in ,

Népszámlálás nyereményjáték 2022 – a játék október 16-ig tart!

Népszámlálás nyereményjáték 2022 – a játék október 16-ig tart!

Mindazok, akik október 1-16. között online kitöltik a népszámlálási kérdőívet, nyereményjátékban vehetnek részt!

Ehhez nem kell mást tenniük, mint a kérdőív végén, a beküldést megelőzően regisztrálni a nyereményjátékra.

A KSH az online kitöltés időszaka alatt, tehát október 1­−16. között, naponta 5 db egyenként 100 000 Ft értékű általános felhasználású vásárlási utalványt sorsol ki a kérdőívet kitöltő és nyereményjátékra regisztrált háztartások között.

Sorsoláson való részvétel feltételei
A 2022. évi népszámlálás kérdőíve 2022. október 1. és október 16. között válaszolható meg interneten, önkitöltéses módszerrel (internetes önkitöltés adatfelvételi időszak).

A sorsoláson az a természetes személy vehet részt, aki a népszámlálás kérdőívét 2022. október 1. 00:00 órától 2022. október 16. 24:00 óráig tartó időszakban interneten kitölti, ezt követően megerősíti a nyereményjátékban való részvételi szándékát, megadja e-mail címét és/vagy telefonszámát mint elérhetőségi adatát, elfogadja a jelen Szabályzatot, majd a „Beküldés” gomb megnyomásával lezárja a kérdőívet (a továbbiakban: sorsoláson résztvevő).

Felhívjuk a figyelmet, hogy a résztvevők a kérdőív kitöltésekor automatikusan generált (és a résztvevő számára a kitöltéskor megismerhető) egyedi kitöltési azonosító kóddal vesznek részt a sorsoláson.

A KSH-val kormányzati szolgálati jogviszonyban vagy munkaviszonyban állók a fenti feltételek teljesülése esetén sem vehetnek részt a nyereményjátékban.

Nyeremény
Naponta 5 (öt) darab 100.000,- Ft (azaz egyszázezer forint) névértékű, általános felhasználású, elektronikus vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

Bővebb: Népszámlálás nyereményjáték 2022

The post Népszámlálás nyereményjáték 2022 – a játék október 16-ig tart! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Játssz naponta! vár a Nyereményhirek.com

Szólj hozzá!

Allee nyereményjáték 2022: Túl az érzékeken a játék november 15-ig tart!

Siker, pénz, csillogás – A KFT legnagyobb slágerei