in ,

Nyerő Páros győztesei – íme a lista

Nyerő Páros győztesei – íme a lista.

A Nyerő Páros az RTL Klub valóságshow műsora, melyben hazai hírességek versenyeznek.

A verseny idejére nyolc vagy kilenc pár költözik be Villa Malom Luxury Resort Pusztazámor villájába, hogy különböző ügyességi és elméleti vetélkedőkön vegyenek részt és megküzdjenek a Nyerő Páros címért.

Az RTL Klub nagy sikerű műsora 2018-ban ismét megrendezésre került és hatalmas nézettségi számokat hozott. A műsor az izraeli Power Couples hazai adaptációja.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A játék menete

A játék három versenynapos körökből áll. Az egyes körök első két napján a párok női, illetve férfi tagjai versenyeznek, a harmadik versenynapon pedig egy közös játékra kerül sor. Az egyéni játékok előtt a párok nem versenyző tagjai tétet tesznek partnereikre. Sikeres teljesítés esetén a tétek jóváírásra kerülnek, ellenkező esetben pedig levonásra kerülnek a nyereményalapból. A nyereményalap a körök első versenynapján 400 000 forint, az összeg a tétektől és a teljesítéstől függően növekszik, vagy csökken.

A közös játék sikeres teljesítése után egy tétrakás nélkül meghatározott összeg adódik hozzá az adott párok nyereményalapjához. Az egyes körök végén az egyéni játékok során legkevesebb összeget gyűjtő, valamint a közös játékban legrosszabbul teljesítő pár a veszélyzónába kerül. Amennyiben ez a két feltétel ugyanarra a párra teljesül, a közös játék során második legrosszabb helyen végzett pár kerül a veszélyzónába. A körök végén a többi pár szavazatai alapján egyikük továbbjut, másikuk pedig távozik a versenyből. Szavazategyenlőség esetén az adott körben kevesebb pénzt gyűjtő pár esik ki a játékból.

A fináléban két pár versenyez, majd a korábban kiesett párok – az első évadban a nézők – szavazatai alapján dől el, melyik páros kapja meg az adott év nyerő párosa címet, valamint a teljes játék során összegyűjtött pénzösszeget. Szavazategyenlőség esetén az a pár nyeri a versenyt, mely a teljes verseny során több pénzt gyűjtött.

Kik voltak a Nyerő Páros győztesei? Íme a válasz!

Nyerő Páros győztesei 2016. – 1. évad

Peller Anna és Lukács Miklós

Nyerő Páros győztesei 2018. – 2. évad

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc

Nyerő Páros győztesei 2019. – 3. évad

Csobot Adél és Istenes Bence

Nyerő Páros győztesei 2020. – 4. évad

Gyuricza Dóra és Rácz Jenő

Nyerő Páros győztesei 2021. – 5. évad

Kamarás Norbert & Kármán Odett

Szólj hozzá!
Hirdetés

Íme a Nyerő Páros 2021 győztese

Az Ötöslottó 2021. november 13-ai – 45. hét nyerőszámai