in

Nem gondoltuk, hogy ez lesz az utolsó – emlékezzünk Cserháti Zsuzsára

Hirdetés

Egy elfelejtett dal címmel Pethes József írt cikket a Szabad Föld 2003-09-26-án megjelent számába – mutatjuk az anyagot.

Tavaly nyáron jelent meg Cserháti Zsuzsa új dalokat tartalmazó nagylemeze, melyet akkor ebben a rovatban bemutattunk. Nem gondoltuk, hogy ez lesz az utolsó, sőt kíváncsian vártuk a következőt. Sajnos a sors úgy hozta, hogy nincs folytatás, vagyis van, de az már az életmű összegzése.

A BMG kiadó dupla lemezzel kíván emléket állítani a kivételes tehetségű, néha mellőzött énekesnőnek. A kiadvány felöleli Cserháti Zsuzsa énekesi pályafutását, a Kicsi, gyere velem rózsát szedni című első dalától kezdve a tavalyi Add a kezedig.

Mivel az énekesnő sok slágere soha nem került lemezre, ezeket a Magyar Televízió archívumából kellett megszerezni, és a kor legfejlettebb technikájával felújítani. így a lemez hangminősége egységes, a Boldogság, gyere haza ugyanolyan jó minőségben szól, mint a Száguldás, Porsche, szerelem. Az Életem zenéje című albumon harminckét örökzöld sláger csendül fel, utolsóként az Egy elfelejtett dal áthangszerelt változata, amely az énekesnő temetésén hangzott el.

Cserháti Zsuzsa azon előadók közé tartozott, akik mindig meg tudtak újulni, így a fiatalokat is sikerült megnyernie. – áll az írásban.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Komár László CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás

Komár László CD-k, kiadványok – rendelés, vásárlás

Kovács Kati meglepetés: Cserháti Zsuzsa és Szandi hangon énekel