in

Perzselő szenvedélyek epizódlista

Perzselő szenvedélyek epizódlista.

A sokak által irigyelt Cemre Kayabeyli (Demet Evgar) élete rettegés a befolyásos férje mellett, aki veréssel és gyógyszerekkel kínozza.

Csak az alkalomra vár, hogy lányával együtt megszökhessen. Rüya (Dilan Çiçek Deniz) a város leggazdagabb és legvonzóbb üzletemberének a menyasszonya, akire kiszámíthatóan fényes jövő vár. Barátnője, a befogadott Cicek (Hazar Ergüçlü) álma épp megvalósulni látszik, amikor végre az esküvőjére készülődhet szerelmével.

Egy végzetes tűzeset azonban mindhármuk életét és elképzelt jövőjét felperzseli.

A megmaradt hamuból kell a három fiatal nőnek újjászületve felállni és új életet kezdeni.

Perzselő szenvedélyek  1. rész

Cemre Kayabeyli retteg erőszakos férjétől, Celebitől, aki rendszeresen veri és bántalmazza. Az ügyvéd férj mindenkivel elhitette, hogy feleségének mentális problémái vannak, amiért gyógyszert kell szednie. Cemre fél, hogy elveszi tőle egyetlen lányát, Günest. Mivel senki sem hajlandó segíteni neki a válásban, a nő a lányával közös szökést tervezgeti. Rüya egy jótékonysági estre készül, ahová az otthonukban dolgozó szolgálót és barátnőjét, Ciceket is magával viszi. Útközben megismerkednek Ömerrel, aki pincérként jeleskedik a rendezvényen. Az ünnepségen minden rendben zajlik egészen addig, amíg váratlan tűz nem üt ki. Az emberek pánikba esnek, és úgy tűnik senki sem tud szabadulni a lángok közül.

Perzselő szenvedélyek 2. rész

A tűz szörnyű pusztítást végez és számos emberéletet követel. Tomris megtudja, hogy lánya, Simal eltűnt. Cemrének sikerül elrejtőznie férje, Celebi elől, aki kétségbeesetten keresi. Iskender gyáva módon magára hagyja szerelmét, de szerencsére Ömer rábukkan a lángok között fekvő Rüyára, és kiszabadítja. Ozan észreveszi az utcán ücsörgő Cemrét, és felajánlja neki, hogy a lakásában meghúzhatja magát. Rüya kétségbeesetten keresi barátnőjét, Ciceket a kórházban. Simalt súlyos égési sérülésekkel szállítják abba a kórházba, ahol édesanyja is dolgozik. Tomris azonnal a műtőbe viteti a lányát.

Perzselő szenvedélyek 3. rész

Rüya továbbra sem találja Ciceket, ezért más kórházakba is elmegy, hogy megkeresse. Ömer próbálja vigasztalni, de közben egy fotós lefényképezi őket, és a képet Iskendernek is elküldik. Celebi nem hiszi el, hogy Cemre meghalt, ezért DNS-vizsgálatot követel a kórháztól. Tomris rájön, hogy lánya, Simal életét vesztette a tűzesetben. Günes hazugsággal vádolja apját, mert szerinte édesanyja meghalt. Ali bemegy a kórházba, ahol azt a hírt kapja, hogy Cicek meghalt. Iskender Rüya után megy. A nő látni sem akarja, és közli a vőlegényével, hogy nem akar hozzámenni. Cemre Ömer segítségével próbál titokban jelezni a lányának, hogy nem halt meg.

Perzselő szenvedélyek 4. rész

Celebi egyre biztosabb abban, hogy Cemre életben van, csak próbálja titkolni előle. Atlas úgy tudja, hogy édesanyja él, és Tomris a házában ápolja. A fertőzés veszélyére hivatkozva Tomris senkit sem enged be a szobájába. Rüyának nagyon hiányzik a barátnője, Cicek, képtelen feldolgozni, hogy meghalt. Iskender próbálja megmagyarázni, hogy miért nem segített senkinek a tűzben, és miért csak a saját életét védte. Cicek rájön arra, hogy Tomris fogva tartja a házában és mindenkinek azt állítja, hogy Simal, a lánya az. Celebi Tomrisnál folytatja a felesége utáni nyomozást. Minden dolgozó nevét elkéri, hátha rájönnek arra, hogy ki cserélte el a neveket.

