in

Stradivarius visszaküldés – Infók itt!

Stradivarius visszaküldés – Infók itt!

Ha mint fogyasztó köt szerződést, jogában áll elállni a szerződéstől 14 napon belül, minden további
indok nélkül.

Az elállási időszak attól a naptól számított 14. napon jár le, amikor Ön, vagy az Ön által kijelölt harmadik személy (aki nem azonos a futárral) fizikai tulajdonába kerülnek a termékek. Vagy abban az esetben, ha az egy rendeléshez tartozó több termék külön-külön kerül kiszállításra, attól a naptól számított 14. napon, amikor Ön, vagy az Ön által kijelölt harmadik személy (aki nem azonos a futárral) fizikai tulajdonába kerül a megrendelés utolsó terméke.

Az elállási jog gyakorlásához kérjük, értesítse a Stradivariust egy e-mail küldésével a
[email protected] címre, a (+34)680982542 telefonszám felhívásával vagy a kapcsolati űrlapon keresztül egy félreérthetetlen nyilatkozatban (például: postai úton vagy e-mailben küldött levél) azon döntéséről, hogy eláll a szerződéstől, és adja meg a rendelés adatait (beleértve a rendelési számot, és a visszaküldött termék(ek) megnevezését). Használhatja a Mellékletben található elállási űrlapot, azonban ez nem kötelező. Amennyiben regisztráció nélkül vásárolt terméket, ezt a jogát a Rendelést visszaigazoló e-mailben található linken keresztül tudja érvényesíteni.

Az elállás határidejének betartásához elegendő, ha az elállási határidő lejárta előtt elküldi az elállási jog gyakorlására vonatkozó kommunikációt

Stradivarius visszaküldés – Infók itt!

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary All Stars – 27. adás teljes

Fazilet asszony és lányai 4. rész magyarul – nézd meg