Omega együttes koncertek: helyszínek, időpontok

Hirdetés

Omega együttes koncertek: helyszínek, időpontok.

2018. aug. 19. Balatonlelle 20 óra(Szabadtéri színpad) – Hungary

Jegyek itt

Ünnepi nagykoncertet ad az Omega a balatonlellei művelődési ház szabadtéri színpadán augusztus 19-én 20 órakor, ennek apropóján tartottak sajtótájékoztatót szerdán a Balaton-parti településen. – írja a sonline.hu

– Ez lesz a második alkalom, hogy a felújított szabadtéri színpadunkon lép fel az Omega, az első 2015-ben volt – mondta Hartmann Zoltán, a Balatonlellei Városi Művelődési Ház és Könyvtár intézményvezetője.

– Ez nem egy előre tervezett koncert – tette hozzá Kóbor János, az Omega frontembere. – A lengyelországi turnénk átszervezése során vált szabaddá ez az augusztus 19-ei nap, s egyértelmű volt, hogy a Balatonra jövünk. Ez lesz a második fellépésünk a felújított szabadtéri színpadon, de 2015 előtt is sokszor játszottunk Lellén, s a talán ez volt akkoriban a legomegásabb helyszín. Mindig jó volt a hangulat, még akkor is, amikor esett az eső.

– Mindig telt ház volt, amikor az Omega lépett fel Balatonlellén – emelte ki Kenéz István, Balatonlelle polgármestere. – Reméljük jó idő lesz, s akkor biztosan megtelik a szabadtéri.

2018. szept. 22. Esztergom 20 óra (Esztergomi királyvárosi lovarda) – Hungary

Jegyek itt

Ismerd fel melyik Omega dalból van az idézet! KVÍZ

Omega dalrészleteket mutatunk, neked nincs más dolgod, mint kiválasztani, hogy melyik Omega slágerből való az idézet!

Dalfelismerésre felkészülni, induljon a kvíz!

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super