in

Révész Sándor pár perce közölte: “A kellemetlenségekért megértéseteket kérjük.”

Révész Sándor a hivatalos oldalán tette közé a fontos bejegyzést. Mutatjuk a tájékoztatást.

“Kedves Oldallátogató Zenebarátok!

Biztosan észrevettétek, hogy az oldalról eltűntek a közelgő események. Hála Istennek, mindannyian jól vagyunk; annyi történt „csupán”, hogy többéves, zökkenőktől nem mentes, de termékeny és sikeres együttműködés után szétváltak útjaink koncertszervező asszonyunkkal, Hugival.

Közel száz koncertünk professzionális megszervezéséért és lebonyolításáért illeti Őt köszönet. Mindig hálával fogunk visszagondolni az együtt töltött időkre; precizitására, mindent szem előtt tartó gondoskodására, határozottságára, amivel az adódó problémákat megoldotta; a produkciónak nyújtott anyagi-erkölcsi támogatására.” – indul a tájékoztatás.

“A három legutóbb beharangozott koncert (Budatétény, Rátka, Siófok) elmarad, a jegyeket visszaváltják; a részletekről hamarosan értesítünk Benneteket. A kellemetlenségekért megértéseteket kérjük.

Remélem, a fentiek ellenére velünk tudtok örülni a hírnek, hogy a Föld forog tovább: mind a Piramis-évek, mind a Rock and roll közlegények formációval a turné folytatását tervezzük, és örömteli várakozással nézünk a jövő elébe.

Barátsággal és megbecsülő szeretettel:

Révész Sándor”

Szólj hozzá!

Mennyire ismered a Barátok közt c. sorozatot Kvíz

Aradszky László – Ismeretlen lány