in

Séfek séfe kieső tegnap – íme a kiesett versenyzők névsora!

Séfek séfe kieső tegnap – íme a kiesett versenyzők névsora!

2021.10.22-ei adás

Alföldy Ákos, Mógor Attila és Katona Andris jutott be a Séfek séfe ma esti döntőjébe.

Megvan a Séfek Séfe nyertese

2021.10.21-ei adás

Hiába a meggyőző tányér és a jó teljesítmény, nehéz döntést kellett meghozniuk a séfeknek, kiderült, Takó-Mészáros Rebeka távozik a döntő előtt.

A kőkemény munka meghozta a gyümölcsét: Íme a döntősök

2021.10.20-ai adás

A hangulat konyhában egyre forrósodik, ami nem csak a sütőknek és a parázsló konfliktusoknak köszönhető: Melegebb éghajlaton kalandoztak a versenyzők.

Már a rész kezdetén érezni lehetett, hogy különleges lesz az aktuális adás, hiszen Nóri nem mindennapi szerelésben és nem hétköznapi vendégekkel vonult be a Séfek Séfe konyhájában. A műsorvezető seperc alatt Afrikát idéző atmoszférát varázsolt. Ez pedig a felhasználandó alapnyagokra is vonatkozott, melyeknek már szétosztásakor feszültté vált a légkör. A hangulat azonban a főzés során egyre csak fokozódott.

Hatalmas harc vette kezdetét az utolsó tányérceremóniát megelőző pillanatokban, ám az egzotikus alapanyagok, mint a keserű uborka vagy a krokodilhús nem egy versenyzőnek okozott fejfájást. A küzdelem az egyéni főzés alatt sem enyhült, sőt:

A versenyzők még 100 százalékon pörögtek. A verseny azonban ma is véget ért valaki számára: Hosszú utat meg Eszter, a konyhában nem egyszer kapott hideget-meleget, olykor társaitól is, kitartóan küzdött.

Hargitai Eszter könnyes szemekkel intett végső búcsút a Séfek Séfének.

Ördög Nóri nem véletlenül említette az előző rész végén a versenyzőknek, hogy melegebb éghajlatra küldi a versenyzőket.

A piros csapat úgy döntött, ellenfeleiknek a keserű uborkát kell majd felhasználniuk.

Ördög Nóri szinte mindenkit sokkolt bejelentésével.

A versenyzők már előre féltek a csavartól, de erre még legvadabb álmaikban sem gondoltak volna.

Az évad utolsó tányérceremóniáján megfagyott a levegő a konyhában. A versenyzők epekedve várták a tányérokat.

Hargitai Eszter hosszú utat járt be, profikat is lenyomott a verseny folyamán, ám ahogy Krausz Gábor is fogalmazott, hiába nem főzött rossz ételt, nagyon erős a mezőny.

Megszakad a szív: Hargitai Eszter zokogva búcsúzott a konyhától a Séfek Séfe versenyzője

2021.10.19-ei adás

Rengeteget rontottak a versenyzők az újabb versenynapon, hiba-hibát követett, és végül a kék csapat egyik tagja távozott a versenyből. Nagy bajban van Wolf András!

Fel volt adva a lecke a versenyzők számára a Séfek Séfe újabb adásában. A csapattagoknak a séfek állandó felügyelete nélkül kellett főzniük, és egyik csapattársuknak séfhelyettesként kellett irányítaniuk őket. Már a séfhelyettesek kiválasztása is okozott némi feszültséget a konyhában, ki-ki nem bírta elfogadni újdonsült vezetőjét a konyhában.

Nagy kár, ugyanis varázslatos ételt kellett volna készíteniük a csapatoknak, már csak azért is, mert bűvészek érkeztek kóstolni a Séfek Séfe kóstolóterébe.

A csapatoknak 2 fogást kellett egy étel elemeiből elkészíteniük, végül a két fős piros csapatnak sikerült leginkább lenyűgöznie a “varázslatos” kóstoló brigádot.