Perzselő szenvedélyek 5. rész

Atlas nagyon szeretné már látni az anyukáját, de Tomris senkit sem enged be a szobába az ápolónőkön kívül. Rüya képtelen elfogadni a történteket, és a volt vőlegényére, Iskenderre rá sem bír nézni. Egyik este elmondja apjának, hogy Cicek Iskender miatt halt meg. Hulya nem bírja tétlenül nézni fia, Iskender szenvedését. Kenannal összefogva megpróbálja kibékíteni a fiatalokat. Celebi a hullaház dolgozóinál puhatolózik az ékszerekkel kapcsolatban. Ömert a múltkori cikke miatt meglátogatja néhány rosszfiú és alaposan helyben hagyják.

Perzselő szenvedélyek 6. rész

Tomris megkéri Ciceket, hogy lépjen a lánya helyébe. A nő hallani sem akar róla, és szabadulni próbál Tomris házából. Nagy nehezen kijut a kertbe, ahol meglátja Alit. Az égési sérülései miatt a volt vőlegénye azonban nem ismeri meg, és azt hiszi Simal áll előtte. Rüyát folyton a Cicekkel kapcsolatos emlékek kísértik. Szeretne igazságot tenni, ezért feljelenti a rendőrségen Iskendert. Adnan rátalál Cemrére, és azonnal értesíti Celebit. Cemrének sikerül elmenekülnie és kimenekíti lányát a férje házából.

Perzselő szenvedélyek 7. rész

Rüyát továbbra is ostorozzák az újságírók, de Ömernek szerencsére sikerül kimentenie. Elhatározzák, hogy csinálnak egy közös napot. Ömer megmutatja a kedvenc éttermét és a boltját. A kórházban fekvő Cicek feleleveníti a napot, amikor még Alival az esküvői meghívókért mentek. Cemre és Günes bérelt egy autót, hogy elmenekülhessenek a városból. Útközben megállnak enni, de Celebi és Adnan a nyomukban van. Cemrének támad egy ötlete, amivel sikerül leráznia a két férfit.

Perzselő szenvedélyek 8. rész

Rüya elmegy egy pszichiáterhez, hogy kiderítse, mennyire befolyásolhatnak a gyógyszerek egy egészséges embert. Ozan tovább nyomoz a tűzesetben. Bekir elmegy Ömer üzletéhez, hogy közölje, Celebi kihallgatta. Ozan aggódni kezd Cemréért, és elhatározza, hogy megkeresi. Tomris közli Cicekkel, hogy még jó ideig a házában kell laknia, és egyetlen esélye, ha továbbra is Simalnak adja ki magát. Ömer megszerzi a szálloda nevét, ahová Cemre és Günes bejelentkezett.

Perzselő szenvedélyek 9. rész

Bülent elmegy Tomris házához, hogy magával vigye Simalt és Atlast. Tomris éppen hazaér, és elzavarja a házból. Taner átadja a végső jelentést Korkutnak, amiből kiderül, hogy a tűz nem baleset volt, hanem valaki szándékosan gyújtogatott. Günes lázas lett, ezért Cemre kórházba vitte. Ismét rosszullét tör rá, ezért megkéri az egyik nővért, hogy vizsgálják meg, terhes-e. Amikor Celebi megjelenik a kórházban, Ozan kimenekíti Cemrét, aki nem éppen így képzelte a helyzetet.

Perzselő szenvedélyek 10. rész

Rüya vállalta Ömer védelmét, de úgy tűnik a rendőrség megtalálta a bűnbakját. Kenan megtiltja Rüyának, hogy segítsen Ömernek, és hogy egyáltalán találkozzon vele. Cicek tudja, hogy Atlas rájött, nem ő az anyja. Elmondja Tomrisnak, de ő arra biztatja, hogy játsszák tovább a játékukat. Ozan ismét hazaviszi Cemrét, aminek Seher nagyon nem örül. Celebi megtudja, hogy Cemre Seheréknél bujkált, ezért elmegy hozzájuk. Rüya figyelmezteti Ozant, hogy Ömert letartóztatták.

