in

Párharc 2023 3. évad 1. rész videa – nézd online

November 6-án visszatér a TV2 népszerű napi reality-je, a Párharc.

A legújabb epizódokban ismét hét vakmerő sztárpár vállalkozott arra, hogy harcba szálljon és bizonyítsa, kapcsolata minden próbatételt kiáll és képes a többieket legyőzve elvinni a műsor fődíját. Leküzdve az időt, saját határait és félelmeit. A 3. évadban a kiélezett verseny során a taktikai küzdelem fokozódik, ebben a szériában a rivalizálás és egymás hátráltatása kap hangsúlyos szerepet.

Magyarország legextrémebb páros vetélkedőjében a tét most még nagyobb, és a veszélyek is fokozódnak, a versenybe érkező pároknak minden eddiginél keményebb próbatételekben kell bizonyítaniuk.

A feladatok összetettek, hol humorosak, hol drámaiak. Már a nyitójáték során komoly megmérettetés elé állítják a műsor készítői a játékosokat, akiknek az idő nyomása alatt kell egy nagyon komplex feladatot megoldaniuk.

A párosok, akik az idei szériában versenybe szállnak: Halastyák Fanni „Nemazalány” és Szlépka Armand, Király Peti és Király Anna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Salander Dorina és Provoda Jodes, Rékasi Zsigmond és Gallai Melitta, Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél, Stana Alexandra és Meggyes Dávid.

Az előző széria egyes játékelemei megmaradtak, de számos új kihívással találják szemben magukat a párok. Extrém körülmények között kell például bizonyítani mennyire ismerik egymást, és természetesen a legnagyobb félelmeikkel is meg kell küzdeniük.

A luxusvilla is ugyanaz, de a beköltözésre vonatkozó szabályok megváltoztak, ami rögtön feszültséget szül a párok között. Első beköltözőként Gáspár Győző és Bea osztja ki a szobákat, és a végeredmény bizony nem tetszik mindenkinek. És ez még csak a kezdet…

A kiélezett verseny során a taktikai küzdelem fokozódik, ebben a szériában a rivalizálás és egymás hátráltatása kap hangsúlyos szerepet. A győzelmet nem adják ingyen, mindenki szeretné megszerezni a nyereménnyel járó dicsőséget és a fődíjat, a fantasztikus egzotikus utazást.

Párharc – új évad november 6-tól hétfőtől csütörtökig 21:30-tól a TV2-n!

Párharc 2023 3. évad 1. rész videa – nézd online

A játék ezen epizódja egyelőre nem került fel a videa oldalra.

Nézd meg itt: Párharc 2023 online

The post Párharc 2023 3. évad 1. rész videa – nézd online appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Szólj hozzá!

Mostoha 50. rész videa, tartalom – nézd meg online!

Párharc 2023 3. évad 2. rész videa – nézd online