in

A rendőrség 8 után tette közzé – Életét vesztette a gyalogos a balesetben

Belehalt sérüléseibe az a gyalogos, akit egy autóbusz ütött el a Gyöngyös és Gyöngyöshalász közötti úton – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.

Soltész Bálint tájékoztatása szerint a baleset áldozata az úttesten gyalogolt, amikor az autóbusz elgázolta. A férfi a helyszínen életét vesztette.

Az autóbusz utasainak nem esett bajuk, a rendőrök a helyszínelés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták – tette hozzá, jelezve: a közlekedők egy közeli bekötő úton kerülhetik el a torlódást.

Ez történt

2017. december 8-án 5 óra előtt, Jászberény külterületén, a 31-es számú főút 80. kilométerszelvényében gyalogost gázoltak. A jelenlegi adatok szerint az adott szakaszon egy személygépkocsi és ez tehergépkocsi anyagi káros balesetet szenvedett.

A sofőrök az út szélén egyeztek meg a felelősség kérdésében. A 61 éves gépkocsivezető a ködös időben, az úttesten keresztben, sötét ruházatban, szabálytalanul kívánt visszamenni járművéhez, amikor egy tehergépkocsi vezetője – fékezés ellenére – elütötte. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a férfit, aki azonban a gyors segítség ellenére később életét vesztette. – közölte police.hu.

Szólj hozzá!
Presser Gábor Comet-díj

Presser Gábor kapta a rangos díjat

Elhunyt Kisgyörgy Lajosné sportlövő

Elhunyt Kisgyörgy Lajosné