Perzselő szenvedélyek 11. rész

Ali eltemeti halottnak hitt szerelmét. Tomris abban mesterkedik, hogyan távolítsa el a gyanakvó Bülentet a házból. Miután Rüya elvállalja Ömer védelmét, kutatni kezd a rendőrségi akták között. A tanúvallomásokból kiderül, hogy van még egy tanú, aki bizonyítani tudja Ömer ártatlanságát. Mivel Iskender könnyen gyanúba keveredhet, Celebi azonnal intézkedik és Ömer szabadlábra kerül. A rendőrség közben tovább nyomoz a tűzeset után. Cicek idegösszeroppanást kap, nem tudja elfogadni a történteket. Cemre szenved kislánya hiányától. Tudja, hogy valamit tennie kell…

Perzselő szenvedélyek12. rész

Bülent közeledni kezd a feleségének hitt Cicekhez, miközben gyanítja, hogy valamit eltitkolnak előle a házban. Cicek ijedtségében távozni akar, de Tomris visszatartja és ígéretet tesz, hogy megszabadítja a férfitól. Tomris visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot tesz Bülentnek, akinek a reakciója azonban nem az, amire számít. Cemre erőt gyűjtve elmegy Ozanék házából, de olyan lépésre szánja el magát, amire férje a legkevésbé sem számít. Iskender látogatása során Ciceknek beugranak a tűzeset emlékképei, majd Tomris tudtára hozza, hogy sorsát valójában a férfi pecsételte meg.

Perzselő szenvedélyek 13. rész

Cemre bizonyítékot próbál felhozni Celebi ellen, ám hamar rájön, hogy falakba ütközik. A nő lopva keresi fel kislányát, ám Celebi felnyitja a szemét, hogy ha meg akarja szerezni a gyermek feletti felügyeleti jogot, pénz nélkül labdába sem rúghat. Hulya megérzései azt súgják, hogy Cemre veszélyes lehet, ezért óvatosságra inti fiát. Ozan – Seher intelmei ellenére – továbbra is segíteni akar a magára maradt nőn, akinek esze ágában sincs feladni a kislányáért folytatott harcot. Atlas együttérzéssel fordul Cicek felé. A két sorstárs bizalommal kezd fordulni egymás felé. Bülent továbbra is gyanakszik, érzi, hogy valami nem stimmel a házban.

Perzselő szenvedélyek 14. rész

Cemre meglátogatja Kenan bácsikáját, hogy az őt jogosan illető családi örökségből némi pénzre tegyen szert, de falakba ütközik. Miután Kenan elmondja, hogy a pénznek már nyoma sincs, Cemre gyanítja, hogy férje keze lehet a dologban. Cemre élő adásban tett nyilatkozata Rüya tudomására jut, aki azonnal fel is ajánlja segítségét. A videó megosztásával nagy port kavar. Cemre támogató közösségre talál, ami erőt ad neki a folytatáshoz. Iskender felkeresi Ömert és megfenyegeti. Cicek és Atlas között egyre szorosabb a viszony. Ali úgy dönt, Cicek nélkül nincs maradása a házban

Perzselő szenvedélyek 15. rész

Ali megtalálja Atlas rajzát Cicek sírjánál. Celebi egy sajtótájékoztató keretén belül mossa magát tisztára a nagyközönség előtt. Nyilatkozatán felbuzdulva Cemre elindul, hogy láthassa végre kislányát. Günes sarokba szorítja apját, aki kénytelen a kislányhoz engedni feleségét. Miután anya és lánya végre együtt távozik, Celebi a háttérben intézkedik.

Perzselő szenvedélyek 16. rész

Mikor Rüya ki akarja fizetni a Cemrének lefoglalt hotelszobát, rájön, hogy bankszámláját zárolták. A két nő így szállás és pénz nélkül marad. Összefutnak Ozannal és Ömerrel, akik biztosítják őket támogatásukról. Ozan felajánlja elhagyatott, sötét kis lakását, ahol Cemre meghúzhatja magát. Ömert az utcán támadás éri, Iskender bosszúból ráküldi embereit, majd ismét megfenyegeti. Az elkeseredett Cemre meglágyítja Seher szívét, akinek eszébe jut egykor gyilkosság áldozatává vált fia, Ozan halott testvére. Iskender kétségbeesik, mikor egyik kezét nem tudja mozgatni.

Perzselő szenvedélyek 17. rész

Celebi azzal zsarolja meg Kenant, hogy ha nem állítja le Rüyát, teljesen tönkreteszi. Mivel lányával nem tud beszélni, Kenan személyesen jelenik meg Ömernél és megfenyegeti, hogy tartsa magát távol Rüyától. A verekedés áldozatává vált Ömer azonban nem ijed meg, és fejébe veszi, hogy megbuktatja Iskendert, Celebit és az egész családot. Ozan barátjával látogatást tesz Sultannál, a tűzeset egyik szemtanújánál, aki megerősíti, hogy a tűz idején Salim zárta be előttük a kijáratot, a hallgatásért pedig pénzt fizettek nekik.

