint alakítható, így egyedi megoldásokra ad lehetőséget.

 

Bármit készíthetsz belőle, a prémium alapanyagnak és a láthatatlan csavaroknak köszönhetően rendkívül esztétikus lesz a végeredmény évtizedekig. Válaszd az alumínium kerítésprofilok nyújtotta szabadságot, alakítsd a környezetedet esztétikusan, és élvezd a gondozásmentes alapanyag teremtette kényelmet!

Szólj hozzá!

Dobd fel a hangulatot, rendelj miniszendvicseket az irodába!

Jersey anyagok online rendelés, ár, infok