in

Story Gála 2017 – a díjazottak névsora

Az év egyik legnagyobb társasági eseménye, a Story Ötcsillag és Díjátadó Gála február 11-én újra a budapesti Corinthia Grand Hotelbe várja vendégeit. Íme a díjazottak listája.

Két éve Conchita Wurst, tavaly pedig a francia zenei élet üdvöskéje, Zaz volt a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gála sztárfellépője.

Idén újfent egy világhírű előadót sikerült megnyerni a nagyszabású társasági eseményre: az elismerések kiosztása után a vendégek a brit popdíva, Sophie Ellis-Bextor produkciójával hangolódhattak a hajnalig tartó bulira.

A koncertet követő díszvacsorán a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar gondoskodott a megfelelő hangulatról, majd DJ Radnai csalogatta a parkettre a táncos lábú vendégeket, a bárban pedig idén is Nyári Károly játszott zongorán.

Voltak díjak is

A Story magazin minden évben az olvasók szavazatai alapján díjazza a legérdemesebbnek ítélt közszereplőket, emellett a szakmai kuratórium dönt az Érték-díjazottak személyéről.

Idén Pataki Ági filmproducer, Miklósa Erika operaénekesnő, Kovács Ági olimpiai bajnok sportoló, Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, valamint Rózsa György televíziós személyiség alkották a kuratóriumot.

Képek a gáláról ITT

Díjazottak

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Nagy György kapta, a kitüntetéssel több évtizedes pályafutását honorálták.

Pély Barna a zenész kategória győztese lett, az év legemlékezetesebb filmjéért járó elismerést pedig az Ernellák Farkaséknál alkotói, Hajdu Szabolcs és családja vehették át.

Tóth Ildikót mint kimagasló színművészt díjazta a zsűri, sikeres sportolóink közül pedig idén a Kozák Danuta-Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakpárosnak jutott az elismerés.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasóinak szavazatai alapján a lap főszerkesztője, Kolossváry Balázs adta át. Majka az év műsorvezetője cím győztese lett, a TV2-n futó Sztárban Sztár család pedig az év produkciója.

Színésznőként a Barátok közt sztárja, Gubík Ági hódította meg a közönséget, az év Leg legje pedig az RTL Klub heti „dramedy” sorozata, a Válótársak lett.

A Story kedvence díjat Liptai Claudia kapta, aki videoüzenetben köszönte meg rajongói bizalmát.

Az Év Különdíját Demjén Ferenc vehette át.

Képek a gáláról ITT

Szólj hozzá!

A Barátok közt színésznője nehezen választott – Story díjátadó gála 2017

A nap idézete, ami garantáltan feldobja a napodat