in ,

„Összefogásban az Erő” jótékonysági koncert Simonpusztán

A szomszédos háború miatt menekültek ezrei érkeznek naponta hazánkba, menedéket és nyugalmat keresve, akik segítségre szorulnak. Soha nem látott módon, egy emberként állt oda a teljes országunk, megmutatva, hogy „Összefogásban az Erő”, tud, és akar segíteni a Magyar. A Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ is segít, szállást és étkezést biztosított negyven főre, az érdiek adományainak köszönhetően pedig mindennel el tudják őket látni. Ezenkívül egy jótékonysági eseményt is szerveznek Simonpusztán, a menekülni kényszerülők támogatása céljából.

Az Érd mellett található helyszínen március 12-én 16 órai kezdettel népszerű sztárvendégek közkedvelt dalokkal szórakoztatják a közönséget, a cél, hogy minél több adományt tudjanak eljuttatni a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz.

– Rendkívüli helyzet van, melyet a hazai sztárvilág is felismert. Összefogással, nagyszabású jótékonysági gálakoncert szerveződése indult meg, segítve ezzel is a menekültek helyzetén. Folyamatosan jelentkeznek énekesek, zenészek és színészek a gálakoncerten való ingyenes fellépésre, erősítve a rendezvény jótékonysági erejét. Ám sok szeretettel várjuk még a hazai művészvilág jeles képviselőit, akik éreznek magukban energiát, hogy fellépésükkel erősítsék ezen nagyszerű kezdeményezés sikerét – mondta István Gábor, a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetője, aki hozzátette:

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

– Nagy örömmel tölt el minket, itt a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban, hogy helyszínt és szervezést biztosíthatunk ennek a lélekemelő eseménynek. A legjobb helyszín a központ, mivel mi is negyven menekültet fogadtunk be, akik várják a segítséget, a háború végét! Nagy szeretettel várunk mindenkit március 12-én 16 órai kezdéssel „Összefogásban az Erő” jótékonysági ingyenes gálakoncertünkre, ahol a helyszínen egész délután 14 órától este 21 óráig adományozni lehet. A pénzbeli adományok továbbításáról a Híd Kárpátaljáért segélyprogramhoz a Takarékbank gondoskodik, a tárgyi adományokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el.

A nap háziasszonya és a jótékonysági koncert ötletgazdája: Zoltán Erika

Eddigi fellépők:

– Sasvári Sándor
– Feke Pál
– Kuczmann Ágnes
– Tóth Renáta
– Vincze Lilla
– Kiki
– DR BRS
– Csondor Kata
– Varga Miklós
– Kefir
– Dj Dominique
– Laklóth Aladár
– Mészáros Árpád Zsolt
– Sasvári Léna
– Széchenyi Petra és Széchenyi Krisztián

Közreműködik a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház társulatai. Médiatámogató a TV2 Csoport.

További információ: https://www.facebook.com/events/1896267033917716/?ref=newsfeed

Szólj hozzá!
Hirdetés

Ady Endre híres versei

Új időpontban lesz Hans Zimmer budapesti koncertje