in

PCX visszaküldés – Infók itt!

PCX visszaküldés

Fogyasztó eláll a Szerződéstől az elállási határidő kezdetétől számított 14 napon belül a PCX haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a Vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a szállítási/rakodási költséget is, amennyiben a terméket a 9.14 pont szerint visszakapta eddig az időpontig;

ha Fogyasztó Extra Elállási Jogát gyakorolja (azaz 14. napot követően áll el) vagy nem Fogyasztónak minősülő Vásárló esetében, PCX csak a termék vételárát téríti vissza, egyéb költségeket nem, a termék visszajuttatását követő 4 munkanapon belül.

PCX az első pont szerinti esetben azonban nem téríti vissza azokat a többletköltségeket, amelyek esetleg amiatt merültek fel, hogy a Vásárló PCX által felkínált, legolcsóbb szállítási módtól eltérő szállítási módot igényelt. A visszatérítés során PCX az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli.

Elállásnál PCX nem téríti vissza az olyan megvalósult szolgáltatásokat, mint az utánvét kezelés, szállítás biztosítás, szállítás, vagy a csomagolás díja.

PCX jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg hiánytalanul vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó esetében a Fogyasztó nem igazolta kétséget kizáróan, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Amennyiben a Vásárlónak bármely további kérdése lenne az elállási jogra vonatkozóan, a Webáruház ügyfélszolgálatához fordulhat az [email protected]; [email protected] e-mail címen, illetve a 1046 Budapest, Váci út 178. Duna Plaza 2. emelet. postacímen. Postai úton történő megkeresés esetén, kérjük, írja rá a borítékra: ?PCX Webáruház

PCX visszaküldés

Szeretnél INGYEN lottózni? KLIKK! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Szólj hozzá!
Hirdetés

Dolly Roll: Arrividerci amore

Bikini: Könnycsepp a mennyből