Tomi kiesett

Így a feketék és a kékek váltottak maguknak jegyet a veszélyzónába és az egyéni főzésre. A feladatuk az volt, hogy két fogás elemeiből kreáljanak egyet, a feladat pedig rendesen feladta a leckét a legtöbb versenyzőnek! A séfek eleinte bár dicsérő szavakkal látták el az eléjük tett fogásokat, kettő azonban nagyon kilógott közülük.

Végül a kék csapat egyik tagjának kellett, Fűri Tamásnak búcsúznia a versenytől, így Wolf András egy emberrel küzd tovább a versenyben.

2021.10.18-ai adás

Az aktuális részben a legnagyobb szerepet a szívek kapták. Az alapanyagtól kezdve az új szabályokig a szív volt a meghatározó.

A harmadik évad versenyzői már jó néhány kalandon túl vannak, ám bőven akadnak még olyan kihívások, amivel meglepetést lehet nekik okozoni. Nem történt ez másképp a 21. részben sem, ahol lószívet kellett ehető formában a tányérra varázsolni. Hirtelen meghökkent tekintetekkel és hitetlenkedő arcokkal telt meg a konyha.

Azt nem mondhatnánk, hogy a kezdeti sokk hamar elmúlt volna, ám helyét egy idő után a csapaton belüli rivalizálás vette át. A döntő hetében egyre fokozódik a feszültság, a fekete csapatban még mindig nem sikerült megbékélni egymással, sőt: Új szikrák lobbanhatnak lángra.

Végül azonban ma is akadt olyan séf-jelölt, aki főztjével teljesen lenyűgözte a séfeket, a hír hallatára zokogásban tört ki. A fekete levest a végére tartogatták a séfek: A piros csapat lett kevesebb egy fővel.

Viki befejezte

A forduló végén Katona András és Veibi Viki között dőlt el, hogy ki lesz, aki elhagyja a konyhát. A verseny végül Viki számára ért véget.

Utolsó hetéhez érkezett a Séfek Séfe, amelyben több száz jelentkező közül mostanra összesen 8, mindenre elszánt versenyző küzd a végső győzelemért. Vomberg Frigyes, Krausz Gábor és Wolf András 6-6 fővel induló csapataiban, mára csupán 3-3 illetve 2 játékos maradt versenyben.

Már csak a legjobbak bizonyíthatnak, akik szeme előtt egyetlen cél lebeg, hogy az eddigieknél is jobbat hozzanak ki magukból, és ott legyenek a döntőben. A tét óriási, és a feszültség még a korábbiaknál is nagyobb.

A feketék egyik csapattagja, Takó-Mészáros Rebeka egy különleges előnnyel, az előző adásban megszerzett arany késsel vág neki a hétnek, amely egy esetben megmentheti őt a kieséstől.

2021.10.15-ei adás

Nem volt kieső

A fekete csapat játékosa már majdnem tudomásul vette, hogy számára véget ért a verseny, ám akkor Nóri olyat mondott, amire senki sem számított.

2021.10.14-ei adás

A Séfek Séfe legújabb adásában a leghíresebb szinkronszínészek kóstolták a versenyzők ételeit. A nap végén azonban valakinek az álma véget ért és búcsúznia kellett.

Lévai Attila csalódott és egyben büszke is magára.

Emelt fővel távozik a kieső: Krausz Gábor sokáig a győztest látta benne.

2021.10.13-ai adás

A “szerencsemalac” a legtöbb versenyző számára inkább óriási fejfájást, semmint sikert hozott a Séfek Séfe konyhájában…

A feketéktől búcsúzott Szerencsés Jozef a tizennyolcadik adásban a szerencsére épülő feladatban.

A sors iróniája, hogy pont neki kellett távoznia a konyhából a “malacos” feladatok után.

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Kálnay Adél: Kérdés

Séfek séfe kieső – íme a kiesett versenyzők névsora!