in

Oscar díjátadó 2017 – nézd élőben, live stream, online közvetítés

Oscar-díj 2018 - a nyertesek névsora
Hirdetés

Oscar díjátadó 2017 – nézd élőben, live stream, online közvetítés

Vasárnap este (hazai idő szerint hétfőn hajnalban) 89. alkalommal adják át az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (AMPAS) kitüntetéseit, közismert nevükön az Oscar-díjakat a Los Angeles-i Dolby Színházban.

A ceremónia alatt az Akadémia 24 kategóriában díjazza az alkotásokat.

Az eseményt Amerikában az ABC televízió társaság sugározza, ezen kívül több mint 225 országban lesz követhető.

A házigazda Jimmy Kimmel amerikai komikus, műsorvezető lesz, aki első alkalommal kértek fel erre a megtisztelő feladatra, de korábban már számos nagy díjkiosztót vezetett.

Vasárnap: Mephisto, Mindenki és Oscar-gála

Idén is élőben közvetíti Oscar-gálát a közmédia. A műsor vasárnap éjszaka 0 óra 50 perckor kezdődik a Dunán, és szoríthatunk a Mindenki (Sing) c. produkció sikeréért, amely idén bejutott a legjobb rövidfilm kategóriába.

A magyarok a Vörös teknős című animációs film révén is képviseltetik magukat Los Angelesben, amelynek a kifestését és a rajzok többségét a Kecskeméti Animációs Stúdióban végezték.

A Duna vasárnap esti műsora már a gála előtt segít a díjátadóra hangolódni, 21 óra 5 perctől a 2017-es Oscar-jelölt Mindenki című rövidfilm kerül adásba.

Utána 22 óra 30 perctől a Mephisto c. Oscar-díjas alkotás vezeti fel a 0 óra 50 perckor kezdődő Oscar-gálát.

Oscar-gála 2017 – 00:50-től élőben a Dunán!

Idén is élőben közvetíti Oscar-gálát a közmédia.  A műsor vasárnap éjszaka 0 óra 50 perckor kezdődik a Dunán. Éjjel 1 órakor kapcsolják Hollywoodot, egészen pontosan a Dolby Színház előtt leterített vörös szőnyeget, hiszen elkezdődik a jelöltek és a sztárok bevonulása.

A díjátadó-gáláról 2 óra 30 perckor élőben jelentkezik a Duna.

A műsor szüneteiben a magyar stúdió jelentkezik. A műsorvezető Kraszkó Zita lesz, a szakértők pedig Szöllőskei Gábor szakújságíró és Dudás Viktor az MTVA munkatársa.

Az Oscar-gáláról hétfőn a nézők 90 perces összefoglalót láthatnak a Petőfi TV (M2) műsorán 20 óra 4 perctől.

A Duna vasárnap esti műsora már a gála előtt segít a díjátadóra hangolódni, 21 óra 5 perctől a 2017-es Oscar-jelölt Mindenki című rövidfilm kerül adásba.

A Duna közszolgálati csatornán magyar nyelvű szinkrontolmács közreműködésével, a Duna HD adón pedig eredeti nyelven, a Teletext 333. oldalán feliratozva követhetik nyomon a nézők az Oscar®-gála történéseit.

A díjátadót az érdeklődők online is követhetik a www.mediaklikk.hu/oscar oldalon, ahova már a gála előtt is érdemes lesz ellátogatni, hiszen minden nap újabb érdekes kulisszatitkokra derül fény.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Hirdetés

Az Országos Meteorológiai Szolgálat délután közölte – a február 26-ai hírek

Oscar-díj 2017 – Bízik Deák Kristóf filmjének sikerében Szabó István