in

Operett- és musicalgálát tartanak Debrecenben – jegyek itt

Dal, virtus, szenvedély címmel harmadik alkalommal rendez újévi operett- és musicalgálát január 4-én Debrecenben – jelentették be a szervezők kedden a helyi Kölcsey központban sajtótájékoztatón.

Vadász Dániel, az Operettissima ügyvezetője kiemelte: a Főnix csarnok közönsége az újévi zenés forgatagban sokszínű válogatást hallhat a világ zenés színpadainak legnagyobb sikereiből. Részletek csendülnek fel a legkiválóbb operett- és musicalszerzők műveiből, többek között Kálmán Imre, Lehár Ferenc, ifj. Johann Strauss, Andrew Lloyd Webber és Lévay Szilveszter legismertebb kompozícióiból – tette hozzá, megjegyezve, hogy klasszikusnak számító sikerszámokat is bemutatnak olyan népszerű művekből, mint a Marica grófnő, A Csárdáskirálynő, A víg özvegy, a West Side Story, a Mozart!, az Evita vagy az Elisabeth.

Az est fellépői a Budapesti Operettszínház művészei, Fischl Mónika, Gubik Petra, Kállay Bori, Lukács Anita, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Boncsér Gergely, Dolhai Attila, Laki Péter, Peller Károly, Sándor Péter és Vadász Zsolt lesznek – sorolta.

A debreceni újévi koncerten közreműködik a helyi Kodály Filharmonikus zenekar Silló István vezényletével. Az est rendezője Bori Tamás, házigazdája, az egykori debreceni színésznő Kállay Bori lesz – hangzott el a tájékoztatón.

Jegyek a debreceni musical- és operettgálára.

MTI

Szólj hozzá!

Az operettszínház művészeivel adja újévi koncertjét a Győri Filharmonikus Zenekar

Jön a 13. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál