in

Szolnoki palacsinta fesztivál 2021 – időpontok, programok

Szolnoki palacsinta fesztivál 2021 – időpontok, programok.

2021. július 16. és 18. között immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a szolnoki Palacsintafesztivál a Hangtrend Kft. szervezésében.

A háromnapos programsorozat méltán vált sikeressé az elmúlt 4 év során, hiszen a hiánypótló rendezvény igazi fesztiválélményt biztosít a látogatók számára az egyedi helyszínnek, a változatos programoknak, az elismert fellépőknek és a minőségi szolgáltatásoknak köszönhetően.

Az előző évekhez hasonló a rendezvény az egész család számára nyújt kikapcsolódást a kivételes szépségű és kiemelkedő természeti értékekkel bíró Szolnoki Széchenyi Parkerdő területén található NEFAG erdei játszótéren, illetve vadasparkban. A helyszín igazi kuriózumnak tekinthető a 100 hektárnyi zöldterülettel, amely képes feledtetni a város közelségét, és megteremteni az egyedi fesztiválhangulatot.

A többi szabadtéri rendezvénytől teljesen eltérő koncepciónak köszönhetően a családok, a gyerekek és a felnőttek is találnak maguk számára olyan programot, amely akár napközben is emlékezetes pillanatokat eredményez, illetve találkozhatnak a magyar popkultúrában méltán elismert előadóművészekkel is.

A minőségi programok mellett a rendezvény területén elérhető szolgáltatások magas színvonala is elengedhetetlen a tökéletes fesztiválélmény biztosításához. Számos vendéglátóegység áll a látogatók rendelkezésére, melyek változatos kínálatuk mellett a fesztivál fő témájaként megjelölt palacsintával is garantálják a gasztronómiai élvezeteket.

2019-ben a 3 nap alatt a fesztivál látogatóinak száma elérte a több mint 12.000 főt, illetve közel 2.000 óvodáskorú gyermek élvezhette jelképes áron a fesztivál programjait egy zárt körű alkalommal, amely biztonságos környezetet és teljes körű figyelmet garantált számukra. A szakma elismeréseként 2019-ben a Palacsintafesztivál egyedüli fesztiválként meghívást kapott a VOLT Fesztiválra, mint közreműködő partner.

A sokak által egyfajta nyárindító rendezvénynek tartott május végi fesztivál évről-évre bővíti programjait, színesíti szolgáltatásait, hogy ezzel folyamatosan újdonságokkal kedveskedjen a közönségnek úgy, hogy közben szem előtt tartja a családi értékeket, a családon belül együtt töltött idő fontosságát, a környezetvédelmi szempontokat, a természeti fenntarthatóságot és a minőséget.

A fesztiválra váltott napijegyek az adott napon többszöri belépésre jogosítják fel tulajdonosát, illetve a karszalag viselésével a fesztivál területén található eszközök, játékok ingyenesen használhatók, valamint a fesztivál által biztosított szolgáltatások és programok díjmentesen vehetők igénybe.

Bővebb – Szolnoki palacsinta fesztivál 2021

Szólj hozzá!
Hirdetés

Telekom nyári korlátlan internet 2021 – infok itt

Retró kérdések innen-onnan VILLÁMKVÍZ 227. rész