in

Super TV2 – Jóban-Rosszban mai adás: nézd online

Super TV2 – Jóban Rosszban mai adás: nézd online.

A sikersorozat megfűszerezi a nézők hétköznapjait olykor akciódús, olykor romantikus történéseivel. A Jóban Rosszban napi rendszerességgel jelentkező magyar teleregény, amely 2005-ben indult útjára, így immáron 16 éve szórakoztatja a nézőket.

Előzetes

2021.04.20. kedd

Brúnó és Luca előadja Péternek és Garainak a Dorinával kapcsolatos gyanújukat, eközben Dorina próbálja menteni a bőrét. Kardosék rábukkannak a megoldásra. Roland és Szlávik Olga fogságába esik.

Nézd meg  – Super TV2 – Jóban-Rosszban mai adás

2021.04.21. szerda

Kardos és Vera beszámol róla, hogy találtak egy hasonló szert, amitől Petra magához tér. Dorina elárulja Olgának, hogy megvan az ellenszérum. Olga Gabiék életével zsarolja meg Rolandot, hogy segítsen neki megszökni.

2021.04.22. csütörtök

Olga és Roland alkudozik, majd Roland feltételekhez köti a segítséget a meneküléshez. Petra komolyan gyanakodni kezd Dorinára. Az ellenszer megérkezik Csillagkútra. Rolandék megszöktetik Olgát.

2021.04.23. péntek

Petra elmondja Viktornak, hogy nem érzi magát biztonságban Dorina közelében. Szlávik Gabiék kiszabadítására indul. Dorina újra meggyőzi Lucáékat az ártatlanságáról. Olga újra le akar csapni.

Szólj hozzá!
Hirdetés

Magyarok, akikre büszkék vagyunk kvíz 100. – megy a telitalálat?

Nagy magyar kedvencek kvíz 22. – megy a 12 jó válasz?