November 16-án is Ridikül – íme a vendégek névsora

Hirdetés

A műsor november 16-án 17 órakor jelentkezik a Duna Tv-n. A Ridikül témája: Kezeljük a stresszt! 2..

Loós Balázs, hipnocoach, hipnotizõr azt nevezi stressznek, ami többször jelentkezik és problémássága miatt nem tudjuk megoldani. Balázshoz legtöbbször magánélettel kapcsolatos problémák miatt fordulnak. Itthon gyakran mondjuk azt, hogy egyszer élünk, keleten pedig azt mondják, hogy többször. Így ott sokkal nyugodtabbak az emberek, mert ami ebben az életben nem sikerült, azt majd a következõben véghezviszik. Míg a mi kultúránkban mindig sietünk valahová.

Böröndi Tamás, színművész, 2013-tól a Vidám Színpad igazgatója 37-38 éves volt, sikeres és felhőtlen életet élt, amikor hirtelen elkezdte elveszíteni közeli barátait, színésztársait, ezt nagyon rosszul viselte. Borzalmas dolognak tartja azt, hogy az életben mindenkinek meg akarunk felelni. Miközben meg kellene tanulnunk szelektálni.

Badár Sándor, Karinthy-gyűrűs humorista, színész humorral fűszerezve meséli el, hogy számára miben rejlenek a stesszpontok. Stresszként éli meg, ha bevásárlásra kérik meg, ugyanis mindig otthon hagyja a bevásárólistát. Így felvásárol mindent, de az, ami azon a bizonyos cetlin szerepelt, azt biztos nem tette be a kosárba. Szerinte egy férfi nem szívesen mondja ki azt, ha valamit nem tud megoldani. Azonban a legnagyobb stressz mégis az, amikor a férfi rádöbben arra, hogy mindig a nõ irányít. A stressz kezelésére az egyik legjobb gyógyszer a nevetés. Sándor szerint egy ember annyit nevet, ahány barátja van.

Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super