in

Óbuda napja 2023 – infok, programok, jegyek

Óbuda napja 2023 – infok, programok, jegyek.

“MÁJUS 6-7.
ÜNNEPELJÜNK EGYÜTT!
Programok a Fő téren, a Szentlélek téren, a Kobuci Kertben és a Csobánka téren

Óbuda Napján remek koncertekkel, zenés családi és gyerekprogramokkal, gasztro-élményekkel várjuk vendégeinket négy helyszínen, két napon át.

Május 6-án kerül sor az Óbuda-Békásmegyer Díszpolgára cím, a Pro Óbuda Díj, és az Óbuda Közbiztonságáért díjak ünnepélyes átadójára, ekkor ismerjük el kiváló sportolóinkat is. Idén először kerül sor a Zöld Óbudáért Díj átadására.

Tartsanak velünk, várjuk Önöket szeretettel ingyenes programjainkon!”

Óbuda Napja a harmadik kerület ünnepe, hiszen ezen a hétvégén kerül sor az Óbuda-Békásmegyer Díszpolgára cím, a Pro Óbuda Díj és az Óbuda Közbiztonságáért díjak ünnepélyes átadójára, valamint ekkor ismerjük el kiváló sportolóinkat is.

Óbuda Napján a kerület négy helyszínén igazi majálisban lesz része az idelátogatóknak. Ingyenes koncertekkel, zenés családi és gyerekprogramokkal, gasztroélményekkel várjuk vendégeinket két napon át, a kerület kulturális intézményeiben pedig változatos kiállítások, előadások, workshopok, koncertek várják a látogatókat.

A Fő téren, a Szentlélek téren és a Kobuci Kertben minden korosztály számára izgalmas koncertek, utcaszínház és kalandvár várja a vendégeket reggeltől estig. Csak néhány név a fellépők sorából: Random Trip – kifejezetten Óbuda Napjára összeállított csapattal, Vecsei H. Miklós koncertszínházi előadása a Qjúb, a Ride On és a Bonus Track Band, Hrutka Róbert vendégeivel, Für Anikóval és Grecsó Krisztiánnal. Vasárnap este pedig valódi nagykoncertélménnyel várja Önöket a Hooligans.

A Csobánka téren a Közbiztonsági napon többek között kutyás és katasztrófavédelmi bemutató szórakoztatja majd az ünneplőket.

A zenés családi és gyerekprogramok mellett kézműves kirakodóvásár, streetfood gasztrosétány és italok széles választéka várja a kikapcsolódni vágyókat.

Bővebb – Óbuda napja 2023

A Óbuda napja 2023 – infok, programok, jegyek bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Mensáros László verset mond: Petőfi Sándor – Itt van az ősz, itt van újra

TNT együttes legnagyobb slágerei

A TNT együttes legnagyobb slágerei