in

Péntekenként Törőcsik Mari filmek a tévében

Törőcsik Mari ezer arca az M5 csatornán.

Péntek esténként Törőcsik Marié a főszerep az M5 csatornán, ezzel is gondozva a magyar kulturális élet meghatározó és nemzetközileg is elismert alakjának életművét. A közmédia nézői július 2-től a nemrég elhunyt legendás színművész filmjeiből láthatnak válogatást.

Az M5 kulturális csatornán július 2-től minden pénteken drámai szerepek és kacagtató filmvígjátékok követik egymást, megmutatva a magyar színjátszás nagyasszonyának ezer arcát. A válogatásban korai filmjei is képernyőre kerülnek, amelyekben már megmutatkozott színészi zsenialitása. A Kölyök, az Édes Anna, a Csapd le csacsi! és a Házasságból elégséges csak néhány cím az elkövetkező hetek feledhetetlen remekeiből. Utóbbi különlegessége, hogy volt férjével, Bodrogi Gyulával játszik együtt.

Július 2-án 21.05-től a Kölyök lesz látható a Kossuth Nagydíjas művész főszereplésével. A bájos történetben a kedves, lelkes, ám megmosolyogtatóan kétbalkezes kislány beleszeret az új brigádvezetőjébe, Gordon Jóskába, aki észre sem veszi őt. Egy alkalommal, amikor Kölyök a mellőzöttségén mereng, szó szerint elsodródik az érzelmeivel, majdnem a Dunába fullad. Szerencsére arra jár a jóképű Kondor Géza, aki megmenti, majd táncolni is elviszi. Gordon Jóska amint meglátja a lányt a másik férfi oldalán, azonnal felébred benne a „zöld szemű szörnyeteg”. Az élvezetes vígjáték az 50-es, 60-as évek fordulójának egyik legnagyobb filmsikere volt.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Törőcsik Mari filmek péntek esténként az M5 kulturális csatornán!

Szólj hozzá!
Hirdetés

Asztúria hercegnője-díj – Karikó Katalin nyerte el idén a spanyol Nobel-díjat

A bosszú csapdájában 3. évad 24. rész magyarul videa – nézd online