in

Pont ott party 2022 Győr – infok itt

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek – közölte az MTI.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), az Oktatási Hivatal (OH) és a HÖOK Közhasznú Nonprofit Kft. a fővárosban a Városligetben rendezi meg a Pont Ott Partit (POP), ahol a felvételizők a ponthatárok mellett a felsőoktatási lehetőségeket bemutató programokon is részt vehetnek – áll a közleményben.

Csütörtök este nyolc órakor György László, a KIM innovációért, felsőoktatásért, szakképzésért és vállalkozásfejlesztésért felelős államtitkára, valamint Vanó Renáta, az OH felsőoktatási elnökhelyettese kezdi meg a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését a Városligetben.

A ponthatárváró eseményen népszerű könnyűzenei előadók lépnek fel, emellett hasznos időtöltést is kínál a POP, ugyanis számos felsőoktatási intézmény és az OH is információs pulttal várja az érdeklődőket.

Így a felsőoktatási tanulmányok előtt állók tájékoztatást kaphatnak többek között a felvételi, illetve a pótfelvételi eljárásról, a magyar állami ösztöndíjról és az egyetemi élet nyújtotta lehetőségekről.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes program és további információ a Felvi.hu oldalon, valamint az esemény közösségimédia-felületén olvasható.

A ponthatárok kihirdetését a felvételizők idén sem csak a budapesti helyszínen kísérhetik figyelemmel, több vidéki városban: Debrecenben, Egerben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Salgótarjánban és Szegeden is lesz ponthatárváró rendezvény – közölték.

A KIM, az Oktatási Hivatal és a HÖOK bemutatja:
Ne izgulj egyedül!
Idén is együtt várjuk Veled a hivatalos felsőoktatási ponthatárok bejelentését egy óriási buli keretén belül a Pont Ott Partin!
Délután színes programokkal, nagyszabású koncertekkel és izgalmas aktivitásokkal várunk Benneteket, hogy még jobbá tegyük a ponthatárok kihirdetése előtti órákat.
Helyszín: Városliget
Időpont: 2022. 07. 21. (csütörtök)
Kapunyitás: 15:00
17:00 kerekasztal-beszélgetés
18:30 Manuel
20:00 Ponthatárok kivetítése
21:00 Carson Coma
22:15 ALEE
Házigazda: Rusty
A nyitástól egészen 23:00-ig zenei programok és a kiállítók várnak.
A BELÉPÉS INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni itt tudsz: https://tickets.efott.hu/events/pont-ott-party-2022

Debrecen: https://fb.me/e/1UB2Cwo03
Győr: https://fb.me/e/1UtZuCSgx
Miskolc: https://fb.me/e/2DgUVIntI
Pécs: https://fb.me/e/6yAxNngxC
Salgótarján: https://fb.me/e/2CWzpUUZ2
Szeged: https://fb.me/e/1HaUow2rW
Eger: https://fb.me/e/2fum5TOC6

Szólj hozzá!

Pont ott party 2022 Debrecen – infok itt

Pont ott party 2022 Budapest – infok itt