in

Strand Fesztivál 2024 – fellépők, infok, időpont

A 2024-es STRAND Fesztivál a Balaton partján, Zamárdiban kerül megrendezésre augusztus 22. és 24. között.

2024-ben augusztus 22. és 24. között rendezik meg a STRAND fesztivált. A magyar könnyűzene meghatározó szereplői idén is ott lesznek a Balaton partján, Zamárdiban. Az eddig bejelentett nevek mellé most érkezik az Ivan & The Parazol, a Margaret Island, a Necc Party, a Platon Karataev, Pogány Induló és a Wellhello. Ráadásul a mai naptól már elérhető a program részletes napi bontása is. A teljes line-upban még itt-ott találunk üres helyeket, hiszen néhány produkció részvétele csak hetek múlva lehet publikus, amikor már túl lesznek a budapesti aréna-koncerteken.

Lássuk az új neveket, ABC-sorrendben!

A korábban bejelentett nevek mellé érkezik az Ivan & The Parazol, akik a STRAND utolsó napján, vagyis 24-én, a nagyszínpad programját nyitják majd. A rock and roll fenegyerekei sosem okoznak csalódást, Zamárdiban is garantált a tombolás.

A STRAND fellépői között ott lesz a Margaret Island is. Az idén tízéves zenekar tavasszal új stúdióalbummal jelentkezik, melynek dalait, és természetesen a legnagyobb slágereket Zamárdiban is meghallgathatják a rajongók, hiszen augusztus 23-án Lábas Vikiék is fellépnek majd a Balaton partján. Az aznap esti buli pedig a Necc Partyval lesz teljes, akik hajnali 1-től kifulladásig táncoltatják majd a fesztiválozó közönséget.

A rockzene picit pszichedelikusabb vonalát kedvelők is örülhetnek, hiszen a szombati napon, vagyis 24-én a  Platon Karataevvel repülhetnek majd el a balatoni éjszakába. Balla Gergő és zenekara új koncertprogrammal készül az idei évben, aminek gerincét a hamarosan megjelenő új lemezük dalai adják majd.

A line-uphoz csatlakozik Pogány Induló is, aki sikert sikerre halmoz, idén márciusban már tízezer ember előtt lépett Budapesten, ráadásul mindezt úgy, hogy még csak 18 éves. A hazai hiphop egyik legújabb és legizgalmasabb rappere a STRAND első napján megmutatja, mivel is érdemelte ki, hogy 2024-ben szinte mindenki róla beszél.

Akárcsak a Margaret Island, a Wellhello is idén ünnepli tizedik születésnapját. Fluor és Diaz párosát jól ismerik a STRANDolók, hiszen a zenekar már himnuszt is írt a fesztiválnak; a többi nagy kedvenc mellett, a pénteki napon biztosan nagyot fog szólni a ’Balatoni nyár’ című daluk is.

Mindez persze csak töredéke a STRAND fesztivál idei programjának, amely részletes napi bontása már elérhető a hivatalos weboldalon. A korábban bejelentett nevek között ott van Krúbi, Azahriah, Majka, Beton.Hofi, a Valmar, Dzsúdló, Rúzsa Magdi és persze még sokan mások.

A nemzetközi vonal is erősnek ígérkezik az idei STRAND fesztiválon. 22-én érkezik a drum and bass műfaj egyik legmeghatározóbb párosa, a brit Chase and Status, 23-án az underground elektronikus zene legizgalmasabb arca, a szintén brit dalszerző, producer Elderbrook, 24-én pedig a brazil house DJ, Alok

A koncertek mellett még sok-sok program vár bejelentésre a következő hetekben-hónapokban a STRAND fesztivál közönségére. A tavalyi évhez hasonlóan a fesztivált idén is meghatározza a cirkusz világa, mind látványban, mind programok terén, vagyis igazi cirkuszi kavalkádra lehet számítani augusztus 22. és 24. között Zamárdiban, a csodás Balaton parton. Csapj le a jegyedre még ma!

Teljes program: https://www.strandfesztival.com/hu/programtabla#!/s

A jegyek már kaphatók, és többféle lehetőség közül választhatsz:

Emellett kempingbérletek, előre telepített sátrak, komfort sátrak és egyéb szolgáltatások is elérhetők a fesztivál ideje alatt. Bővebb információkat a Strand Fesztivál hivatalos oldalán találhatsz.

Szólj hozzá!

Napi Mázli nyerőszámok fríss – íme a május 9-ei sorsolás eredménye

Szózat játék megoldások – íme a mai megfejtések