Perzselő szenvedélyek 18. rész

Miután Bülent gyanakszik, hogy feleségének és Alinak viszonya van, Tomris visszautasítása ellenére felveszi Alit sofőrnek. Ali jelenlétében Cicek nehezen küzd az érzelmeivel. Tomris kitart terve mellett és mindent megtesz, hogy távol tartsa Ciceket Bülenttől és Alitól, míg el nem éri célját. Cemre, Rüya, Ömer és Ozan tudják, hogy csak összefogással nyerhetik meg a Celebi és Iskender ellen indított harcot. A két barát Selimet használja fel, hogy elvezesse őket a Kayabeyli fivérek titkos találkozóhelyére.

Perzselő szenvedélyek 19. rész

Rüyának sikerül megállítania apját, mielőtt meghúzná a ravaszt. Ciceket Ali szobájába húzza a szíve. Épp Atlas rajzát nézegeti, mikor Ali betoppan. A kisfiú rajzát továbbra is rejtély övezi. Miután Celebit és Iskendert elvitték, Cemre belopakodik Güneshez. Biztosítja a kislányt, hogy hamarosan újra együtt lehetnek. Miután elkobozták a házat, Kenan és Rüya új otthont keres, ahol meghúzhatják magukat. Cemre ajtaján kopogtatnak.

Perzselő szenvedélyek 20. rész

Cemre meggyőzi Kenant, hogy az életnek van értelme, és ha néha el is esünk, meg kell tanulnunk felállni. Ali Tomris házába hívja Iskendert azzal az ürüggyel, hogy Simal szeretné látni. Cicek beszél Alival, aki elmondja neki, akit ő Simalnak vél, hogy bármit megadna azért, hogy Cicek életben legyen. A lány közli az örömét Tomrisszal, aki rögtön lelombozza azzal, hogy csak áltatja magát, és Ali biztosan új barátnő után nézne. Rüya eladja a régi ruháját, hogy segíteni tudjon Cemrének, aki eközben munkát keres, hogy valahogy vissza tudja szerezni a lányát.

Perzselő szenvedélyek 21. rész

Rüya éppen Cemrével, Ozannal és Ömerrel ünnepel, amikor döbbenetes hívást kap. Cicek keresi, de csak személyesen mondhatja el neki, ami történt. Rüya és Ömer azonnal autóba ülnek. Tomris házát ellepték a rendőrök, miután Ali leszúrta Iskendert. Az esetet nem rögzítette kamera, így csak Tomris és Cicek tudja, hogy ki az elkövető. Cemre és Ozan egyre közelebb kerül egymáshoz. Ali úgy dönt, hogy elmenekül a baj elől, Tomris pedig azt vallja, hogy Bülent követte el a gyilkosságot, a gyilkos fegyvert pedig gondosan elrejtik Bülent szekrényébe.

Perzselő szenvedélyek 22. rész

Ömert a kaszinóban támadás éri, menekülés közben lelövik, életveszélyes állapotba kerül. Rüya talál rá az utcán, aki azonnal mentőt hív. Elérkezett a nap, hogy Cemrét meghallgatja az orvosi bizottság. Gyanakvó orvosok kereszttüzében őszintén próbál válaszolni kérdéseikre. Celebi a várakozás perceiben is fenyegetően, megfélemlítéssel fordul a nő felé. A rendőrök kirángatják Bülentet a házból és lskender leszúrásával gyanúsítják. Iskender a kórházban magához tér és visszaemlékszik a támadásra, amint megpillantja Alit maga mögött.

Perzselő szenvedélyek 23. rész

Miután Cicek Rüya segítségét kérte, a lány meglátogatja a kórházban Iskendert. Volt vőlegényét arról akarja meggyőzni, hogy ne árulja el a rendőröknek, hogy a késelés elkövetője Ali volt. Mivel Rüya nem jár nála sikerrel, Ciceknek nincs más választása, mint személyesen próbálkozni. A Simal bőrébe bújt nő elmeséli Iskendernek, hogy mit látott a tűzeset során. A fenyegetésre Iskender visszafogja magát, ám, hogy Cicek terve sikerült-e, a rendőri kihallgatásig rejtély marad. Bülentet közben a bíróság előzetes fogságra ítéli, amibe nem hajlandó belenyugodni.

