in

Séfek Séfe 2022 4. évad 18. adás – nézd vissza online!

Séfek Séfe 2022 4. évad 18. adás – nézd vissza online!

Aki azt gondolja, Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András már mindent látott, nagyon téved! Szeptember 5-től vadonatúj részekkel érkezik a Séfek Séfe 4. évada Ördög Nóra műsorvezetésével. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-tehetségkutatóban ismét amatőr és profi szakácsok igyekeznek meggyőzni a műsor 3 profi séfjét. A mindenre elszánt versenyzők most is jócskán okoznak meglepetést, akik között ismert emberek gyerekei is szerencsét próbálnak.

Izgalmas és sokszor megdöbbentő kreációk, színes karakterek, a 3 séf egymással is vívott csatája, nagy visszatérők, és az örök kérdés, ki lesz, aki a több száz jelentkező közül idén elnyeri a Séfek Séfe címet! A széria elején a válogatók alatt most is futószalagon érkeznek majd Vomberg Frigyeshez, Krausz Gáborhoz és Wolf Andráshoz az ételek, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette.

Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben. Majd a 3 napos tréningen, izzasztó feladatokkal újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson. A tréning napjai az idei évadban különösen nagy feszültségben telnek, a versenyzők olyan káoszt csinálnak a konyhában, amilyen rendetlenséget a 3 séf az elmúlt szériákban még egyszer sem látott.

De ezt követően, a csapatok kialakulása után is akadnak izgalmak bőven. A versenyzők között sokszor tapintható a feszültség, az intrikus megjegyzések hallatán még a séfeknek is eláll a szava. De akad ellenpélda is, olyan érzelmi szál szövődik két induló között, ami egyedülálló az eddig szériákkal összehasonlítva.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bizonyítsanak. A versenyzők 3 fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak.

A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

A 4. évad újítása az ún. aranykés, amelyről egyelőre csak annyit, hogy birtokában a séfek egy különleges lehetőséget adhatnak 1-1 általuk kiválasztott versenyzőnek, aki ennek köszönhetően talán élete egyik legnagyobb lehetőséget kapja a műsortól.

Séfek Séfe szeptember 5-től minden hétköznap este 19:50-től a TV2-n!
5
Bővebb – Séfek Séfe 2022 4. évad 18. adás online

Szólj hozzá!

Fazilet asszony és lányai 164. rész videa – nézd meg

Séfek Séfe 2022 4. évad 19. adás – nézd vissza online!