in ,

Mikor kezdődik a Hotel Margaret? Íme a válasz!

Mikor kezdődik a Hotel Margaret? Íme a válasz!

Hotel Margaret – vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon

Január 31-től, 21:10-kor, Hotel Margaret címmel, vadonatúj napi sorozat indul az RTL Klubon.

A Drága örökösök és a Keresztanyu után a Scripted Productions egy új műfajban és egy saját fejlesztésű sorozatban próbálja ki magát.

A Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi a Hotel Margaretet is. A showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg.

A korábbi sorozatokból megszeretett színészgárda tagjai mellett újabb, neves művészek is csatlakoztak a forgatásokhoz.

A címszerepet Tóth Judit alakítja, szerepel továbbá Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán és még sok jeles színész.

A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak. Január 31-től, minden hétköznap 21:10-kor jön a Hotel Margaret, ahol pár lájk minden áldozatot megér…

Szólj hozzá!

David Attenborough – Egy élet a bolygónkon könyv pdf – Íme a könyv online!

Tim – Avicii hivatalos életrajz könyv pdf – Íme a könyv online!