in

Rádió 1 születésnap lesz a Budapest Parkban

Rádió 1 Születésnapi Fesztivál – Budapest Park

Végre elérkezett az idő, amikor mi, Rádió 1-esek újra együtt lehetünk! Gyere és éld át újra a boldogságot, érezd újra a zenét a Rádió 1 SZÜLETÉSNAPI FESZTIVÁLJÁN, július 31-én a Budapest Parkban.

Mindannyian alig vártuk már a pillanatot, amikor végre újra felszabadultan táncolhatunk és bulizhatunk együtt! Ez a pillanat hamarosan elérkezik:  Rádió 1 ötödik. születésnapja idén az újjászületés ünnepe lesz! Készülj az idei nyár legforróbb bulijára, ahol minden megmozdul velünk!

Július 31-én, a Budapest Parkban ott lesz velünk a Rádió 1 összes dj-je, akik három színpadon gondoskodnak róla, hogy a hangulat a maximumon pörögjön! A lemezjátszók mögött Metzker Viktória x Yamina, a Stadiumx, Andro, Nigel stately, Willcox, DISCO*S HIT, Cooky, Jauri, Purebeat, Newik, Loving Arms, Adam Ajkay, Bricklake, VIRUS, Antonyo, Abstract, Dante, Bréda Bia, JOERJUNIOR és Regán Lili hozzák el a buliba a legmenőbb zenéket.

Ráadásként két szenzációs külföldi vendég dj is fokozza a hangulatot: Regard és Topic lesznek a Rádió1 újjászületés ünnepének vendégfellépői.

Készülj te is az újjászületés napjára – kövesd a Rádió 1 honlapját és a Rádió1 SZÜLETÉSNAPI FESZTIVÁL eseményének Facebook oldalát, hallgasd továbbra is a Rádió 1-et, ahol hamarosan belépőkért is játszhatsz az újjászületés napi bulira a Budapest Parkban.

Ünnepelj velünk, hiszen mindannyian megérdemeljük, hogy újra felhőtlenül élvezzük együtt a zenét és gondtalan bulizást!

Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/events/radio-1-szuletesnapi-fesztival-20210731

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

RTL Klub Keresztanyu 2. évad – jön a folytatás

Házasságért örökség 2. évad 181. rész magyarul