in

MiVue Autós kamera online rendelése, infok, árak

A MiVue autós kamerák kiváló minőségű felvételeket készítenek, és számos funkcióval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a vezetést és a balesetbiztosítást.

MiVue Autós kamera online rendelése

Néhány a MiVue autós kamerák leggyakoribb jellemzői közül:

  • Full HD vagy 4K felbontású videofelvétel: Ez biztosítja, hogy a felvételek kellően részletesek legyenek ahhoz, hogy azonosítsák a rendszámtáblákat, az arcokat és más fontos részleteket.
  • Széles látószögű objektív: Ez lehetővé teszi a kamera számára, hogy rögzítse az utat és a környező területet, így jobban megörökíthető a baleset.
  • Beépített GPS: Ez lehetővé teszi a kamera számára a sebesség és a hely rögzítését a felvételeken. Ez hasznos lehet baleset esetén, vagy ha egyszerűen csak nyomon szeretné követni a vezetési szokásait.
  • Sebességmérő kamera figyelmeztetések: Ez figyelmezteti Önt a sebességmérő kamerákra, így elkerülheti a sebességtúllépést és a bírságokat.
  • Sávelhagyási figyelmeztetés: Ez figyelmezteti Önt, ha elhagyja a sávját, így segíthet elkerülni a baleseteket.
  • Ütközésérzékelő: Ez automatikusan rögzíti a videót, ha ütközést észlel. Ez hasznos lehet baleset esetén, ha bizonyítékra van szüksége a biztosítási igény benyújtásához.

MiVue Autós kamera infok

A MiVue autós kamerák széles árkategóriában kaphatók, így biztosan talál olyat, amely megfelel a költségvetésének és az igényeinek.

MiVue Autós kamera árak

A MiVue Autós kamera online rendelése, infok, árak bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Aradszky László: Ásó, kapa választ el

Benzines láncfűrész online rendelése, infok, árak