in

Számtalan lehetőség a vendéglátásban

Friss végzősként keresünk munkát vagy munkahelyet váltanánk? Nem egyszerű élethelyzet egyik sem, de ha megfogalmazódott bennünk az elképzelés, vágjunk bele! Akár egy adott településen, akár az ország bármely pontján keresünk munkát, mindenképp vegyük igénybe az állásportálok szolgáltatásait!

Ma már több száz, sőt ezer olyan weboldal létezik, ahol állások között böngészhetünk. De nem mindegy, hol keresünk.

 

Ha felhasználóbarát egy portál és folyamatosan frissülnek rajta az álláshirdetések, akkor megfelelő helyen járunk. Esetleg Egerben és környékén keresünk állást a vendéglátás terén? Akkor itt érdemes körülnézni: https://egerallas.hu/allasok/vendeglatas. 1000 felett van az álláskínálat ebben a kategóriában. Legyen szakács, felszolgáló vagy szállodai recepciós munkakör, amit keresünk, itt minden bizonnyal meg fogjuk találni a megfelelőt.

 

Mit kínál az Egerállás?

 

Több mint 4000 pozíció között lehet válogatni az Egerállás oldalán. Munkaadóként és munkavállalóként is használhatjuk. Utóbbi esetben a szolgáltatások ingyenesek, a kereséshez még regisztrálni sem kell. A korábban már említett vendéglátás mellett több mint 20 kategóriában tudunk szűrni a kínált munkakörök között.

 

A keresés folyamata

 

Az Egerálláson elsőként a kiemelt hirdetéseket látjuk, majd dátum szerint sorakoznak a további lehetőségek. A főoldali keresőben akár cégre vagy településre is tudunk szűrni. Jobb oldalon pedig kategorizálni is lehet az állásokat. Vendéglátóiparban, adminisztrációs vagy akár jogi területen keresünk állást? Itt mindent megtalálunk egy helyen!

 

Szimpatikus egy pozíció, de még nem tudjuk, hogy megpályázzuk-e? Ha rögzítjük a kedvencek között, később is tudunk dönteni, nem kell hozzá újra megkeresni a kiírást. Van olyan állás, amire szívesen jelentkeznénk? Érdemes ebben az esetben regisztrálni.

 

Hogyan pályázzunk meg egy állást?

 

Ha az adatainkat rögzítettük és regisztráltunk a felületen, akkor egyszerű lesz a jelentkezés is. Töltsük fel az önéletrajzunkat, motivációs levelünket, és már be is adhatjuk a pályázatot! Ha van saját videós bemutatkozónk, sokat lendíthet a kiválasztási folyamaton. Mutassuk meg a gyakorlatban, hogyan dolgozunk! El fogjuk kápráztatni a leendő munkáltatót.

 

Így most nagyon egyszerűnek tűnhet az álláskeresés folyamata, de nem kell megijedni akkor sem, ha kicsit hosszadalmasabb. Még az is előfordulhat, hogy tucatnyi helyre elküldjük az önéletrajzunkat, de nem kapunk személyes bemutatkozásra lehetőséget.

 

Ilyenkor sem szabad elkeseredni, keresni kell tovább! Lehet, hogy néhány óra vagy nap múlva olyan állás jön velünk szembe, amiről még álmodni sem mertünk eddig. Ha Egerben és környékén keressük az “igazit”, ott a fent említett oldal, ami segíthet. Frissülő adatbázisával nap mint nap új lehetőségeket kínál. Éljünk velünk!

Szólj hozzá!

Reál nyereményjáték 2023 kódfeltöltés: Nyerj karácsonyi ajándékot a családodnak! A játék december 11-ig tart!

Milyen laptoppal lepd meg egyetemista gyermekedet karácsonyra?