in

Szeptember 4-től jön a Sztárban sztár leszek! a TV2-n

Már csak alig pár hét, és újra képernyőn a TV2 nagyszabású showja, a Sztárban sztár leszek! második szériája.

A műsort, amelyben ismét civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket, szeptember 4-től szombat és vasárnap esténként láthatják majd a nézők.

Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező már az első pillanatban feladta a mestereknek a leckét, Tóth Gabinak, Köllő Babettnek, Majkának és Pápai Jocinak a derűs pillanatok mellett sokszor egymással is meg kellett harcolnia, mikor egy-egy versenyző sorsáról döntöttek.

“Sokat küzdöttünk egymással, számtalan vitás helyzet volt, de rengeteget nevettünk is. Durva érzelmi hullámvasút volt az egész, én például többször sírva fakadtam – hol az egyik mestertársammal kialakult vita miatt, hol pedig egy-egy énekes produkcióját könnyeztem meg. Meghökkentő előadókból sem volt hiány, több olyan versenyző is érkezett, aki annyira extrém jelmezben állt színpadra, hogy halálfélelmünk volt a stúdióban” – árulta el Köllő Babett.

JÁTSSZ és nyerd meg a Bosch szerszámok egyikét!
A játék október 20-ig tart!

Pápai Joci azt mondta: elképesztően tehetséges új generációt fognak látni a nézők a TV2 képernyőjén hétről hétre, fantasztikus meglepetésekkel. És természetesen vicces produkciók is lesznek bőven, egyszóval garantált a szórakoztatás.

Sztárban sztár leszek! előválogatók szeptember 4-től szombat-vasárnap este a TV2-n!

Szólj hozzá!
Hirdetés
Ajánló:

Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozó Győr 2021 – infok, programok

Survivor 2021 5. rész – nézd online