Sok boldogságot Kiki: Patkó Béláék ünnepelnek

Hirdetés

Kerek évfordulón van túl Patkó Béla, azaz Kiki és a felesége.

Az Első Emelet egykori frontembere 30 éve jött össze Zsuzsával, és bár nem nagyon szeret a magánéletéről beszélni, a kerek évfordulóra való tekintettel a Blikket több, a magánéletével kapcsolatos titokba is beavatta. Így derülhetett ki az is, hogy annak idején nem akarta nagydobra verni, hogy megnősült, még a szülei sem tudtak róla.

De vajon hol és hogyan ismerte meg Zsuzsát; talán ő is ott ugrált az első sorokban több tucat, az Első Emeletért és Kikiért rajongó hölgy társaságában? – kérdeztük meg tőle.

– Nem, nem koncerten ismerkedtünk meg! Egy társaságban találkoztunk, aztán szépen lassan összemelegedtünk – válaszolta. – Az tetszett benne, hogy kimondja, amit gondol, nem köntörfalaz, és nem esett hanyatt attól, hogy színpadi ember vagyok. Nem volt tervbe véve, hogy összeházasodunk, hiszen mindketten elváltunk, és nem éreztük, hogy egy esküvő fontos lenne. Viszont a hivatalok szinte követelték, ugyanis annak idején az élettársi kapcsolatot nem ismerték el, és ahhoz, hogy bizonyos dolgokat intézni tudjunk, össze kellett házasodnunk. Érdekes volt az esküvő, ugyanis senki nem tudott róla, még a szüleink sem. Csak évek múlva tudták meg, teljesen véletlenül. Igazából nem is tartjuk számon, mikor volt az esküvőnk, csak azt, hogy mióta vagyunk együtt.

Kiki szerint az első tíz év az összerázódás időszaka volt, és mivel vállaltan öntörvényű, makacs ember, miközben Zsuzsa meg kimondja, amit gondol, bőven volt konfliktus. Mára viszont már teljesen más a helyzet.

– Voltak megpróbáltatások, voltunk fent is, lent is – vallotta be. – Régen sokkal inkább magamnak való ember voltam, mint most: mindig egyedül oldottam meg minden problémát, de Zsuzsa rádöbbentett arra, hogy két ember sokkal könnyebben mászik ki a gödörből.

Hirdetés
Hirdetés

Szólj hozzá!