in

“Soha nem fogom elfelejteni!”

Kesjár Csaba emléke ma is élénken él azok szívében, akik ismerték, szerették, és követték pályafutását. Az alábbi sorokban szeretnénk megosztani néhány gondolatot és emléket, amelyek rávilágítanak arra, milyen különleges ember és tehetséges autóversenyző volt ő.

Kesjár Csaba nem csak kiváló autóversenyzőként, hanem emberként is mély nyomot hagyott mindenkiben, akivel találkozott. Sokan emlékeznek vissza rá, mint intelligens, szerény és kedves fiúra, aki mindig készen állt egy baráti beszélgetésre.

“Akik ismerték, nyomon követték a karrierjét nem felejtik el, köztük én sem. Nagyon szerény, ügyes, tehetséges, kötelességtudó, komoly, okos, kedves, sikeres és nem utolsósorban jóképű volt” – írta Edit.

Zugló lakói számára különösen emlékezetes marad, hiszen Csaba itt élt, és szobra ma is áll a Thököly és Róna utca sarkán, ahol a helyiek mindennap látják és köszöntik. “Sokszor látom a szobrot a 7-es buszról Zuglóban, a Thököly és Róna utca sarkon, a közelében lakott a Thököly úton” – emlékezett vissza Kati.

Versenyzőként Csaba kiemelkedő tehetség volt, sokan vélték úgy, hogy ő lehetett volna Magyarország Schumacher-je. “Nagyon sajnálom. Egy ikon volt. Kár, hogy nagyon sokan elfelejtették, pedig ő lehetett volna az ország Schumacher-je” – írta Julianna.

A versenyek iránti elkötelezettsége és eltökéltsége inspirálta rajongóit, köztük Horváthné Farkas Krisztina Erikát is: “Miatt kezdtem el nézni az autóversenyeket. Tetszett a hivatástudata, eltökéltsége és nagyon drukkoltam, hogy sikerüljön neki minél feljebb jutnia és dicsőséget szereznie!”

Halála mélyen megrázta a magyar autósport közösségét és rajongóit. Gabriella így emlékszik vissza: “Soha nem fogom elfelejteni! Hatalmas tragédia ami történt akkor. Több hegyi versenyen láttam, találkoztunk személyesen is. Egy nagyon aranyos, helyes srác volt nem csak eszméletlen tehetséges.”

A fájdalom és veszteség érzése mindmáig élénk maradt sokakban. Eta így fogalmazta meg érzéseit: “Nem szokásom sírni, ha egy híresség meghal, Kesjár Csabát megsirattam!!”

Kesjár Csaba emléke örökre megmarad azok szívében, akik szerették és tisztelték őt. Nyugodjék békében, emléke legyen áldott.

Szólj hozzá!

Meghalt Tompos Kátya színész, énekes

Eurojackpot nyerőszámok 2024. 22. hét péntek – ezeket a számokat húzták május 31-én