in ,

Szilveszteri programok 2021 Budapesten – infok itt!

Szilveszteri programok 2021 Budapesten – infok itt!

Szilveszteri Vacsora és Party a Symbol Budapest-ben

Étel, ital, zene és tánc a Symbol üvegtetős Gardenjében, ahol méltóképpen mulathatod át az év utolsó éjszakáját! A különleges öt fogásos vacsora és a fergeteges ünneplés hangulatáról a vacsora alatt élő zenével Kollányi Zsuzsi, majd a dj pultból Antonyo, Dj Gomes (video disco) és Toto Jr. gondoskodnak. Éjfélkor konfetti ágyúval köszöntjük 2022-t, majd újévi fogásokkal kínáljuk vacsoravendégeinket, ezután pedig kezdődhet az ünneplés hajnalig. Ne maradj le a Symbol szilveszterről, gondolj időben a jegyvásárlásra! Vacsorás jegyeink évről-évre már karácsony előtt elfogynak!

Szilveszteri Buli a Stifler Házban

Szilveszterkor is vár a belváros legmenőbb amerikai stílusú, romkocsma hangulatú szórakozóhelye Budapesten. Az 1300 férőhelyes Stifler Ház négy tánctérrel, öt bárpulttal, játékteremmel, biliárd asztalokkal és az ország legnagyobb kerthelyiségével! Töltsd itt a szilveszter éjszakát és bulizd át magad az Újévbe!

Szilveszteri Buli a Morrison’s 2-ben

Szilveszterezz a Morrison’s 2-ben! Idén is a legnagyobb szilveszteri party itt lesz!

Zengő Szilveszter 2021

“Ha szeretnétek részesei lenni egy felejthetetlen Óévbúcsúztatásnak és mindent elsöprő Újévköszöntésnek, ne habozzatok, mert Nálunk jó helyen jártok” – közölték a szervezők.

Jazz Szilveszter a BJC-ben
A Budapest Jazz Clubban idén is a legnépszerűbb előadók koncertjei, hajnalig tartó Jam Session és a klub gasztro csapata által megálmodott, nagy műgonddal készülő négy fogásos, svédasztalos vacsora menü várja a Jazz Szilveszter vendégeit. Az este gördülékeny menetéről és pazar hangulatáról az esemény házigazdája, Berki Tamás jazz-énekes gondoskodik!
21:00 Kapunyitás
21:30 PANKASTIC!

23:00 ELSA VALLE ÉS A RÉVÉSZ RICHÁRD LATIN QUARTET

00:00 ÉJFÉLI PEZSGŐS KOCCINTÁS
00:30 OLÁH KÁLMÁN JR. QUARTET
Helyszín: Koncertterem

A koncertek mellett éjféli pezsgővel, éjfél után házi töltött káposztával, 21:00 és 23:00 óra között pedig a klub saját konyhájában nagy műgonddal készülő alábbi svédasztalos menüvel várjuk vendégeinket.

Szilveszter a Café Vianban

“Szeretettel várjuk kedves vendégeinket egy ízletes öt fogásos vacsorára, majd egy hajnalig tartó fergeteges ünneplésre. A Fesztivál Akadémia Budapest rendhagyó szilveszteri élőzenei koncertjére a komolyzene, a balkáni és a klasszikus- cigányzene rajongóit várjuk. Éjféltől a 80-as és 90-es évek és napjaink jazz-pop slágerei és jazzsztenderdjei garantálják a felejthetetlen hangulatot.” – közölték a szervezők.

Akvárium Szilveszter – Las Vegas Edition / NECC PARTY

Idén Szilveszterkor elhozzuk Las Vegast az Akvárium Klubba!🎉
& Igazi zenei időutazás várható 3 teremben!
⭐️ // NagyHall – Casino room //⭐️
A dekoráció idén elrepít a kaszinók fellegvárába, a Necc Party pedig a ’90s és ’00s évekből válogatja majd a legkínosabb zenéket. Búcsúztasd nyerő szériában az óévet!
⭐️ // KisHall – Bellagio Room //⭐️
Ha Las Vegas, akkor Hotel parádé. Idén a KisHall termünk is ennek szellemiségében alakul át, miközben pop, rock, hiphop szól majd a legendás korszakból. Az összes zenét ismerni fogod! És ha már Bellagio: ne lepődj meg, ha a teremben felbukkannak majd az Ocean’s filmek szereplői is egy kis terepszemlére…

w/DJ Tinder & Loripop
⭐️ // VOLT Lokál – Vegas Chapel // ⭐️
Nincs Las Vegas házasságkötő terem nélkül. 21:00-23:00 óráig várjuk Mindazokat sok szeretettel, akik még idén szeretnék kimondani a boldogító IGEN-t.!
A gyűrűket és a házasságról szóló papírt, mi biztosítjuk 😉
Mindeközben (és egészen reggelig) a ’00s évek konikus slágerei csendülnek fel a csillagos égbolttá alakított VOLT Lokálban.
w/Gango & Mandycan
‼️Érdemes időben érkezni, ugyanis az Akvárium Klub bisztrója sem marad üresen. Lehetőségetek lesz flipperezni, roulettezni, s szuper ajándékcsomagokat nyerni.

Induljon a Las’ Akvárium! Happy 2022!

Ivan & the Parazol New Year’s Bash

Szilveszterezz az Ivan & the Parazollal a budapesti Muzikumban! Vendégek: Ian O’Sullivan és a California Nightmares. A buli 20 órakor indul.

ÖTKERT New Year’s Eve 2022

A város legextrább szilveszteri bulijával várunk az Ötkertben! 🍾
Ahogyan azt az Ötkertben már megszokhattátok, garantált a remek hangulat, a legütősebb zenék és a minőségi italok, de Szilveszter lévén minden sokkal extrább, elegánsabb és különlegesebb lesz, mint valaha.

Hogy mire számíthatsz?
▪️2 terem
▪️5 DJ
▪️Teljes klubdekoráció
▪️Táncshow
▪️Pukkanó pezsgők
▪️Konfettishow
▪️és hajnalig tartó ünneplés!

Búcsúztassuk együtt az óévet és köszöntsük 2022-es esztendőt egy felejthetetlen partyval! 🥂
Ha pedig még emlékezetesebbé tennéd az estét és a minden igényt kielégítő VIP szolgáltatásainkban szeretnél részesülni, akkor foglalj asztalt az alábbi email címen! (És megéri sietni, mert csak limitált számban állnak rendelkezésre.)

Szólj hozzá!
Hirdetés

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 285. rész

50 leggazdagabb magyar 2021 – mutatjuk a Forbes listáját!