in

Kállai Ferenc és Hofi Géza – kísér az Omega: Hát most mit tegyek

Íme Kállai Ferenc és Hofi Géza produkciója 1968-ból a Zsákbamacska című műsorból. Kísér az Omega együttes.

A Hát most mit tegyek című dal mindkét előadója még életében legendává vált: Kállai Ferenc színművész, rendező szinte minden létező kitüntetést megkapott, Hofi Gézát pedig a mai napig is a legnagyobb humoristák között emlegetjük, mindemellett más területeken is maradandót alkotott. Sajnos már egyikük sincs köztünk. – áll az Élő Omega facebookcsoport bejegyzésében.

A dalt 1968-ban adták elő a televízió Zsákbamacska című műsorában (nem összetévesztendő a ’90-es évek vetélkedőjével). Ironikus, de nem bántó szövege önmagáért beszél – mondhatnánk, hogy Hofi Gézára vall, viszont nem ő, hanem Kótzián Katalin írta, zenéjét pedig Deák Tamás szerezte.

Még ebben az évben jelent meg a „Tánc & Dal – A ” Zsákbamacska” c. TV műsorból” című kislemezen (SP 489), B oldalán Koós János hallható. A kislemez egy sorozat része.

“A Hát most mit tegyek című dal mindkét előadója még életében legendává vált: Kállai Ferenc színművész, rendező szinte minden létező kitüntetést megkapott, Hofi Gézát pedig a mai napig is a legnagyobb humoristák között emlegetjük, mindemellett más területeken is maradandót alkotott. Sajnos már egyikük sincs köztünk.

A dalt 1968-ban adták elő a televízió Zsákbamacska című műsorában. Ironikus, de nem bántó szövege önmagáért beszél – mondhatnánk, hogy Hofi Gézára vall, viszont nem ő, hanem Kótzián Katalin írta, zenéjét pedig Deák Tamás szerezte. ” – írja a rocknemzedek.info az előadásról.

Hallgassuk meg az Kállai Ferenc és Hofi Géza előadását. kísér az Omega – íme a Hát most mit tegyek.

Szólj hozzá!

Junior, U20 női kézilabda vb 2024 eredmények, menetrend, közvetités

Vicces és megható! Így szól Hofi előadásában a Minden asszony életében