in

Survivor 2021 versenyző – Csoma Beatrix

Survivor 2021 versenyző – Csoma Beatrix.

Életkor: 31

Foglalkozás: manikűrös-műkörömépítő

Magasság: 173 cm

Testsúly: …

Van párkapcsolatod? Igen, van.

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? 7

Van valamilyen fóbiád? Tartok a pókoktól! 🤣

Mi a legjobb tulajdonságod? Az őszinteséget tartom a legjobb tulajdonságomnak. Mindig kendőzetlenül és egyenesen fogalmazok annak az embernek, akire az vonatkozik. Nem szeretem, ha a másik háta mögött beszélnek, és ezt elvárom magammal szemben is.

Milyen rossz szokásaid vannak? Rendkívüli mennyiséget meg tudok enni (kivéve a görögdinnyéből, azt utálom…), legfőképpen egészségtelen ételekből, akár hajnali 2 órakor is. 🙂 A személyiségem szerintem alapból szerethető. Ha valaki nem kedvel, az azért lehet, mert őszintén kimondtam a gondolataimat róla, neki, vagy mert az elveimmel nem tud azonosulni. Nincs ezzel gond, ettől szép a világ: KÜLÖNBÖZÜNK!

Mire vagy a legbüszkébb? Van egy Tűzoltó Női Verseny Rajom Bélapátfalván az Önkormányzati Tűzoltóságon. Gyermekkorom óta ez a világom. A nagyapám Szilvásváradon volt parancsnok, Ő több mint 50 évig volt önkéntes tűzoltó. Az apám is tűzoltóskodott önkéntes berkeken belül Szilvásváradon. Mára már Ő is a bélapátfalviakat erősíti profi és önkéntes pozícióban is egyaránt. Fiúgyermek híján Én vittem tovább ezt az örökséget. A női rajjal szép számmal vettünk részt megyei és nemzetközi versenyeken. Sokat nyertünk is, így nyilván a dobogós helyezések mellett leginkább az aranyérmeinkre vagyok/unk a legbüszkébbek, amiket továbbra is gyarapítani szeretnénk. CTIF és 800-as kismotorfecskendő szerelésben indultunk eddig a csapatversenyeken. Mindemellett nyilván az is nagyon nagy büszkeséggel tölt el, hogy a magyar SURVIVOR játékosa lehetek. Nekem sokat jelent, hogy ilyen nagy jelentkezési létszám mellett a civil csapat női játékosai közül az egyik Én lehetek. Hálás vagyok érte, hogy engem választottak a megtisztelő feladatra.

Miért jelentkeztél a műsorba? Elsősorban azért jelentkeztem, mert kíváncsi voltam, hogy vagyok-e olyan bátor, mint amilyennek gondolom magam. Úgy szoktam fogalmazni, hogy: “Eddig csak hittem magamról, hogy erős vagyok, most már tudni is szeretném.” Számomra a legfontosabb, hogy magamat legyőzzem. Tartok a hőségtől, az éhségtől, a bogaraktól, a játékokon való teljesítőképességemtől. És tartok a játékostársaim viselkedési moráljától, és attól is, hogy a vitás helyzeteket mennyire kezelem higgadtan

Bővebb – Survivor 2021 versenyző – Csoma Beatrix.

Szólj hozzá!

Survivor 2021 versenyző – Pintér Dániel

Survivor 2021 versenyző – Juhász-Kis Bíborka