in

Nyerő páros kieső tegnap – íme a kiesett játékosok névsora

Nyerő páros kieső tegnap – íme a kiesett játékosok névsora.

Elindult az RTL Klub legviccesebb sztárpárshow-jának legújabb évada, amelyben nyolc mindenre elszánt híresség vágott bele párjával együtt a többhetes küzdelembe, amelynek a végén kiderül, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.

Az új szezonban találkozhatunk többek között Kulcsár Edinával és férjével, Csutival, L.L. Juniorral és feleségével, Kingával, Nádai Anikóval és Hajmásy Péterrel, de Kárpáti Rebeka és kedvese, ÉNB Lali és szerelme, Pataki Zita és a férje, Somfai Péter és a felesége, illetve Molnár Gusztáv és a felesége is harcba szálltak az év nyerő párosa címért.

A 2021.11.12-ei adás

Kamarás Norbi és kedvese, Odett a 2021-es év Nyerő Párosa!

A 2. Pataki Zita és a férje lett, míg a 3. helyen Molnár Guszti és párja, Vivi végzett.

A 2021.11.11-ei adás

A minden eddiginél keményebb közös játékban LL Junior és párja, Kinga futották a leggyengébb időt. Mivel ebben a fordulóban pénzügyileg is ők álltak legrosszabbul, így a második legkevesebb pénzt gyűjtő Norbi és Odett lettek az ellenfeleik a veszélyzónában.

A szimpátiaszavazás eredményeként Juniornak és Kingának kellett távoznia a villából, ezzel pedig kialakult az élmezőny. A holnapi fináléban Molnár Guszti és párja, Vivi, Kamarás Norbi és párja, Odett, valamint Pataki Zita és párja, Ati küzd meg a Nyerő Páros trófeáért.

A 2021.11.09-ei adás

A végjátékhoz közeledve a Nyerő Páros villában maradt négy párosnak rangsorolnia kellett ellenfeleit különböző szempontok alapján. Hosszas vita után végül Pataki Zitáék bizonyultak a legjobbnak, így ők költözhettek be a luxuslakosztályba. Zitáék az újabb kör első játékát is megnyerték, a játékon történtek pedig tovább mélyítették az LL Juniorék és Molnár Gusztiék közötti konfliktust.

A 2021.11.08-ai adás

A korábban kieső párok közül Pataki Zitáék térhettek vissza a játékba, ráadásul rekordnyereménnyel zárták az előző játéknapot. Jutalmuk egy nagyon fontos kiváltság lett, amely az esti szimpátiaszavazást is befolyásolta. Kulcsár Edina és párja, Csuti gyűjtötte a legkevesebb pénzt ebben a fordulóban, így jól tudták, hogy veszélyzónások lesznek, mégis felbontották a korábban kötött bizalmi szövetséget.

A közös játékon elért eredmény alapján Molnár Guszti és párja, Vivi is veszélyzónába került. A szimpátiaszavazás eredménye döntetlen lett, így a játékból a kevesebb pénzt gyűjtő Edina és Csuti távozott.

A 2021.11.05-ei adás

A Nyerő Páros villába visszatért párok közül Pataki Zita és párja, Attila gyűjtötték két nap alatt a legtöbb pénzt, így ők maradhattak versenyben teljes értékű játékosként. Nádai Anikó és párja, Peti, Somfai Péter és párja, Kriszti, valamint Kárpáti Rebeka és párja, Fecó végleg befejezte a játékot.

Este igazi örömünnep volt a villában. Molnár Guszti és párja, Vivi végre megtarthatták a lakodalmat, amelyre a korábban titokban kötött házasságuk miatt nem volt lehetőség.

2021.11.3-ai adás

LL Juniorék és Molnár Gusztiék reggeli beszélgetése után úgy tűnik, hosszú idő után sikerül elsimítaniuk a konfliktusokat. A közös játékon Kulcsár Edina és párja, Csuti teljesítették a legrosszabb idővel a feladatot, így ők lettek a körben legkevesebb pénzt gyűjtő Kárpáti Rebeka és Fecó ellenfelei a szimpátiaszavazáson. Rebekáék kapták a kevesebb szavazatot, így nekik kellett távozniuk a villából. Azt még sem ők, sem a villában maradt párok nem sejtik, milyen meglepetés várja őket a holnapi napon.

Újabb három akciódús nap telt el a Nyerő Páros Villában, a párosok ismét szimpátiaszavazáson döntöttek, hogy kik távozzanak!

Guszti és Vivi teljesen váratlan szavazatával Edina és Csuti nyerte a Párbajt, így Kárpáti Rebeka és Fecó távozott a játékból… De nem sokáig, hiszen holnap, azaz csütörtökön MINDEN eddig kiesett páros visszatér a Villába!

2021.11.2-ai adás

Kárpáti Rebeka és párja, Fecó az előző esti szembesítő feladatban mutatott meggyőző alakítás után jutalomban részesült: a tétrakáson az egyik pártól elvehettek százezer forintot, ami hozzáíródott Rebekáék pénzéhez ebben a körben.

A játékban a lányoknak egy nagybevásárlást kellett elintézniük, méghozzá úgy, hogy az áruház biztonsági berendezését kellett kicselezniük. A zenés este, ha csak átmenetileg is, de oldotta a feszültséget a villában.

2021.10.28-ai adás

Pataki Zitáék a Nyerő Páros legújabb kiesői

A bizalmi szavazás eredményeként LL Juniorék és Molnár Gusztiék egy emeletre kerültek a Nyerő Páros villában.

A jószomszédi viszony nem is tartott sokáig, újabb veszekedéstől volt hangos a villa. A harmadik közös játékban a pároknak egy szobát kellett berendezni a fiúk memóriájára hagyatkozva.

A játékban legrosszabbul teljesítő Kárpáti Rebeka és párja, Fecó, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Pataki Zita és párja, Attila került veszélyzónába.

A szimpátiaszavazáson Zitáékat egyedül Gusztiék támogatták, így számukra véget ért a játék.


2021.10.25-ei adás

A párosok döntöttek: Somfai Péter és felesége, Kriszti búcsúznak a többiektől, és a 2021-es év Nyerő Párosa címtől!

A mai közös játékban a pároknak a többiekkel kapcsolatos véleményüket kellett felvállalniuk, és volt, akinek fájt mások őszintesége. A játékban legrosszabbul teljesítő Kamarás Norbi és párja, Odett, illetve a fordulóban legkevesebb pénzt gyűjtő Somfai Péter és Kriszti került veszélyzónába.

A szimpátiaszavazás nem a megszokott módon zajlott, hiszen LL Junior és párja, Kinga az egyik párt megfosztotta szavazati jogától.

A szavazás döntetlennel zárult. Mivel a fordulóban Péter és Kriszti gyűjtött kevesebb pénzt, így ők lettek a Nyerő Páros legújabb kiesői.

2021.10.20-ai adás

Elérkezett a sztárpárshow 5. évada az első fontos mérföldkövéhez, a szimpátiaszavazáshoz. Három nap után máris távoznia kell az egyik sztárpárnak.

A két leggyengébben teljesítő páros tűkön ült az izgalomtól, hiszen elérkezett az első szimpátiaszavazás estéje…

Búcsúzunk Nádai Anikótól és párjától, Hajmásy Pétertől!

A szimpátiaszavazáson végül Molnár Gusztáv és párja, Vivien egy kivételével az összes szavazatot megkapta!

Szólj hozzá!
Hirdetés

Újra C.A.F.B., és újra Karácsonyi Punkünnep!

Isztambuli menyasszony 3. évad 64. rész magyarul – nézd online