Rossz hír A mi kis falunk kedvelőinek

Hirdetés

Jön A mi kis falunk utolsó epizódja.

Több mint 366 ezren látták az RTL Klub fikciós sorozatának, A mi kis falunknak a múlt hét csütörtöki epizódját, ezzel pedig – immáron zsinórban harmadik hete – a legnézettebb műsor lett a 18-49 éves korosztály körében.

A Pajkaszeg mulatságos hétköznapi életét bemutató sorozat 8. része március 23-án kerül adásba, aztán vége az évadnak, reméljük jön a folytatás…

Ez lesz március 23-án

A mi kis falunk záró részében összefognak a pajkaszegi férfiak, hogy együttes erővel győzhessék le a pajkarétiek focicsapatát.

Feró, a kapitány, és a helyi népdalkórus vezetője nem sokkal a falu legfőbb riválisa ellen játszandó rangadó meccs előtt meghal. A temetése pont a meccs időpontjára esne. A falu asszonyai, a népdalkórus tagjai a meccs elhalasztását, a férfiak pedig a temetés elhalasztását követelik.

Nem jutnak egyezségre, és amikor világossá válik, hogy egyik eseményt sem lehet elhalasztani és a falu kettészakad, és megindul egy eszközökben nem válogató háborúskodás a két tábor között, az egyik oldalon Erika, a másik oldalon a polgármester vezetésével.

Kapcsolj csütörtökön 21:30-kor az RTL Klubra A mi kis falunk következő részéért!

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super