in

Mikor kezdődik A mi kis falunk 8. évada?

Szeptember 16-án érkezik A mi kis falunk 8. évada.

Az RTL sikersorozatának várva várt vadonatúj epizódjai, szombat esténként az RTL-en.

Az RTL nagysikerű sorozata a 8. évadához érkezik (gyártó: ContentLab&Factory). Szeptember 16-án 19 órától a nézők újra nyomon követhetik Pajkaszeg régi és új lakóinak mulatságos és fordulatokban gazdag életét.

Az első epizódban Kati és a Doktor olyat csinálnak, amit még soha… Anikó olyan fegyvert vet be a polgármesteri hivatalban, ami mindenkit sokkol – mint ahogyan az is, hogy Baki mit művelt Szifonnal, amíg az aludt. Zömbikné különös bűncselekménnyel gyanúsítja meg Bazsót. A folytatásban Pajkaszegen felborul az eddigi rend és a szomszédok területszerző hadjáratba kezdenek. Saci nem tudja tartani a száját a Postásnő előtt, akiben felizzik a vágy, hogy elcsábítson valakit, aki foglalt. Stoki és Sulyok úgy gondolják, itt az ideje, hogy mindennek nyoma maradjon – de amikor hirtelen mindenki képbe kerül, mindent megbánnak. Az Orvosnőhöz váratlan vendég érkezik és így együtt egyre meghökkentőbb felismerésekre jutnak.
Zsolt jót akar, de egy félreértés miatt minden másképp alakul, mint ahogyan tervezte. Az Orvosnő rájön, hogy van, ami nem fejben dől el… hanem máshol…

Főbb szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergely, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Rusznák András, Sarkadi Kiss János, Dióssi Gábor, Tóth Enikő, Zsurzs Kati, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Szarvas József, Hevér Gábor, Mészáros Tibor, Sodró Eliza, Döbrösi Laura, Györgyi Anna, Rába Roland, Peller Anna, Pokorny Lia, Nagy Sándor, Tímár Éva, Bede-Fazekas Anna, Székely B. Miklós, Almási Sándor.

A mi kis falunk nyolcadik évada szeptember 16-tól szombat esténként az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetőek az RTL+-on.

The post Mikor kezdődik A mi kis falunk 8. évada? appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Best of Presser Gábor, ötlemezes válogatás jelenik meg

Szécsi Pál: Az égi lámpagyújtogató