in

Osváth Zsolt wikipédia – infok itt!

Osváth Zsolt wikipédia – infok itt!

Osváth Zsolt jelenleg nem rendelkezik wikipédia oldallal, amint elkészül aktualizáljuk anyagunkat!

Hány éves Osváth Zsolt?

2023-ban lett 31 éves

youtuber, vállalkozó

Vállalkozó, étteremtulajdonos, közszereplő, digitális tartalomgyártó – inkább ezekkel a szavakkal írja le magát, mint az influenszerrel. Utóbbiban a 200 ezer feletti feliratkozóval rendelkező Zshow Time Youtube-csatornája a legtöbb influenszernél komolyabb témákat feszeget, vendége volt több politikus, így Gyurcsány Ferenc, Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely is, és egyébként is felemeli a hangját, ha igazságtalanságot tapasztal. Azt mondja, öt év múlva vállalkozásai és étterme segítségével már a Forbes gazdaglistáján szerepelne.

„Hadd rágják a küszöböt, akik csak úgy odadobják, hogy nekem könnyű. Nem látják, amikor három vállalkozásban hajnalokig dolgozunk, aztán reggel nyolckor már fent vagyok.” – írja a Forbes.hu

Osváth Zsolt az elmúlt tíz évben nagyon keményen dolgozott azért, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt. Nem volt egyszerű élete, de mindent maga mögött hagyott, és ma már ő az, akinek rengetegen megnyílnak a saját nehézségeikkel kapcsolatban.

Osváth Zsolt neve ma már mindenkinek ismerősen csenghet: az utóbbi években több olyan interjúalanya volt, akik az ő kanapéján beszéltek a legféltettebb titkaikról. Sok nehézséggel megküzdött az életében, a sok munka pedig meghozta a gyümölcsét: van egy hatalmas követőbázissal rendelkező Youtube-csatornája, egy gyönyörű étterme, és szerepel a Forbes 30/30-as listáján.

Teljes beszélgetés: „Amikor felvállaltam a szexuális irányultságomat, az intézet igazgatója azt mondta, nem hozhat ilyen förtelmet ide” – Osváth Zsolttal beszélgettünk

Szólj hozzá!

Szécsi Pál – Csend van

Minőségi könnyűzenei koncertek a Hard Rock Hotelben