Perzselő szenvedélyek 24. rész

Miután Bülentet letartóztatták, Tomris kezd megnyugodni, hogy Atlas hivatalosan is lányához, így a saját gondjaiba kerül. A kisfiú zavaros lelki állapotában azonban újabb tűzesetet idéz elő, ami felbolygatja a család nyugalmát. Ömer nem tudja feldolgozni, hogy Rüya akarta Iskendert jobb belátásra bírni. Önérzete vitát szít kettejük között. Ozan rávilágítja Ömert féltékenységére, aki végül bocsánatot kér Rüyától a hangnemért és meghívja egy vacsorára magához. Ozanék pénzügyi helyzete válságba kerül…

Perzselő szenvedélyek 25. rész

Cemre megkapja a szakvéleményt, de sajnos újabb falba ütközik. A diagnózis szerint nem beszámítható. Mire Cemre ráeszmél, hogy ez ismét Celebi műve, már belé is szúrják a nyugtatót. Rüya és Ömer támogatóan állnak mellette. Celebinek ez sem elég, minden áron uralkodni akar Cemre felett, ezért a lefizetett orvos által adott diagnózissal a kezében az ügyészséghez fordul és hivatalosan is felesége gyámja lesz. Ozannak sürgősen pénzhez kell jutnia. Bácsikájától nem hajlandó visszakérni a kölcsönadott pénzt, ezért az uzsorás Ibrahimtól vesz fel kölcsönt.

Perzselő szenvedélyek 26. rész

Miután Cemre Celebi gondnoksága alá került és a férfi el akarja vinni feleségét, Cemre elmenekül a rendőrök és orvosok elől. Ozanék segítségével sikerül megbújnia valahol. Közben Rüya azon dolgozik, hogy találjanak Celebi életében egy olyan vétséget, aminek bizonyításával Celebi elveszíthetné a felesége feletti törvényes képviseletet. Ali biztosítja Ciceket iránta érzett mély szerelméről. Magával akarja vinni a lányt, de Tomris türelmet kér tőlük, míg Atlas végleg édesanyja felügyelete alá kerül.

Perzselő szenvedélyek 27. rész

Cemre mindent elmesél Tomrisnak, akinek eszébe jut egy régi eset, mikor Celebi egy nőt vitt be a kórházba agyi sérüléssel és arra kérte Tomrist, ne szivárogjon ki információ a sajtónak. Tomris Ömerrel és Rüyával kutatni kezd a régi kórházi akták között. Celebi közben nagy erőkkel keresteti Cemrét, Iskender pedig elfogja Alit. Tomrisék megtalálják a nő aktáját. A koponyaröntgen szerint a nőt hátulról megütötték, ami bizonyíthatja Celebi megbízhatatlanságát és ezzel fellebbezhetnek a Cemre feletti képviselete ellen.

Perzselő szenvedélyek 28. rész

Ozan Korkut nyomozóhoz fordul segítségért. Megkapja tőle Esin címét. Celebi riasztja Adnant és arra kéri, vigye el a nőt biztonságos helyre. Cemrének menekülnie kell a búvóhelyről, új főnökasszonya segíti ki. Ömerék közben megtudják, hogy Esint el akarják vinni más helyre, ezért egy kölcsönautóval megpróbálnak hamarabb odaérni hozzá, mint Celebi. Iskender fogságban tartja Alit. Celebi fenyegetésének következtében Tomris látszólag elhatárolódik az ügytől, de Ankarába utazik, hogy Kenan segítségét kérje.

Perzselő szenvedélyek 29. rész

Cemre fenyegetése után Celebi összetörve viharzik el otthonról. Elmegy az egykori szeméttelep helyszínére, ahol ma már park található. Dühében összever egy utcalányt és megfenyegeti, majd másnap reggel új erőre kap és meglátogatja Esint, akit Svájcba tervez elvitetni, hogy Cemre ne bukkanjon rá. Az utcalány a rendőrséghez fordul az eset után. Iskender tovább kínozza Alit a fogságban, aki nem hajlandó elmondani, milyen viszonyt ápol Simallal.

Szólj hozzá!
JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!
Hirdetés

Remények földje 3. évad 22. rész videa

Perzselő szenvedélyek 26. rész videa – nézd meg online