in

Sissi sorozat 2021 online – nézd meg a teljes sorozatot!

Sisi (Dominique Devenport) freut sich über das Wiedersehen mit Kaiser Franz (Jannik Schümann) auf dessen Geburtstagsball. Die Verwendung des sendungsbezogenen Materials ist nur mit dem Hinweis und Verlinkung auf TVNOW gestattet.

Sissi sorozat 2021 online – Már elérhető a Sisi első három epizódja az RTL Most+-on!

Magyarországon elsőként már elérhető az RTL Most+-on a hatrészes Sisi, az Erzsébet királyné, azaz Sisi életéről szóló vadonatúj történelmi sorozat első három epizódja. A teljes évad pedig december 24-től elérhető az RTL Magyarország prémium digitális platformján.

Már elérhető a vadonatúj Sisi-sorozat első három epizódja! Magyarországon elsőként az RTL Most+-on látható az Erzsébet királyné életéről szóló sorozat modern feldolgozásban, teljesen új megközelítésben. Az autentikus helyszíneken, lélegzetelállító díszletekben és jelmezekben forgatott vadonatúj német széria főszerepében Dominique Devenport és Jannik Schümann látható.

„A forgatási helyszínek, a díszlet, a környezet rendkívül lenyűgöző volt. Én különösképpen szerettem azokat a jeleneteket, ahol nagy stábbal forgattunk, mert ilyenkor rengetegen voltunk egytől egyig gyönyörű jelmezekbe öltözve. Ilyenek voltak például a báli jelenetek, amikor egy csodás teremben voltunk, sok-sok szereplő kosztümbe öltöztetve, szólt a zene, táncoltunk. Egy teljesen más világba merülsz ilyenkor” – mesélt élményeiről a Sisit alakító Dominique Devenport.

A Sisi című sorozat különböző európai helyszíneken forgott, amelyek megteremtették a sorozat történelmi jellegét. Ilyen helyszín volt például a lett főváros, Riga óvárosa, vagy éppen Litvánia fővárosa, Vilnius, amely a sorozatban a történelmi Bécset jeleníti meg. Vilniusban a Litván Nemzeti Filharmónia és az egyetem épületei szolgáltak a cselekmény helyszínéül, ezeket a történelmi épületeket a sorozatban a bécsi udvarként láthatják viszont a nézők. A sorozathoz olyan németországi helyszínek is díszletként szolgáltak, mint például a würzburgi érseki rezidencia impozáns épülete, vagy éppen Dél-Bajorország csodálatos, hegyvidékes tájai. A négyhónapos forgatás alatt a produkció stábja ausztriai és magyarországi helyszíneken is megfordult, többek között a gödöllői királyi kastélyban is, ahol Sisi gyakran tartózkodott.

„Elég sokrétű, összetett feladat volt Ferenc Józsefet alakítani. Örülök, hogy vívni és lovagolni is megtanulhattam a szerep kedvéért. Mindig is szerettem volna egy olyan produkcióban dolgozni, ahol a szerephez meg kell tanulni lovagolni, teljesen új készségeket lehet elsajátítani” – mondta a Ferenc Józsefet alakító Jannik Schümann. „Volt egy intenzív időszak, amikor a csatajeleneteket, a harci koreográfiát begyakoroltuk. Ez egy őrületesen menő időszak volt az egyik legjobb kaszkadőrcsapattal, akikkel valaha együtt dolgoztam.”

A Sisi első három epizódja már megtekintő az RTL Most+-on, a teljes évad pedig december 24-től elérhető az RTL Magyarország prémium digitális platformján.

Bővebb – Sissi sorozat 2021

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Normális emberek könyv pdf – Íme a könyv online!

Coco Chanel és a szerelem illata könyv pdf – Íme a könyv online!