in

Survivor 2021 versenyző – Rácz-Fodor Rózsa

Survivor 2021 versenyző – Rácz-Fodor Rózsa

Életkor: 26

Foglalkozás: Koordinációs vezető

Magasság: 172 cm

Testsúly: 65 kg

Van párkapcsolatod? Igen

1-10-es skálán milyen túlélőnek tartod magad? Kilences. Nagyon jó emberismerő vagyok és sok olyan élethelyzetben volt részem, ahol a döntéseimnek komoly súlya volt, ezáltal már az élet túlélőjének is vallom magam. Lehetnék akár egy 10-es is, de a 9-es a kedvenc számom. 🙂

Van valamilyen fóbiád? Gyerekkorom óta félek a pókoktól. Valamint a magasságtól és a mélyvíztől. Valamiért nem szeretem, ha elfogy a lábam alól a talaj.

Mi a legjobb tulajdonságod? Az elszántságom. Kitartó vagyok, a legtöbb helyzetből nyertesként jövök ki, bármilyen nehéz is legyen az.

Milyen rossz szokásaid vannak? Nehezen kötődöm, és sokszor egyből  kimondom azt, amire gondolok, ami miatt sokszor ellenszenvet váltok ki társaimból. Nevezhetjük ezt őszinteségnek is, de akkor az már jó tulajdonság lenne. 😂

Mire vagy a legbüszkébb? 15 éves koromban országot váltottam és igaz, tele volt nehézségekkel az út, mégis büszke vagyok a tapasztalatokra, amiket akkor és azóta szereztem. A munkámban elért sikerekre és arra, hogy olyan emberré sikerült válnom, aki mindig is akartam lenni.

Miért jelentkeztél a műsorba? A Survivor gyerekkorom óta egy nagy vágyam volt, mert bizonyítani akartam magamnak, hogy még mindig elő tudom magamból szedni az utolsó tartalékaimat is, bármilyen cél elérése érdekében. Ezt csak a legvadabb álmaimban tudtam elképzelni, amíg valósággá nem vált.

Bővebb – Survivor 2021 versenyző – Rácz-Fodor Rózsa

Szólj hozzá!

10 Hofi Géza előadás, amit nem lehet megunni

Survivor 2021 versenyző – Filipánics Bálint