in

Dobd fel a hangulatot, rendelj miniszendvicseket az irodába!

A dekoratívan tálcákra rendezett miniszendvicsek ideális méretű falatok, amelyek állva, tányér nélkül is fogyaszthatók, így akár az irodában is jól jönnek, de meetingeken, brainstormingokon vagy akár egy otthoni vendégség, buli esetén is nagyszerűek.

Ezekben a falatkákban az a jó, hogy változatosan készíthetőek, húsfélékkel, pástétomokkal, hal- , zöldség- és másféle szendvicskrémekkel, így mindenki számára megoldást kínálnak. Emiatt is tökéletesek irodába, illetve minden olyan céges vagy magánjellegű összejövetelre, ahol sok és sokféle ember vesz részt, akiknek az ízlése különbözik. 

 

Egyszerű, de sokak által kedvelt étkezési lehetőséget kínálnak. Nem tudod, hogy oldd meg a céges bulit? Az Ordit.hu szuper megoldásokat kínál a bekészítés lebonyolításához, válassz igényeidhez szabottan!

 

A változatosság gyönyörködtet

 

A hagyományos hidegtálak unalmasak lehetnek, és sokak ízlésének nem felelnek meg, ráadásul evőeszköz és tányér nélkül sem fogyaszthatóak, ellenben a szendvicsek izgalmas lehetőséget kínálnak. 

 

Persze a hagyományos méretben ezek sem az igaziak, ugyanis két falat között le kell tenni, ami már tányért igényel. Mini változatban azonban kényelmesen, egy harapásra eltüntethetőek, és már látványos megjelenésük révén is vonzóak. 

 

Kézbefoghatóságuknak, egy falatra történő eltüntetésüknek, valamint a változatos feltéteknek köszönhetően abszolút alkalmasak irodai bekészítésekhez, laza rendezvényekre, képzésekre, házibulikba. Rövid étkezési szünetek esetén is könnyen és gyorsan fogyaszthatóak, így nem kell hosszú ebédszünetet tartani, ami rendszerint a társaság szétszéledését okozza. 

 

A miniszendvics-rendelés előnyei

 

Amellett, hogy maguk a falatkák fantáziadúsan elkészíthetők, a tálalásba is vihetünk kreativitást, és akár a cég arculatának, a rendezvény tematikájának megfelelő színekben is elkészíttethetjük. 

 

Bátran szakíthatunk a klasszikus ízkombinációkkal, elhagyhatjuk a megszokott sonka-tojás-Piros Arany szentháromságot, és egészen különleges fűszerezéssel, ízvilággal, hozzávalókból is rendelhetünk. Persze érdemes a vendégkör ízléséhez igazítani, hogy biztosan el is fogyjon a megrendelt mennyiség. 

 

Viszont nem okoz gondot, ha vegánok, laktóz- vagy gluténérzékenyek vagy más ételintoleranciával küzdők számára kell ételt rendelni, hiszen bármilyen változatban elkészíthetők. 

 

És méretük ellenére a hozzávalóknak köszönhetően a miniszendvicsek laktatóak lehetnek a vendégek és a vendéglátók legnagyobb örömére.

 

Összehozzák a társaságot

 

A közös étkezéseknek – legyen az egy hagyományos ebéd vagy vacsora vagy egy állófogadás – társaságformáló ereje van, hiszen adott időben mindenki a feltálalt ételekhez sereglik, és kisebb beszélgetések alakulhatnak ki addig ismeretlen emberek között is. A jóllakottság, az ínyenc falatok vidám, oldott hangulatot eredményeznek, így könnyebbé teszik a kapcsolatok építését, elmélyítését, ápolását.

 

De ha egy egész napos rendezvényen étellel, itallal látod el a vendégeket, végig fenntarthatod a figyelmüket is.

 

Szólj hozzá!

Éden Hotel 2023 RTL 38. rész videa – nézd meg online!

Miért jó, ha alumíniumkerítést választasz?