in

Nagyszerű kiadvány Koncz Zsuzsától – Juss hozzá az Aréna 10-hez

Hirdetés

Koncz Zsuzsa – Aréna 10 – (2CD+DVD): a kiadvány megtalálható a Libri kínálatában.

Koncz Zsuzsa az egyetlen magyar énekesnő, aki tizedszer is az Aréna színpadára lépett 2014. március 14-én.

Az elsöprő erejű megakoncert csaknem kétórás felvétele, huszonhárom dallal, egy DVD-n és két CD-n jelent meg egy tizenhat oldalas, koncertfotókat tartalmazó, egyedi füzet kíséretében.

Két CD, egy DVD – juss hozzá ITT

,,Óriási tér, hatalmas színpad. Bizony, kis porszem vagy ott középen. Komoly elhatározás, bátorság, akarat és erő kell ahhoz, hogy kimenj a reflektorok fényébe tizenkétezer ember elé. Az első pár lépés nem könnyű, de kimentem. Tizedszer is” – írja az exkluzív kiadvány kísérőfüzetében Koncz Zsuzsa.

A példátlan pályafutáshoz méltó 10. jubileumi est fellépő vendége Bródy János és Tolcsvay László, a koncert második felének meglepetése pedig az Óbudai Danubia Zenekar volt. A Koncz-dalokat a nagy zenekarra hangszerelte és vezényelt: Pejtsik Péter.

,,Ezzel a tizedik sportcsarnok/arénabeli koncerttel úgy éreztem, adósa voltam azoknak, akik szeretik a dalaimat, a közönségemnek, akik mindig itt voltak velem, akikkel értjük egymást.
Meg persze, önmagamnak is. Azt gondoltam, ez a koncert lesz az a bizonyos pont az i betűn, ami még feltétlenül szükséges ahhoz, hogy minden kerek, egész legyen. Ma már nem tudom, hogy ez valóban az a pont volt-e, ami egy regény végére kívánkozik, de annyi biztos, hogy legbelül kivételesen fontossá vált számomra, hogy létrejöjjön” – folytatja a bevezetőben a Kossuth-díjas énekesnő.

Koncz Zsuzsa márciusi nagy koncertje a magyar zene és a 2014-es év kiemelkedő eseménye volt. Ezt örökíti meg a most megjelent egyedülálló kiadvány is.

,,Összejött, mert nem egyedül álltam az ,,elemekkel” szemben. Sokan segítettek. Most nekik: barátaimnak, munkatársaimnak, szeretteimnek köszönöm, hogy veletek/önökkel együtt itt tarthatom kezemben a bizonyítékot arra, hogy volt egyszer egy koncert, valamikor 2014. március 14-én az Arénában, aminek emléke már nem foszlik szét az időben, mert ami történt, megmarad. Egy jó ideig egész biztosan” – teszi hozzá az énekesnő.

Szinte felsorolhatatlan mennyiségű, sokak által szeretett dal fonódik össze Koncz Zsuzsa nevével, amelyek közül számtalan felcsendült a jubileumi esten is, és hallható, látható a most megjelent, új koncertalbumokon; a tavaly megjelent Tündérország című stúdiólemezének dalaitól kezdve a Ne vágj ki minden fát, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Miért hagytuk, hogy így legyen-ig.

Legyen tied a CD és DVD-csomag – KLIKK

Koncz Zsuzsa ezzel a koncertlemezzel emléket állít az eltávozott dalszerzőjének – jó barátjának, Bódi László Cipőnek is.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Juss hozzá! Cserháti Zsuzsa: Hamu és gyémánt CD

Ábel Anita: “szomorú, és megrázó hír fogadott”