in

Mikulás zsák rendelés – adunk pár tippet!

Mikulás zsák rendelés – adunk pár tippet!

Az igazi csípős, hideg tél még nem érkezett meg, de Télapó, azaz Mikulás 19 nap múlva itt van, lehet nem lesz hó a csizmáján, de a zsákja telis-tele lesz pamut mikulás zsákokkal sok-sok meglepetéssel.

Szóval, ha eddig még nem tetted érdemes elgondolkozni, mi kerüljön az idén a pamut mikulás zsákokba, aminek a gyerekek is örülnek és te, mint felelősségteljes felnőtt is jó érzéssel teszed bele az unalmas csoki télapó helyett.

A nasikat mindenki szereti, tegyél bele olyat ami egészséges is. Anno nálunk nagy kincs volt Mikuláskor egy-egy szem narancs, mandarin, csillogott a szemünk mikor kibontottuk a zsákot. Ma már nem olyan nagy kunszt beszerezni ezeket a gyümölcsöket, de ma is állandó elemei a zsákoknak.

A megszokott gyümik mellé tehetsz különleges egzotikus gyümölcsöket: datolya, mangó, gránátalma, ananász vagy datolyaszilvát. Ha szeretik a gyerekek mindenféle natúr és sós magokat, aszalványokat, müzliszeletet vagy akár olajbogyót is tehetsz a mikulás zsákba.

Nincs annál jobb időtöltés, ha együtt alkottok a gyerekekkel, lehet ehhez eszközöket is ajándékozni. Gyurma, akár házi készítésű, amiből majd közösen lehet akár majd hóembert formázni. Óvodás korú gyerekeknél tuti befutó a karácsonyi kifestő, mese, feladatlap és ehhez ceruzák, zsírkréta, filctoll. A radír mindig fogyóeszköz, ma már nagyon jópofákat lehet kapni. Pici jegyzetfüzet, amibe rajzolhat vagy akár a titkait is írhatja.

Az állatos és karácsonyi nyomdák, mintás lyukasztók szerintem ma is nagy kedvencek. Nagyobb gyerkőcöknek lehet kész porcelángyurma karácsonyfadísz- kifesthető gipszfigura formában, amit együtt ki lehet festeni és később felakaszthatjátok a karácsonyfára vagy ha mágnest ragasztasz a hátára, akkor lehet hűtőmágnes is.

A Bogbagen is találsz mosható, pamut mikulás zsákokat, nézd meg a termékeim között:

Szólj hozzá!
Hirdetés

Szívszorító dalt inspirált Olvasztó Imre alakítása

Juhász Gyula: Az élet szonettje