Szomorúan olvastuk az Apostol együttes hírét

Hirdetés

A hivatalos tájékoztató az Apostol együttes oldalán jelent meg.

“A mai Vàrpalotai Apostol koncert a Vàros vezetèsènek a döntèse alapjàn elmarad a szomoru baleset miatt. Mindenki megèrtésèt köszönjük. Sajnàljuk a sérülteket és a csalàdoknak együttèrzèsünket küldjük.” – közölt az együttes a hivatalos oldalán vasárnap délután.

Szétesett egy körhinta Várpalotán, öten megsérültek

Szétesett egy körhinta szombat este Várpalotán, a berendezésből többen kiestek, öten megsérültek – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Kucsera Katalin tájékoztatása szerint a körhinta egy része működés közben esett szét, emiatt többen kiestek belőle. Ketten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg.

Vasárnapi hírek

A várpalotai hintabaleset 18 éves sérültje kritikus, életveszélyes állapotban van, jelenleg intenzív osztályon ápolják – közölte a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója vasárnap az MTI érdeklődésére.

Oláh Attila elmondta, hogy a koponya- és agysérülést szenvedett fiút még szombat este megműtötték.

A várpalotai Hunyadi Mátyás téren szombat este, működés közben esett szét a nyolcszemélyes hidraulikus szerkezet.

Az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti közlése szerint a helyszínről négy sérültet vittek kórházba. Egy gyermek nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de állapota stabil. A másik két sérült – egy másik gyermek és egy felnőtt – ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset ügyében foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

Hirdetés

Szólj hozzá!

Watch Dragon ball super