in

Remények földje – szereplők névsora

Hirdetés

Remények földje – szereplők névsora.

Törökország legújabb sikersorozatát láthatják a nézők január 2-tól a TV2 műsorán. A 2018-ban gyártott széria ötletét egy Oscar-díjas hollywoodi film, a Mennyei napok adta, amely Richard Gere főszereplésével készült.

A történet az 1970-es években játszódik, és egy fiatal szerelmespárról szól, akik esküvőjük helyett egy tragikus baleset miatt szökni kényszerülnek Isztambulból. Vidéken rejtőznek el a rendőrség elől, ahol a környék tehetős családjának birtokán kapnak munkát és testvérpárnak adják ki magukat. A családfő azonban beleszeret a fiatal nőbe, aki nem viszonozza a férfi érzelmeit, így a farmot irányító édesanya megzsarolja a lányt, és ezzel kezdetét veszi a küzdelem az igaz szerelemért.

A főbb szerepekben olyan népszerű színészeket láthatnak a nézők, mint a Ferihából és az Anyából megismert Vahide Percin, valamint a Végtelen szerelemben Ayhant alakító Kerem Alisik. A fiatal szerelmespárt Törökország legújabb sorozatsztárjai, Hilal Altinbilek és Ugur Günes játsszák.

A történethez közkedvelt magyar színészek adták a hangjukat: Kovács Nóra, Galambos Péter, Szatory Dávid, Mikecz Estilla, Gémes Antos, Szatmári Attila, Bogdányi Titanilla, Mezei Kitty, Bartsch Kata, Mórocz Adrienn, Makranczi Zalán, Tímár Éva, Kőszegi Ákos.

Remények földje sorozat  – tartalom

Szereplők

Hilal Altinbilek – Züleyha
Vahide Perçin – Hünkar Yaman
Murat Ünalmis – Demir Yaman
Mehmet Kara – Hüseyin
Selin Genç – Fadik
Polen Emre – Gülten
Serpil Tamur – Azize
Selin Yeninci – Saniye
Mustafa Açilan – Veli
Yeliz Dogramacilar – Füsun
Aysegül Akdemir – Gülsüm

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Bátrak földje – szereplők, alkotók névsora

Drága örökösök szereplők – Icuka